Skip to main content

Rejser til Palenque

Mexico

mexico - Mexico_Palenque_ruiner_03

I mayaernes fodspor

Omgivet af tropisk regnskov, hvor farverige fugle indtager trætoppene, og brøleaber svinger sig fra gren til gren, mens de kalder på hinanden, ligger byen Palenque.

Dét navn forbindes primært med de gamle mayaruiner her i området, men Palenque er også navnet på en livlig by med hoteller, gågader og små butikker.

Her kan man købe lokalt håndværk af den indfødte mayabefolkning, der stadig lever her i området, og i området omkring byen er der flere flotte vandfald, som naturelskeren vil elske at se.

Der er dog ingen tvivl om, at det især er de UNESCO-beskyttede ruiner tæt ved byen, man skal opleve ved Palenque. Den forhistoriske ruinby havde sin storhedstid omkring år 600 til 800, hvor den dækkede et område på omkring 15 kvadratkilometer.

Man ved ikke præcis, hvorfor det gamle mayafolk rev pælene op og forlod byen, men siden har ruinerne måttet lade sig absorbere af junglen på ny.

Det tilfører blot et ekstra strejf af mystik, at de gamle templer dukker op mellem regnskovens træer – et absolut must at opleve her ved Palenque!

Derfor skal I rejse til Palenque

  • Nær de berømte Palenque-ruiner
  • Nabo til tropefugle og brøleaber
  • Indblik i det mexicanske landsbyliv
mexico - Mexico_Palenque_ruiner_02 mexico - Mexico_Palenque_city_01

Rejser til Palenque

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

mexico - Palenque_fulge_01

Mine største oplevelser fra rejsen: Mødet med rejseleder Annemarie, som man ikke kan forestille sig mere kompetent. De store pyramider. Mexico City med Det Antropologiske Museum. Diego Rivera og Frida Kahlo. Og så lige alt det andet herunder den spændende mad.

Lise, Odense
4.5   (64 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Palenque

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)