Skip to main content

Rejser til Isla Holbox

Mexico

mexico - Isla Holbox_drone pic beach_01

Østemning og palmesvaj

Man skal være indstillet på feriestemning og et afslappet tempo, når man besøger den aflange ø, Isla Holbox, godt ti kilometer nord for Yucatánhalvøen.

Efter en halv times sejltur fra byen Chiquilá på fastlandet er man fremme på den 42 kilometer lange ø, som højest kommer op på to kilometer i bredden. Her ankommer man i en verden, hvor hvide sandstrande og azurblåt hav er ren dagligdag!

Isla Holbox er som en idyllisk tidslomme afskærmet fra omverdenens stress og jag. Øen er bilfri, så man kommer rundt til fods, på cykel, i små golfvogne eller på knallert. Det overlader lydkulissen til palmesvaj, bølgeskvulp og det gode humør i byen på Holbox.

Byen er strikket sammen af smalle, hyggelige gader belagt med fint sand, og blandt de farverige byhuse kan I gå på opdagelse i små boder, butikker og fiskerestauranter. Her på øen fanger fiskerne dagligt menuen, og især specialiserer de sig i at fange hummere, der her nydes bedst med udsigt udover Den Mexicanske Golf.

Isla Holbox er også hjem for en masse uberørt natur, og hotellerne udbyder masser af udflugter ud til de farverige koralrev og mangroveskove.

Her kan I se pelikaner, flamingoer og andre farverige fuglearter eller komme ud at snorkle og svømme med havskildpadder, delfiner og endda den enorme hvalhaj, der patruljerer ud fra kysten fra juni til september.

Derfor skal I rejse til Isla Holbox

  • Bilfri ø i afslappet tempo
  • Smukke sandstrande
  • Oplevelser i uberørt natur
mexico - Mexico_Isla Holbox_gågade_02 mexico - Mexico_Isla Holbox_Hvalhej_01

Rejser til Isla Holbox

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

mexico - Isla Holbox_beach gågade_01

Det er svært at nævne noget specifikt frem for andet, men hele rejsen var en succes og en stor oplevelse.

Peder, Aabenraa
4.5   (64 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Isla Holbox

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)