Skip to main content

Rejser til Puerto Escondido

Mexico

mexico - Mexico_Puerto Escondido_drone picture_01

Livsnydelse på skjulte strande

Der knytter sig en gammel piratfortælling til denne herlige ferieby på Mexicos sydkyst.

Myten går på, at en gruppe pirater havde kidnappet en ung kvinde fra en lokal landsby, og mens de holdt til her ved kysten for at gemme sig for autoriteterne, slap kvinden fri og undslap ved at skjule sig i den mexicanske jungle. Deraf blev kysten kendt som Bahia de la Escondida, den skjulte kvindes kyst, og sidenhen fik byen navnet Puerto Escondido, den skjulte havn.

Tidligere lå her blot en lille havn, der blev brugt til at transportere kaffe, men omkring år 1930 begyndte man at bosætte sig her. I dag er der fuldt blus under feriestemningen med en perlerække af gode, hyggelige hoteller, stemningsfulde gågader og kvalitetsrestauranter.

Især specialiserer spisestederne sig i fiske- og skaldyrsretter lavet på friskfangede Stillehavsfisk, østers og hummere. Her er også gode italienske restauranter, der er opført af immigranter fra støvlelandet, der gennem tiden har slået sig ned i byen og forført de lokale med deres velsmagende køkken.

En stor attraktion i Puerto Escondido er de luksuriøse sandstrande og den smukke natur, der omgiver byen, og der afholdes også masser af surfingkonkurrencer her i området.

De garvede surfere er nok svære at konkurrere imod, men det er stadig et fascinerende syn at se dem holde balancen, mens de glider afsted på de brusende bølger. Når man skal have et afbræk fra stranddaseriet, er det oplagt at gå på opdagelse i byen efter hyggelige caféer og barer eller udforske de små butikker, hvor man kan købe lokalt håndværk som håndtasker og smykker.

Derfor skal I rejse til Puerto Escondido

  • Følg med i surfingkonkurrencer
  • Skønne Stillehavsstrande
  • Afslappet feriestemning
mexico - Mexico_Puerto Escondido_beach_02 mexico - Mexico_Puerto Escondido_drone picture_02

Rejser til Puerto Escondido

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

mexico - Mexico_Puerto Escondido_beach_03

Vi havde stort udbytte af turen med et meget varieret program med Sol - og Månepyramiderne, Maya-templet i Palenque og Maya-landsbyen samt livet omkring torvepladserne i byerne og i øvrigt den smukke natur.

Ingelise & Kaj, Holbæk
4.5   (64 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Puerto Escondido

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)