burma - bagan_tempel_sunset_02

Rejser til Bagan

Rejser • vejret • hoteller

4,8 (65 Anmeldelser)

Bagan

Bagan - zigzag gennem tempeltoppe

Bagan er et særsyn. Uanset om du har en forkærlighed for templer eller ej, så kan du kun blive begejstret over det bombardement af templer, stupaer, pagoder og paladser, der møder dig i Bagan. De 2.000 velbevarede tempelruiner, der står tilbage, stammer fra det 9. til det 13. århundrede, og det antages, at der på et tidspunkt har været intet mere end 13.000 prægtige bygninger. Måske derfor valgte Marco Polo, i sine erindringer fra det 13. århundrede, at kalde Bagan for ”verdens flotteste syn” – og manden havde dog set en del!

De mange guldbelagte helligdomme er siden deres storhedstid blevet plyndret af bl.a. mongolske krigere, og de har til stor ærgrelse også været ramt af jordskælv. Med det sagt er Bagansletten stadig ganske imponerende, og selv om den er Myanmars mest populære rejsemål, så vil du faktisk ikke føle, at her er overrendt. Cykler du rundt i det store område på ca. 100 km2, vil du opleve at kunne udforske nogle af de mindre pagoder helt uforstyrret. Søger du mod nogle af de større templer, når solen er på vej mod vest, kan du nyde en solnedgang over tempeltoppene, der efterlader dig med et uforglemmeligt minde og sikkert også en del billeder.

burma (Myanmar) - Myanmar_land Bagan
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Bagan


Amazing Bagan Resort ★★★★

Med sikkerhed et af Bagans bedste resorts! Faciliteterne er i top og byder blandt andet på golfbane (9-huller), sofistikeret spa med pragtfulde behandlinger, udendørs stor pool og gratis cykeludlejning.

Værelserne er stemningsfulde og luksuriøst indrettede og fuldt udstyret med moderne faciliteter som hårtørrer, sikkerhedsboks, satellit- tv og badekar. Personalet er professionelle og gør alt for, I får et ekstraordinært godt ophold på det pragtfulde resort. 

55 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Bagan Princess ★★★

Rigtig hyggeligt lille hotel beliggende centralt i Bagan, midt mellem området 3000 templer. På hotellet findes blot 21 værelser som er fint indrettede og har alle moderne faciliteter, som blandt andet TV, aircondition og sikkerhedsboks. På hotellet findes en lille swimmingpool, restaurant, bar samt mulighed for massage.

21 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Bawga Theiddhi Hotel ★★★

Det nye hotel med det svært udtalelige navn er et af Bagans bedre hoteller med moderne faciliteter som stor lækker pool, spa, fitness, jacuzzi, gratis wifi, golfbane og udendørs restaurant i den frodige have. Alle 50 værelser er pænt indrettede i traditionel burmesisk arkitektur med rustikke træmøbler.

Hotellets personale er meget imødekommende og venlige, og overalt finder man en dejlig ro i de indbydende omgivelser. Hotellet tilbyder desuden cykeludlejning til billige penge, så man nemt kan udforske lokalområdet og den eventyrlige tempelslette.   

50 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Floral Breeze ★★★

Enkelt turistklasse hotel beliggende i byens nyere bydel. Hotellet værelser er ikke særlig store men er udstyrede med TV, telefon, aircondition, kaffe-/tefaciliteter, minibar og hårtørrer. På hotellet findes en restaurant og bar og der er desuden en lille, hyggelig have, hvor I kan nyde aftenerne efter en dag fuld af oplevelser.

54 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
TV

Thande Bagan ★★★+

Skønt hotel beliggende i Old Bagan ned til Ayeyarwaddi-floden. Hotellet ligger i en dejlig have med pool. Ved solnedgangstid kan man slå sig ned i en behagelig stol og nyde udsigten over floden med en kølig drink.

Værelserne er charmerende og hyggeligt indrettet og ligger i bungalows eller toetagers bygninger. Maden kan indtages i den udendørs restaurant på plænen. Et dejligt sted at komme tilbage til efter dagens sightseeing mellem Bagans templer – book evt. en tid i spaen til de ømme muskler.

78 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Empress Hotel ★★★

Et nyere hotel beliggende i New Bagan, ca. 1 km fra byens centrum men med bekvem adgang til områdets seværdigheder.

Til hotellet hører en hyggelig have og en overdækket restaurant på bygningens tag. Gode værelser med mange faciliteter, herunder kabel-tv. Hotellet har wifi-forbindelse.  

20 værelser
1 km By
Restaurant
Aircondition
TV
Wifi
Minibar

Bagan Umbra Hotel ★★★

Hotellet ligger kun to kilometer fra Old Bagan med udsigt over en smukt anlagt have. Værelserne er rummelige og pænt indrettet med mørke træsorter og egen balkon eller terrasse. I haven ligger en swimmingpool, hvor man kan puste ud efter dagens oplevelser.

Hotellets personale er meget imødekommende og venlige, og overalt finder man en dejlig ro i de indbydende omgivelser. Hotellet tilbyder desuden cykeludlejning til billige penge, så man nemt kan udforske lokalområdet og den eventyrlige tempelslette

57 værelser
2 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Gracious Hotel ★★★

Gracious Hotel er et nyt og flot hotel med gode faciliteter i smukke omgivelser. Vi har valgt de bedste værelser, der er af bungalow-typen med egen terrasse, og som hviler i en fredelig, eksotisk have.

For at få disse betingelser bor vi to kilometer fra New Bagan, hvor de fleste hoteller i denne del af området ligger. Vi sørger selvfølgelig for bus til tempelsletten, hvor vi springer på vores cykler og nyder de spektakulære syn. Hvis I om aftenen har lyst til at blive i byen til en god middag, er det også praktisk og nemt. Hotellet har hver eneste aften flere busafgange, der kører de syv minutter til hotellet.

Andre vil om aftenen vælge hotellets restaurant, som ligger få skridt fra poolen, spa’en og terrassen, der måske lægger op til en forfriskning.

80 værelser
3 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Wifi

Amata Garden Resort ★★★

Dette hotel ligger med nem adgang til Baganslettens bjergtagende seværdigheder - i udkanten af Old Bagan. Det ligger i en, stor frodig have, hvor man kan slappe af mellem oplevelserne. I haven ligger også en stor pool omgivet af liggestole.

Værelserne er fordelt i stueetagen og på første sal, og alle har balkon eller terrasse. 

122 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Spa

Rejser til Bagan

Bagan

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
25° C
27° C
30° C
30° C
30° C
27° C
26° C
26° C
25° C
25° C
26° C
25° C
Nedbør i mm.
0 mm
0 mm
0 mm
0 mm
24 mm
18 mm
18 mm
18 mm
27 mm
18 mm
9 mm
0 mm

Billeder fra Bagan

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)