malaysia/borneo - langkawi_beach_baad_01

Rejser til Langkawi

Rejser • vejret • hoteller

Langkawi

Meget mere end strandferie

Lille nok til at komme i den rette ø-stemning, stor nok til at tilbyde meget mere end strandferie. Langkawi er et glimrende valg til dig, der elsker synet af blåt vand og nyder at mærke sandet knase under fødderne. Men øen er også stærk på grøn natur, UNESCO-landskaber, god mad, forlystelser og spændende øhop til omkringliggende øer, hvor koraller og fisk huserer i massevis. Rundt omkring i landskabet - mellem strande, bjerge og skove - leves livet relativt uforstyrret i små landsbyer.

Øens mest populære og måske også den smukkeste strand, Cenang Beach, er en to kilometer lang sandstrand med en god blanding af hoteller i forskellige prisklasser, restauranter, barer og butikker. Vandet er roligt og stemningen er afslappet og her er også mulighed for vandaktiviteter.  I forlængelse af Cenang Beach mod syd ligger Tengah Beach, der i store stræk ligner Cenang, blot i en lidt roligere udgave. Skal det være mere øde for en enkelt dag, kan du leje jetski og besøge et par strande på de små omkringliggende øer, eller du kan udforske Langkawi på egen hånd. 

Et af øens højdepunkter er Mount Mat Cinang, som nås via en 920 meter lang kabelvogn, der efter sigende skulle være den stejleste af sin slags i verden. På vejen op har du et flot vue over kyststrækningen, vandfald, junglen, som klæber sig op ad bjergskråningen og klippeformationer med mere end 500 millioner år på bagen. Oppe på toppen er det værd at gå en tur ad gangbroerne, der løber gennem trætoppene og giver udsigt til hele øen – og lidt mere til.

Langkawis absolutte unikum skal findes ved øens nordøstlige hjørne i UNESCO Kilim Geoforest Park. Et særpræget landskab af mangrove, klippekonstruktioner og grotter med 500 millioner år på bagen. Området fortæller en spændende historie om naturens evne til at regenerere og beskytte sig selv mod alt fra tsunamier til skrald og bør opleves i selskab med en dygtig naturvejleder.

malaysia - Malaysia_land Langkawi

Hoteller i Langkawi


Berjaya Langkawi ★★★★

Berjaya ligger for foden af en regnskov på det nordvestlige Langkawi, uforstyrret og roligt. Her indkvarteres I i bungalows på bjergskråningerne eller på pæle i vandet, hvor I får følelsen af at være helt tæt på naturen. 

På Berjaya er I i gåafstand til kabelbanen og Langkawi Sky Bridge, alt imens I får følelsen af at være langt væk fra det hele. Hotellet er det eneste af sin slags lige her, og den rolige strand benyttes derfor kun af hotellets gæster. 

Hotellet råder over et poolområde, et træningscenter, fire restauranter samt et spaområde, der foruden at tilbyde en række forskellige wellnessbehandlinger også byder på et dejligt afsides poolområde, som frit kan benyttes af hotellets gæster. Til højre for resortet hersker den rå og smukke natur, som kan opleves på daglige gåture med hotellets guide - helt gratis. 

I indkvarteres i bungalows bygget i traditionel malaysisk stil. Her nyder I godt af udsigt til junglen eller til havet fra jeres private balkon eller terrasse. 

412 værelser
0 Strand
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa
Loftsvifte

Meritus Pelangi Beach Resort & Spa ★★★★

Hotellet er tegnet som en traditionel malaysisk landsby og ligger i tropiske omgivelser langs den dejlige Cenang-strand. Værelserne ligger i et- og toetagers klyngehuse, som står på pæle, og alle værelser har balkon eller terrasse med udsigt over haven, poolen eller havet.

Værelserne afspejler de tropiske omgivelser med smukke mørke træsorter og levende farver - alle med balkon eller terrasse.

Der er flere restauranter på hotellet, bl.a. Spice Market, som er åben hele dagen, og CBA, som ligger direkte på stranden. For de aktive er der et fitness center og for livsnyderne en velduftende spa, som tilbyder forskellige behandlinger. Der er gratis wifi på hele området.

352 værelser
0 Strand
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Casa del Mar ★★★★

Dette skønne hotel ligger direkte på den flotte Cenang-strand og er bygget i en for stedet lidt usædvanlig middelhavsagtig stil med tykke mure i terracotta-farver, men det virker! Her er en hyggelig stemning med tunge møbler, gulvlange gardiner og mørke trægulve.

Alle værelser har hel eller delvis havudsigt og egen terrasse eller balkon. Der er forskellige værelsestyper og størrelser, men værelserne i stueplan er forbeholdt voksne, mens familier med børn bor i værelserne på 1. sal. Hotellet har en smukt formet pool med tilhørende liggestole og to rigtigt gode restauranter: La Luna på stranden og den overdækkede La Sal. Herudover tilbyder Casa del Mar at lave picnic til romantiske steder i Langkawis smukke natur. 

33 værelser
0 Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

The Frangipani Langkawi Resort & Spa ★★★+

På Frangipani leves livet i slowmotion - direkte på Tengah Beach, der ligger rundt om pynten fra den populære og mere livlige Cenang Strand, hvis butikker og restauranter kan nås på en kort gåtur. Hotellet er et såkaldt eco resort, hvilket bl.a. betyder et øget fokus på affald, vandforbrug, energiforbrug og genbrug, og naturen får således også plads til at brede sig på matriklen. 

Hotellet råder over to poolområder - en ferskvandspool og en saltvandspool. Hertil et legerum til børn, et fitnesscenter og en spa, der tilbyder en række forskellige krops- og ansigtsbehandlinger såvel som urtebade og antioxiderende sauna. 

Restauranten har et bredt udvalg af lokale og vestlige retter, og der er desuden mulighed for at låne grilludstyr, hvis man ønsker at grille på egen hånd. 

Værelserne er enkelt indrettet med traditionelt interiør og beliggende i bungalows med adgang til terrasse. 

 

115 værelser
0 Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Spa

The Datai Langkawi ★★★★★

På Datai kan I se frem til jungleluksus i ypperste forstand. Her er I gemt godt væk af Langkawis tropiske jungle på den nordvestlige del af øen, hvor I lever strandlivet uforstyrret i naturens favn. 

Naturens røde tråd ses I alle hjørner af hotellet, der emmer af afdæmpet luksus - nøje afstemt til den kræsne gæst, der søger en autentisk hoteloplevelse med fokus på afslapning, strandliv, natur og ren zen. 

Foruden to dejlige poolområder med udsigt til den bagvedliggende jungle byder Datai på en velassorteret spa, et fitnesscenter, to tennisbaner, fem restauranter og en bar. Hotellets gæster kan desuden låne mountainbikes - eller man kan vælge at følge hotellets afmærkede stier gennem junglen, hvis det da ikke er den private sandstrand, der lokker. 

Værelserne forener det bedste fra naturen med den ypperste luksus. Alle værelser har aircondition, balkon eller terrasse, badekar og en række andre bekvemmeligheder. Poolvillaerne har desuden privat pool. 

 

121 værelser
0 Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Privat strand
Spa
Tennisbane

Rejser til Langkawi

Billeder fra Langkawi

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)