malaysia - Rawa island_01

Rejser til Rawa Island

Rejser • vejret • hoteller

Rawa Island

Et afstressende eksil

Rawa Island har bare ét resort, og mere behøver du såmænd heller ikke på disse kanter. Øen ligger 16 kilometer fra fastlandet, men her er en verden til forskel, hvilket du straks mærker, når du nærmer dig den lille, grønne ø, hvor palmerne svajer ind over den fine, hvide strand.

Selv om øen ikke er stor, kommer du ikke til at kede dig. Få meter fra stranden finder du et spektakulært koralrev, som du snildt kan bruge dage på at udforske. Marinelivet i denne del af Malaysia er blandt verdens smukkeste, og Rawa Island er absolut et af de bedre steder at opleve det. Både for børn og voksne. Har du udforsket revet ud for kysten, gemmer der sig endnu flere godter længere ude, som kan opleves på en bådtur.

Vil du mere end snorkle, har øens resort også et dykkercenter, der både tilbyder dykkerkurser og ”fun dives”. Vil du se lidt af ”nærområdet”, arrangerer resortet katamaranture til omkringliggende øer. Øen kan naturligvis også udforskes til fods ad ’The Island Walk’ – en tur på 45 minutter gennem det grønne og op til en række udsigtspunkter. Vil du helt til tops, kan du også komme det!

Rawa Island er sådan et sted, unge, gamle, par og familier kommer hen for at nyde livet og komme helt ned i gear. For børnene er her både vandrutsjebane og legeplads, mens de voksne kan tilbringe et par timer i hotellets spaafdeling. Ellers kan du se frem til en indkvartering i hyggelige bungalows, hvor du aldrig er langt fra stranden.

malaysia - Malaysia_land Rawa Island

Hoteller i Rawa Island


Rawa Island Resort ★★★

Rawa Island Resort er det eneste af sin slags på Rawa Island, og det er lige sådan, det skal være. Her lever I i fred og ro med strand, jungle og et sublimt marineliv lige uden for døren. Ja faktisk vil nogle mene, at det ikke findes ret meget bedre!

Resortet lægger op til daseferie i ordets bedste forstand - både for voksne og børn. Mens de voksne kan nyde godt af et par timer i hotellets spaafdeling, kan børnene glæde sig over legeplads og en stor, fin vandrutsjebane, der fører dem direkte ned i det turkisblå hav. Resortet har desuden et dykkercenter og tilbyder en række udflugter til omkringliggende rev, hvor der både kan snorkles og dykkes. 

I indkvarteres i enkle men gode bungalows med de mest almindelige bekvemmeligheder, alle på stranden eller tæt på stranden.

 

77 værelser
Restaurant
Aircondition
Balkon / Terrasse
Spa
Loftsvifte

Rejser til Rawa Island

Billeder fra Rawa Island

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)