Skip to main content

Rejser til Mexico City

Mexico

mexico - mexico city_musik_01

Megabyens mange facetter

Velkommen til en af verdens mest spændende hovedstæder, der er det rene sansebombardement og en direkte kilde til lykke for den historieinteresserede.

Midt i en kæmpemæssig dal er et af verdens mest folkerige områder med 21 millioner indbyggere opstået. Alligevel er den let at rejse rundt i og en særdeles velfungerende megaby.

Byen er spækket med grønne smilehuller i form af Alamada- og Chapultepec-parken, og kulturrigdommen er til at tage at føle på. Det antropologiske museum hylder de forhistoriske maya- og aztekerkulturer, mens tempelruinerne Templo Mayor er et spejl på tiden, der forsvandt.

Ved den enorme zokalo i centrum af byen står oplevelserne i kø ved regeringspaladset og katedralen, hvor I både kan opleve Diego Riveras berømte vægmalerier og klokketårnets imponerende arkitektur. I de historiske og charmerende kvarterer kan I blandt andet besøge Frida Kahlos barndomshjem eller tage på kulinariske byvandringer til enten finere restauranter eller tacoens gadekøkkener.

Hovedstaden er også det ideelle udgangspunkt for vores store udflugtsprogram. Herfra kan du besøge de spændende nabobyer, hvor kolonitidscharmen flyder i gaderne. Sølvbyen Taxco er et glimtende syn for øjet, mens Puebla opleves bedst gennem smagsløgene, da byen kaldes Mexicos kulinariske centrum.

Landets største seværdigheder er også inden for rækkevidde fra Mexico City.

Ruinbyen Teotihuacan er en oplevelse fra livet med Sol- og Månepyramiderne, ligesom Basilikaen ved Gaudalupe giver et unikt indblik i den nuværende, mexicanske kultur. Mexico City rummer altså det hele og egner sig til alle eventyrere.

Derfor skal I rejse til Mexico City

  • Verdensklasse kulturarv
  • Kolonitidsby med stor historie
  • Udflugter til Teotihuacan og Taxco
mexico - mexico city_skyline_01 mexico - mexico city_zocolo_02

Rejser til Mexico City

Fyld rejsen med oplevelser

mexico - mexico city_skyline_03

Vi havde stort udbytte af turen med et meget varieret program med Sol - og Månepyramiderne, Maya-templet i Palenque og Maya-landsbyen samt livet omkring torvepladserne i byerne og i øvrigt den smukke natur.

Ingelise & Kaj, Holbæk
4.5   (64 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Mexico City

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)