Skip to main content

Rejser til Campeche

Mexico

mexico - Campeche_bymure_01

Alt går gennem Campeche

Der venter smukke solopgange over Den Mexicansk Golf, spændende kulturhistorie og lokale maddelikatesser i Campeche på østsiden af Yucatánhalvøen.

Her får man et spændende indblik i den store betydning, som byen historisk set har haft. Under den spanske kolonisering var det en velhavende havneby med en vigtig placering for datidens handelsruter.

Desværre var datidens pirater bekendt med byens rigdom, og faktisk var byen i 1663 udsat for historiens hidtil største piratangreb, da over 20 skibe og over 1500 pirater angreb byen. Siden fik man oprettet et stærkt forsvar af byen, og i dag kan man stadig se de gamle bymure, forter og kanoner, der skulle sikre borgerne mod fremmede fjender.

Campeche er en hyggelig by at færdes i. På spadsereturene bør man lægge ruten forbi barokkatedralen med dens to lyse kalkstenstårne, vandrestierne i de grønne parker og den stemningsfulde strandpromenade. Sulten fremelskes formentlig hurtigt af krydderiernes dans over lokale boder og markeder, og heldigvis byder restauranter og caféer sig til på hvert et gadehjørne med mexicanske klassikere og fiskedelikatesser lavet på friskfangede fisk fra Golfen.

Byen er i dag udpeget som verdensarv af UNESCO grundet de yderst velbevarede monumenter og kolonitidsbygninger, der giver et spændende indblik i livet for flere hundrede år siden.

Man kan rejse endnu længere tilbage i historien på mayamuseet, hvor der er en stor samling artefakter, smykker og keramik fra områdets mytiske ruinbyer. Hvis man rejser ud på eventyr på Yucatán kan man selv se de gamle mayatempler- og pyramider, hvor især Uxmal er en stor seværdighed, opleve den frodige mangroveskov og bade i ferskvandshullerne, halvøens idylliske åndehuller.

Derfor skal I rejse til Campeche

  • UNESCO-beskyttet kulturarv
  • Se gamle bymure, forter og kanoner
  • Oplev det spændende mayamuseum
mexico - Campeche_gade_08 mexico - campeche_gade_02

Rejser til Campeche

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

mexico - Campeche_overview_01

Vi har i høj grad været meget tilfreds med rejsen. Vi har kun godt at sige om Stjernegaard. Det har været en vidunderlig rejse, som vi aldrig vil glemme.

Eva Kjær, Kjellerup
4.5   (64 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Campeche

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)