fransk polynesien_bora bora_oppefra_01

Rejser til Fransk Polynesien

Stillehavets paradisiske perler

Oplev Fransk Polynesien med Stjernegaard - Bora Bora og Tahiti

Velkommen til en verden af blåt...

En rejse til Fransk Polynesien med eksotiske øer som Bora Bora, Tahiti og Moorea er en rejse til bountyøer med smukke, hvide strande, lyseblå laguner og grøn jungle. Fransk Polynesien indbyder til afslapning, svømmeture, snorkling og måske dykning i det helt utroligt klare vand, hvor I kan møde koraller og fisk i alle farver.

Hvis I drømmer om en rejse til Bora Bora, Tahiti eller Moorea, så ring til os på tlf. 45 26 00 00 og få vores bud på, hvordan en rejse til Fransk Polynesien kan sættes sammen. I kan også besøge Fransk Polynesien på et krydstogt, der går hele vejen fra Australien via New Zealand til Tahiti, Bora Bora og Hawaii.

Guest houses og 5-stjernede luksusresorts

Bora Bora, Moorea og Tahiti er hjemsted for mange luksuriøse og meget dyre resorts med såkaldte overwater villas, der står på pæle i lagunen. Det er naturligvis en drøm for mange at bo på denne måde, men det er også muligt at bo på små hyggelige guest houses, der ikke tømmer kontoen fuldstændig.

Ring til vores eksperter på tlf. 70 404 631 og hør om mulighederne for en rejse til Fransk Polynesien, der passer til lige netop jeres budget.

 

 

 

Ring eller skriv til os
Dorte Mouritzen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
fransk polynesien_hav_mutu_snorkling_01

Om Fransk Polynesien

Geografi

Fransk Polynesien består af 118 øer og atoller fordelt på fire øgrupper: Selskabsøerne med bl.a. Tahiti, Moorea og Bora Bora, Australøerne, Tuamotuøerne og Marquesaøerne.

Befolkning

Der bor ca. 245.000 mennesker i Fransk Polynesien, heraf ca. 150.000 på Tahiti. Polynesere udgår 78%, kinesere 12% og franskmænd 10%.

Sprog

Der findes seks forskellige polynesiske sprog, hvoraf tahitiansk er det største. Det fungerer sammen med fransk som fællessprog.

Bosættelser

Øerne blev først beboet omkring år 1500 før vor tidsregning, hvor andre Stillehavsfolk drog ud på havet for at finde nyt land. Portugiserne ankom i 1767 og franskmændene i 1768.

Det siger vores gæster ...

Snorkling og dykning i verdensklasse

Øerne i Fransk Polynesien er et rent undervandsparadis, og havet er frisk og uberørt. Inde i lagunerne, som ligger beskyttet af koralrev, kan I snorkle med forskellige rokke-arter, små (ufarlige) revhajer og masser af koralfisk. Uden for revet kan I derudover bl.a. møde hajer og hvaler, enten med dykkerudstyr eller med snorkel og maske.

fransk polynesien_hav_stingray_01
Tjener serverer morgenmad til par på krydstogt

Krydstogter til Fransk Polynesien

Oplev Stillehavets perler på et krydstogt med dansk rejseleder, der går hele vejen fra Sydney, Australien, via New Zealand til Fransk Polynesien og derfra videre til Hawaii - det kan man vist godt kalde et drømmekrydstogt.

Vil du hellere på krydstogt på egen hånd, så arrangerer vi naturligvis også det.

Kontakt vores krydstogteksperter på telefon 45 26 00 00 og hør, hvordan dine drømme om at sejle på Stillehavet til Fransk Polynesien kan blive til virkelighed.

Kataloger om Fransk Polynesien

Savner du inspiration til din rejse til Fransk Polynesien, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

Hvornår er det bedst at rejse til Fransk Polynesien?

Du kan rejse til Fransk Polynesien året rundt. Temperaturen ligger meget stabilt på 30-32 grader hele året. Det regner mest fra november til marts - en periode, der til gengæld er meget grøn. Der er mindst nedbør i juni, juli og august.

De fleste øer er omgivet af rev, og vandet i lagunerne er derfor roligt året rundt. 

 

Fransk Polynesien

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
31° C
31° C
31° C
30° C
29° C
29° C
28° C
29° C
29° C
30° C
30° C
Nedbør i mm.
290 mm
230 mm
190 mm
194 mm
135 mm
120 mm
105 mm
80 mm
85 mm
100 mm
220 mm
280 mm

Læs mere og bliv inspireret

Guide: Kend din krydstogttype

Vi kigger nærmere på 4 krydstogttyper, deres drømme og behov, og guider til et krydstogt der falder i din smag.

Tør du rejse alene?

Det kræver mod, men når først du indtager verden i eget selskab, vil du kun undre dig over, du ikke har gjort det før.

Sandt eller falsk? 10 skøre krydstogtmyter

Kan det nu også passe, at krydstogtklientellet har en gennemsnitsalder på 90, er dovent anlagt og spiser kedelig mad?
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)