Skip to main content

Rejser til Tulum

Mexico

mexico - tulum_strand_07

Det bedste fra Yucatán i ét

Tulum er prototypen på et strandparadis ved Det Caribiske Hav, og den charmerende kystby kan endda noget ekstra, som ingen af de andre mexicanske feriebyer kan prale af.

Her forenes nemlig tre af Yucatánhalvøens allerstørste oplevelser; mayaruiner, cenoter og tropestrande.

Tulum er kendt for de velbevarede mayaruiner ved havet, som er nogle af de bedst bevarede i Mexico. Det kræver blot en gå- eller cykeltur på fem kilometer at komme ud at se de flotte templer og nyde udsigten over Atlanterhavet, som mayaerne gjorde det for mange hundreder år siden.

Og så må man endelig ikke glemme, at Tulum by har en skøn tilbagelænet stemning, hvor I kan nyde godt af feriestemningen på slentreture gennem gaderne, hvor I finder masser af gode barer og restauranter. På nogle af dem er der liv og glade dage, når der bliver fyret godt op for musikken med de mexikanske mariachi og de såkaldte corridos, der er en genre med de klassiske, mexicanske hymner.

Området er også pakket med naturskønne cenoter, som I kan komme ud at bade i, når I vil have adspredelse fra ferien på de bløde sandstrande.

Har I ikke fået nok af den prangende natur, kan I også opleve det UNESCO-beskyttede Sian Ka’an-naturreservat ikke langt sydpå fra byen. Her er frodig jungle, flotte koralrev og et farverigt dyreliv, så det er bare med at have kameraet ved hånden!

Derfor skal I rejse til Tulum

  • Oplev mayaruinerne ved kysten
  • Bad i cenoter og Det Caribiske Hav
  • Nær UNESCO-naturreservat
mexico - tulum_strand_solnedgang_01 mexico - tulum_cenote_03

Rejser til Tulum

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

mexico - tulum_snorkling_01

Mine største oplevelser fra rejsen: Mødet med rejseleder Annemarie, som man ikke kan forestille sig mere kompetent. De store pyramider. Mexico City med Det Antropologiske Museum. Diego Rivera og Frida Kahlo. Og så lige alt det andet herunder den spændende mad.

Lise, Odense
4.5   (64 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Tulum

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)