panorama_II_16

Krydstogter med Variety Cruises

Variety Cruises

Variety Cruises - små skibe, store oplevelser

Variety Cruises er et virkeligt godt rederi, der har specialiseret sig i små skibe med plads til maksimalt 71 gæster. Skibene ligger i klassen, der berettiger til 3+ stjerner, men tager man den eksklusive oplevelse, det er at sejle med et lille skib, i betragtning, så rækker det fint til 4 stjerner.

Rederiet, hvis motto er Small is Better, beskriver sine krydstogter som yacht cruises, og det giver et ganske godt billede. Når man sejler med de små skibe, har man adgang til steder, hvor de store skibe ikke kan komme. Skibene er motorskibe med en hyggelig indretning og gode kahytter.   

Vi arrangerer bl.a. krydstogter med dansktalende rejseleder med Variety Cruises - kontakt os endelig, hvis I drømmer om at cruise på verdenshavene med et lille skib.

Skibe fra Variety Cruises


Panorama II ★★★+

Panorama II er et dejligt motorskib med kun 25 kahytter og plads til maksimalt 49 gæster. Det giver en eksklusiv oplevelse at være på så lille et skib og mulighed for at lægge til på steder, hvor de store skibe ikke kan komme. Besætningen tæller 16-18 mand til de 49 gæster, så servicen ombord er i orden. 

Kahytterne på mellem 9 og 13 m2 er fordelt på Lower Deck, Main Deck og Upper Deck. På Lower Deck er der koøjer, mens Main og Upper Deck-kahytterne har større vinduer. Alle kahytter har naturligvis eget toilet med brusebad.

I fællesområderne findes indendørs og udendørs lounge og bar, indendørs restaurant, et dejligt soldæk og en platform, hvorfra man nemt kan komme i vandet og op igen. Skibet har forskelligt udstyr ombord, som man kan låne, herunder snorkeludstyr og kajakker.

  • Passagerkapacitet: 49
  • Længde: 164 fod
  • Bredde: 12 m
  • Marchfart: 10 knob
  • I trafik fra: 2004
  • Renoveret: 2015

Krydstogter med Variety

Billeder fra Variety Cruises

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)