Skip to main content

Rejser til Oaxaca

Mexico

mexico - Oaxaca_park_01

Alt godt til sanserne

I den lille hyggelige provinsby Oaxaca i det sydlige Mexico huserer et mangfoldigt kulturliv.

Det gode humør samler sig ved zókaloen i bykernen, hvor også byens katedral ligger, og der er også stribevis af parker, haver og museer at gå på opdagelse i. Det er især et must at gå ombord i det lokale køkken.

Oaxaca er kendt for dens chokolade, variation i ægte, mexicanske moler samt stegte græshopper i chili, som man, hvis man tør, kan prøvesmage i de talrige boder rundt omkring i byen. Her kan man også kigge på det lokale kunsthåndværk og de moderne kunstgallerier, som stolt vises frem masser af steder i byen.

Der er også masser af spændende kulturarv at udforske. Gamle kolonitidsmonumenter i den UNESCO-beskyttede bymidte trækker tråde til den spanske kolonisering, og 10 kilometer udenfor Oaxaca ligger ruinbyen Monte Albán, der ligeledes er udpeget som verdensarv og tidligere var hovedstad for det gamle zapotekerfolk.

Hvis man rejser til Mexico i slut oktober eller start november, kan man opleve en af landets vigtigste højtider, Dødedagene, som de lokale i Oaxaca gør en dyd ud af at fejre med manér.

Her pustes der liv i gaderne med parader, dans og masser af mennesker udklædt som skeletter, mens man fejrer, at de døde for en stund vender tilbage til de levende.

Derfor skal I rejse til Oaxaca

  • Mad i særklasse
  • UNESCO-beskyttet by
  • Tidligere hovedstad for zapotekerne
mexico - oaxaca_monte alban_04 mexico - oaxaca_marked_03

Rejser til Oaxaca

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

mexico - oaxaca_de doedes dag_04

Rejselederen Annemarie Bjerre er fantastisk: Vidende om lokale og historiske forhold, engageret, arbejdsom og på stikkerne for at hele gruppen skulle føle sig godt tilpas. Og så følger hun endda op med bonusmateriale efter hjemkomsten.

Hendes omsorg bevirkede også, at vi fik en god bus, som vi skønnede særligt på, da vi måtte køre en omvej på grund af en lokal strejke og vejspærring.

Hotellerne var meget velvalgte.

Lis Aaen, Helsingør
4.5   (64 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Oaxaca

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)