burma - inle lake_fisker_12

Rejser til Inlesøen

Rejser • vejret • hoteller

4,8 (65 Anmeldelser)

Inlesøen

Inlesøen - fiskeri i balance

Inlesøen, der ligger i Shan-staten, byder på det ene smukke panorama efter det andet. Her er ikke bare guddommeligt skønt og smukt, men lokalbefolkningen gør også sit til, at dette sted er intet mindre end malerisk.

Intha-befolkningen bor på pæle i søen og dyrker grøntsager på flydende marker. Både unge og gamle krydser floden i smalle kanoer for at komme i skole, handle, gå i templet og klare dagens gøremål. I det hele taget er alt centreret om søen, hvor også håndværkere, som vævere og sølvsmede har deres værksteder på vandet.

Intha-fiskerne er særligt kendt for deres roteknik, hvor de balancerer med det ene ben på kanoen, mens det andet ben er viklet rundt om åren, som de padler med. Denne teknik skal sikre, at de har armene fri til at fange karper og andet godt fra søen, og selv om det kan virke lidt aparte, så har det altså fungeret for Intha-folket gennem generationer. Så det er der ingen grund til at lave om på.

Inlesøen er stedet, hvor du kommer ned i gear, sejler på søen og vandrer i naturen. Sørg for at have god tid, så du opfanger hele essensen af dette herlige område, og indloger dig eksempelvis på et hotel på pæle i søen, så du får fornemmelsen af, hvad de lokale står op til hver dag.

burma (Myanmar) - Myanmar_land Inlesøen
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller ved Inlesøen


Paradise Inle Resort ★★★

Hygeligt resort, smukt beliggende helt ned til Inle søen, i den lille by Nyaung Shwe, hvor der blandt andet er et lille marked. Hotellets 45 værelser er enkelt indrettede med TV, aircondition, minibar samt egen terrasse eller balkon, hvorfra I kan nyde udsigt over floden. På hotellet findes en restaurant.

45 værelser
0 m By
Restaurant
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse

Paramount Inle Resort ★★★

Virkelig charmerende resort beliggende lige i midten af Inlesøen, 45 min. sejlads fra den nærmeste landsby, Nyaung Shwe. Resortet er bygget i områdets traditionelle stil og ud over hovedbygningen er der en række hytter, der alle har privat veranda med enestående udsigt til den kæmpe sø. På den anden side af søen er der udsigt til smukke rismarker og bag ved hovedbygningen er der skabt en lille oase i den frodige have.

Hotellet har også en udkigspost, hvor man kan tage eftermiddagskaffen med op og nyde søens aktive fugeliv og den vidunderlige solnedgang med 180 graders udsigt. Hotellets værelser er alle udstyrede med moderne faciliteter, og ud over restaurant og bar kan hotellet tilbyde flere forskellige spabehandlinger.

28 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Pristine Lotus Spa Resort ★★★★

Et af søens nyeste og mest elegante hoteller, som ligger ved Inlesøens bred med storslået udsigt over søen og de omkransende bjerge. Der er ikke sparet på noget på dette imponerende hotel.

Spa, sauna, jacuzzi, damprum, tropisk have og elegante værelser med et moderne præg, som alle er rummelige og lyse med faciliteter som hårtørrer, aircondition, sikkerhedsboks, badekar, minibar og privat balkon, der er med til at forsøde jeres ophold og give jer komfort og ro. Hotellets personale er imødekommende og professionelle og gør meget ud af at give jer en service ud over det sædvanlige.

90 værelser
Ingen By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Shwe Inn Tha Floating Resort ★★★

Dette charmerende resort består af bungalows placeret på pæle ude i Inle søen, 15 min sejlads fra nærmeste landsby. I løbet af dagen er det muligt at slappe af i den lille swimmingpool, eller at blive sejlet ud på en lille tømmerflåde og få massage, væk fra alle forstyrrelser.

Hotellets værelser er enkelt men hyggeligt indrettede i lokalt mørkt træ og udstyrede med hårtørrer, sikkerhedsboks, telefon, kaffefaciliteter og aircondition. I hotellets lille kaffebar og bageri er det muligt at se TV. Her findes naturligvis også restaurant og bar. 

40 værelser
Ingen By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks

Paradise Hotel Nyaung Shwe ★★★+

Dette charmerende hotel ligger i den lille by Nyaung Shwe, som er porten til Inlesøen   - ikke på selve søen, men til gengæld har man mulighed for at gå rundt i byen til mange hyggelige cafeer og restauranter og til det lokale, farverige marked. Vi bruger superior-værelserne i den nye bygning, som alle en stor skøn terrasse. 

44 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi

Inle Cherry Queen Hotel ★★★

Dette hotel ligger i udkanten af Nyaung Shwee - porten til Inlesøen, hvorfra al aktivitet på søen udgår. Selvom byen er forholdsvis stor, er der udsigt til landlig idyl fra hotellet, ikke mindst når man bevæger sig op på tagterrasse for at nyde en drink i solnedgangen eller spise en middag.

Gode værelser indrettet med træ og gyldne farver.  

58 værelser
0 km By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Spa

Rejser til Inlesøen

Inlesøen

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
27° C
32° C
36° C
38° C
37° C
31° C
30° C
30° C
31° C
30° C
28° C
28° C
Nedbør i mm.
7 mm
6 mm
0 mm
3 mm
135 mm
407 mm
343 mm
300 mm
251 mm
158 mm
73 mm
2 mm

Billeder fra Inlesøen

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)