fransk polynesien_bora bora_oppefra_01

Rejser til
Fransk Polynesien

Stillehavets paradisiske perler

Rejser til Fransk Polynesien: Bora Bora og Tahiti

Velkommen til en verden af blåt...

En rejse til Fransk Polynesien med eksotiske øer som Bora Bora, Tahiti og Moorea er en rejse til bountyøer med smukke, hvide strande, lyseblå laguner og grøn jungle. Fransk Polynesien indbyder til afslapning, svømmeture, snorkling og måske dykning i det helt utroligt klare vand, hvor I kan møde koraller og fisk i alle farver.

Hvis I drømmer om en rejse til Bora Bora, Tahiti eller Moorea, så ring til os på tlf. 45 26 00 00 og få vores bud på, hvordan en rejse til Fransk Polynesien kan sættes sammen. I kan også besøge Fransk Polynesien på et krydstogt, der går hele vejen fra Australien via New Zealand til Tahiti, Bora Bora og Hawaii.

Kontakt os
Dorte Mouritzen
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent

Rejser til Fransk Polynesien

GREG_LE_BACON_17567

Om Fransk Polynesien

Geografi
Fransk Polynesien består af 118 øer og atoller fordelt på fire øgrupper: Selskabsøerne med bl.a. Tahiti, Moorea og Bora Bora, Australøerne, Tuamotuøerne og Marquesaøerne.

Befolkning
Der bor ca. 245.000 mennesker i Fransk Polynesien, heraf ca. 150.000 på Tahiti. Polynesere udgår 78%, kinesere 12% og franskmænd 10%.

Sprog
Der findes seks forskellige polynesiske sprog, hvoraf tahitiansk er det største. Det fungerer sammen med fransk som fællessprog.

Bosættelser
Øerne blev først beboet omkring år 1500 før vor tidsregning, hvor andre Stillehavsfolk drog ud på havet for at finde nyt land. Portugiserne ankom i 1767 og franskmændene i 1768.

Snorkling og dykning i verdensklasse

Øerne i Fransk Polynesien er et rent undervandsparadis, og havet er frisk og uberørt. Inde i lagunerne, som ligger beskyttet af koralrev, kan I snorkle med forskellige rokke-arter, små (ufarlige) revhajer og masser af koralfisk. Uden for revet kan I derudover bl.a. møde hajer og hvaler, enten med dykkerudstyr eller med snorkel og maske.

Guest houses og 5-stjernede luksusresorts

Bora Bora, Moorea og Tahiti er hjemsted for mange luksuriøse og meget dyre resorts med såkaldte overwater villas, der står på pæle i lagunen. Det er naturligvis en drøm for mange at bo på denne måde, men det er også muligt at bo på små hyggelige guest houses, der ikke tømmer kontoen fuldstændig.

Ring til vores eksperter på tlf. 45 26 00 00 og hør om mulighederne for en rejse til Fransk Polynesien, der passer til lige netop jeres budget.

fransk polynesien_hav_stingray_01
celebrity_generelt_veranda_01

Krydstogter til Fransk Polynesien

Oplev Stillehavets perler på et krydstogt med dansk rejseleder, der går hele vejen fra Sydney, Australien, via New Zealand til Fransk Polynesien og derfra videre til Hawaii - det kan man vist godt kalde et drømmekrydstogt.

Vil du hellere på krydstogt på egen hånd, så arrangerer vi naturligvis også det.

Kontakt vores krydstogteksperter på telefon 45 26 00 00 og hør, hvordan dine drømme om at sejle på Stillehavet til Fransk Polynesien kan blive til virkelighed.

Hvornår er det bedst at rejse til Fransk Polynesien?

Du kan rejse til Fransk Polynesien året rund. Temperaturen ligger meget stabilt på 30-32 grader hele året. Det regner mest fra november til marts - en periode, der til gengæld er meget grøn. Der er mindst nedbør i juni, juli og august.

De fleste øer er omgivet af rev, og vandet i lagunerne er derfor roligt året rundt. 

 

Fransk Polynesien

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
31° C
31° C
31° C
30° C
29° C
29° C
28° C
29° C
29° C
30° C
30° C
Nedbør i mm.
280 mm
290 mm
290 mm
290 mm
280 mm
280 mm
270 mm
270 mm
270 mm
270 mm
280 mm
280 mm

Læs mere og bliv inspireret

Guide: Kend din krydstogttype

Tag en ny bid af verden hver eneste dag, men gør det på din måde. Vi kigger nærmere på 4 krydstogttyper, deres drømme og behov, og guider til et krydstogt der falder i din smag – uanset om du vil have forlystelser til søs eller fuldendt luksus på et flydende boutiquehotel.

Tør du rejse alene?

Se frygten i øjnene og spring ud i en rejse, du aldrig glemmer. At rejse alene kræver mod, men når først du indtager verden i eget selskab, vil du kun undre dig over, du ikke har gjort det før. Solorejser udvikler dig, de bekræfter din indre styrke og de giver dig blod på tanden til at indtage verden.

Sandt eller falsk? 10 skøre krydstogtmyter

Krydstogtet er måske en af de mest sagnomspundne rejseformer, men kan det nu også passe, at klientellet har en gennemsnitsalder på 90, er dovent anlagt og spiser kedelig mad? Vi tager temperaturen på det 21. århundredes krydstogt og kommer lidt nærmere sandheden.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)