Skip to main content

1 nat i Glacier Eqi Lodge

Tilkøb overnatning

Glacier Lodge Eqi Udsigt 2

Tilbring en nat ved Eqi-gletsjeren

Krydr dit ophold i Ilulissat med et ophold ved den kælvende Eqi-gletsjer.

Grib chancen for en unik oplevelse, og tilbring en nat på Glacier Eqi Lodge. Her bliver i indkvarteret i naturskønne omgivelser midt i den grønlandske vildmark med en spektakulær udsigt til gletsjeren, fjorden og isbjergene, der flyder forbi.

På denne ekstraordinære udflugt bliver I hentet i båd i Ilulissat og sejlet til Eqi-gletjseren. Her venter et lille døgn i spektakulære omgivelser samt helpension og en billedsskøn vandring til gletsjermorænen. 

Skal opholdet toppes med lidt wellness, er det muligt at benytte stedets sauna med gletsjerudsigt mod et mindre tillæg. Vi anbefaler at bestille sauna hjemmefra ved bestilling af ophold, da det er populært, og der er begrænset kapacitet.

 

Værelsestyper

Glacier Lodge Eqi tilbyder tre former for indkvarteing. Hytter i klassen Comfort samt Comfort De Luxe eller Glampingtelt. 

Comfort De Luxe-hytterne ligger i første række til gletsjeren og fjorden fra et syv meter bredt vindue. Hertil har de både varmt rindende vand, toilet og gulvvarme. Glamping-teltene er for jer, der vil være lidt tættere på naturen, høre lyden af fuglekvidder og tordenbrag, uden at gå på kompromis med gode senge. Glampingteltene har ikke eget bad og toilet. Alle hytter og telte har egen privat terrasse.

Selvom vi befinder os midt i naturen, skal du ikke gå på krompromis med komforten. Her er elektricitet, så du kan oplade dit kamera; rindende, varmt vand så du kan nyde et bad efter dagens eventyr samt smukt møblerede hytter med komfortable senge.

Udflugten inkluderer ophold i hytte af standarden Comfort. Ønsker du ophold i Comfort de Luxe eller Glamping-telt, kan du kontakte vores salgsafdeling. 

Bemærk: Ophold i Igloo Lodge Experience kan bestilles på individuelle sommerrejser til Grønland med ophold i Ilulissat. Kan bestilles i perioden medio juni til primo september. 

Udflugtspris
Pris pr. person ved 2 personer
Pris pr. person ved 1 person
Pris pr. barn under 12 år
- - kr. 4.955 kr. 6.705 kr. 3.330
- - kr. 5.180 kr. 7.105 kr. 3.330
- - kr. 4.955 kr. 6.705 kr. 3.330

Fakta om udflugten

  • Helpension
  • Båd til Eqi-gletsjeren t/r
  • Vandring til gletsjermorænen
  • 1 nat på Eqi Glacier Lodge

Rejser, hvor udflugten er mulig

Groenland Diskobugten Qeqertarsuaq By Med Isbjerg Cc

Sommer i Ilulissat, Qeqertarsuaq og Ilimanaq Grønland Individuel rejse

Den ultimative rejse til Diskobugten med sejlads på Isfjorden, vandreture i storslået natur og ophold på Diskoøen og i ultralokal bygd. Mulighed for tilkøb af Tasting Menu på Michelin restauranten KOKS

Ilulissat (3 nætter) Qeqertarsuaq (3) Ilulissat (1) Ilimanaq (1) Ilulissat (1)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)