brasilien - rio de janeiro_karneval_01

Rejser til Rio de Janeiro

Rejser • vejret • hoteller

Rio de Janeiro

En introduktion i kunsten at nyde livet

Rio de Janeiro er samba, karneval, strandliv, storby og grøn natur i én skøn pærevælling, og det er meget svært ikke at blive forelsket i byen, der både er kendt for Copacabana og caipirinhas.

Kan I rive jer væk fra de skønne strande med den livlige atmosfære, inviterer Rio de Janeiro på ikke så få oplevelser. Et besøg til toppen af to af byens højdepunkter, Corcovado og Sukkertoppen, er et must, men også Tijuca-nationalparken er et eventyrligt besøg værd, hvis I holder af grøn natur. På toppen af Corcovado kommer I helt tæt på Kristus, når I står ved den 38 meter høje statue med udkig til alle byens strande. På Sukkertoppen kommer I ikke helt så højt op, men til gengæld får I et spektakulært vue over Corcovado, strandene og de mange favelaer, der klistrer sig op ad bjergskråningerne som en mosaik i alle regnbuens farver.

Rio de Janeiro er en by af mange kontraster. Her er rige og fattige. Big business og capoiera i gadebilledet. Søde bossanovatoner og moderne rytmer. Foruden de trendy strandområder ved Copacabana og Ipanema, er det værd at besøge kunstnerenklaven Santa Teresa, det nydelige Urca, og det livlige Lapa, hvor I bl.a. finder nogle af Brasiliens bedste sambaklubber.

brasilien - brasilien_land Rio de Janeiro

Hoteller i Rio de Janeiro


Grand Mercure Rio De Janeiro Copacabana ★★★

Hotellet ligger optimalt på Avenida Atlantica overfor Copacabana-stranden. Gode, nyrenoverede værelser med alle nødvendige facilileter. Vi gør dog opmærksom på, at standardværelserne, som er inkluderet i rejsens pris, kan have en kedelig udsigt (eller mangel på samme) mod nabobygninger, der ligger meget tæt på, hvilket begrænser lysindfaldet væsentligt.

Det er muligt at opgradere til et værelse med udsigt over Copacabana-stranden. På toppen af hotellet ligger poolbaren, som har fabelagtig udsigt over stranden, solsenge og pool. 

319 værelser
100 m Strand
0 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter

55 Rio Copacabana Hotel ★★★

55 Rio Copacabana er et ældre hotel med en fremragende beliggenhed lige ved den verdensberømte Copacabana-strand, hvor I også er i gåafstand til Rodrigo de Freitas-søen, Copacabana-fortet og Ipanemas utallige restauranter og barer.

Her nyder I morgenmaden med udsigt over Copacabana og Sukkertoppen, inden I tager for jer af Rios uendelige buffet af oplevelser - på stranden, i byen og på de mange grønne bjergtoppe, der ligger strøet mellem byens høje bygninger.

Værelserne er enkelt indrettet med friske farver på væggene samt de mest almindelige fornødenheder. Vælger I Seaview-værelser, får I en fantastisk udsigt over havet med i købet, ellers er der udsigt til byen. 

Et hotel til jer, der sætter pris på god beliggenhed. Så snart I har krydset gaden, er I på den bedste del af Copacabanastranden, der ligger gode restauranter i sidegaderne og masser af cafeer på stranden.

109 værelser
Restaurant
Aircondition
TV
Wifi

Mar Ipanema ★★★

Ønsker I at bo ved den ikonsiske  Ipanema-strand, lidt væk fra den mere travle Copacabana så er her en rigtig god mulighed i det 3-stjernede segment. Mar Ipanema ligger få skridt fra stranden i et hyggeligt område og med gode restauranter i umiddelbar nærhed.

Gode værelser indrettet i moderne stil og med de nødvendige faciliteter. Fra hotellets skønne Roof Top-bar har I en vidunderlig udsigt over bugten. 

 

86 værelser
100 meter Strand
0 km By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter

Belmond Copacabana ★★★★★

Belmond er intet mindre end et fortryllende palads direkte ved Copacabana-stranden. Her er I i gåafstand til Copacana-fortet, Ipanema og et utal af gode restauranter og barer - og ikke mindst har I en af verdens mest berømte strande lige for næsen af jer.

Det næsten 100 år gamle hotel emmer af luksus fra I står i lobbyen til I ligger i den bløde seng. Hotellet er indrettet med antikke, engelske møbler, der er kunst på væggene, og så er værelserne naturligvis udstyret med alle bekvemmeligheder og lidt mere til. Foruden en skøn pool og flere udsøgte restauranter, herunder en Michelin-restaurant, byder hotellet bl.a. også på et uimodståeligt spaområde.

239 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa
Tennisbane

Hotel Arena Copacabana ★★★★

Et dejligt hotel beliggende i første række til den verdensberømte Copacabana-strand. Så snart I har krydset den travle strandvej, er I direkte på den brede sandstrand. Hotellet er indrettet i moderne stil med lyse farver. Værelserne er ikke de allerstørste, men de byder på gode faciliteter.

Måltiderne indtages med udsigt til stranden, og på taget kan I tage en dukkert i poolen og nyde udsigten over Copacabana. 

135 værelser
100 m Strand
0 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Fitnesscenter

PortoBay Rio Internacional Hotel ★★★★

Her har I muligheden for at bo med udsigt over den verdensberømte Copacabana-strand. Hotellets 117 værelser har egen balkon med hel eller delvis udsigt over stranden, havet og den livlige promenade. På hotellets tag ligger en pool med fantastisk udsigt over byens ikoniske seværdigheder, herunder Kristusfiguren. Her er der en festlig stemning, og der serveres drinks og snacks fra baren. 

På stranden på den anden side af Avenida Atlantica har hotellet en bemandet beach club, hvor hotellets gæster kan slå sig ned i liggestole under parasollerne.

Værelserne er pænt indrettet med trægulve og lyse tekstiler, og der står naturligvis et par Havanianas-klipklapper parat til jer. 

117 værelser
100 m Strand
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter

Praia Ipanema Hotel ★★★★

Dette skønne hotel ligger i bydelen Ipanema, som er kendt for gode restauranter og cafeer, hyggelig stemning og ikke mindst bossa nova-musikken. Det ligger i første række mod havet og med en vidunderlig 360 graders udsigt over både vandet og det grønne bagland. På en klar dag ses byens berømte Kristusfigur i det fjerne. 

Alle værelser har balkon med havudsigt og mange andre gode faciliteter. På hotellets terrasse, som naturligvis også har udsigt over Ipanemastranden, finder I en mindre pool samt liggestole. Nyd en drink i 7ZERO6-baren og et godt måltid i Capim Dourado Restaurant. 

100 værelser
0 km Strand
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter

Rejser til Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
29° C
30° C
29° C
28° C
26° C
25° C
25° C
26° C
25° C
26° C
27° C
29° C
Nedbør i mm.
114 mm
105 mm
103 mm
137 mm
85 mm
80 mm
56 mm
51 mm
87 mm
88 mm
96 mm
169 mm

Billeder fra Rio de Janeiro

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)