malaysia - mimpi perhentian_strand_slider_01

Rejser til Perhentian Kecil Island

Rejser • vejret • hoteller

Perhentian Kecil Island

Et stoppested man ikke har lyst til at forlade

Perhentian betyder faktisk stoppested, og det var lige netop det, de to øer var, da der i sin tid foregik en del handel ad søvejen mellem Bangkok og Malaysia. I dag er de to øer, Perhentian Kecil og Perhentian Besar, langt mere end et stoppested. Man får lyst til at slå sig ned og leve i pagt med havets dyr og dase under palmerne – i hvert fald for nogle dage.

Marinelivet på disse kanter er ganske spektakulært, ja faktisk blandt verdens smukkeste, og der er gjort et fint stykke arbejde for at bevare det. Således kan du se minihajer, havskildpadder, klovnefisk og et utal af andre spændende fisk, når du snorkler ud for Coral Beach, eller når du dykker med iltmaske ved nogle af øernes flotte dive sites. Du kan sågar dykke efter vrag, hvis det er det, du vil.

På Perhentian Kecil, den lille af de to øer, finder du to strande. Long Beach og Coral Beach. Long Beach er indbegrebet af den gode strandferie med kridhvidt sand og formidable badeforhold i et smukt, turkisblåt vand. Coral Beach har derimod nogle rigtig fine snorkelforhold direkte fra stranden. De to strande forbindes af en sti gennem øen – en tur på ca. 15 minutter.

Perhentian Islands tager sig bedst ud i det danske sommerhalvår og dele af øerne er lukket i perioden fra oktober til februar pga. monsunen.

malaysia - Malaysia_land Perhentian Kecil Island

Hoteller i Perhentian Kecil Island


Bubu Long Beach ★★★+

På Bubu Long Beach bor du lige ved øens smukkeste strand, Long Beach, hvor du kan nyde livet med sand mellem tæerne og tage et par daglige dukkerter i det krystalklare vand. Vil du snorkle kan det gøres ud fra stranden på Coral Beach, ca. 15 minutters gang fra hotellet eller på en bådtur til de omkringliggende snorkelhuller. 

Hotellet råder over en dejlig spa, der tilbyder en række forskellige behandlinger og restauranten, Mahi-Mahi, der specialiserer sig i fisk og skaldyrsretter. 

Værelserne er enkle og moderne med alle almindelige bekvemmeligheder, herunder balkon. 

 

36 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Spa

Mimpi Perhentian ★★★+

Mimpi ligger i den nordlige og rolige ende af smukke Long Beach, hvor der er fred og ro, mens restauranter, barer og butikker kun er en kort gåtur væk. Her befinder I jer ved et af øens smukkeste sandstrækninger, hvor der er gode dase- og badeforhold. 

Nyd livet i hotellets pool med udsigt over stranden og bugten, eller slap af med massage og andet godt i hotellets spaafdeling. Mimpi har desuden en restaurant, der både har malaysisk og vestlig mad på menuen. Vil I opleve lidt uden for hotellets matrikel, arrangeres der en række udflugter, bl.a. snorkelture, dykling, mangrovesafari, trekking og fisketure. 

Hotellet er moderne indrettet og værelserne er flotte og rummelige. Alle med tv, aircondition og balkon. 

75 værelser
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar
Spa

Rejser til Perhentian Kecil Island

Billeder fra Perhentian Kecil Island

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)