burma - kengtung_hoejland_01

Rejser til Kentung

Rejser • vejret • hoteller

4,8 (65 Anmeldelser)

Kengtung

Kentung - stammefolkenes smeltedigel

Shan-statens hovedby, Kengtung, er hjemsted for en af Myanmars største befolkningsgrupper, Tai Khün. Men byen og området omkring byen bugner også med mange små grupper af stammekulturer, der til stadighed lever i det, vi andre forbinder med fortiden. I et roligt tempo, der kan virke helt misundelsesværdigt.

Byen er et unikt miks af kulturel indflydelse fra nær og fjern. Du vil hurtigt ane indflydelsen fra de mange forskellige stammekulturer, der lever i området, ligesom arkitekturen også bærer præg af de omkringliggende lande; Kina, Laos og Thailand. Sidst men ikke mindst står englændernes smukke huse fra kolonitiden stadig – side om side med templer og buddhaer, som selvfølgelig hører sig til i et asiatisk land. 

Lad dig inspirere af de lokale, der går, cykler eller kører med oksekærre, og gør dem kunsten at leve langsomt efter. Så vidt det nu lader sig gøre. Besøg byens marked, men tag dig også god tid til at lære lidt om de mange forskellige stammekulturer, gerne i kombination med trekking eller cykelture gennem den skønne natur.

burma (Myanmar) - Myanmar_land Kengtung
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Kengtung


Princess Hotel ★★

Med få hotelvalg i provinsbyen, hvor turister endnu ikke er hverdagskost, gør Princess hotel det rigtig godt. Værelserne er rummelige, rene og pænt møbleret med tv, lille køleskab og eget toilet og bad med varmt vand.

Personalet er yderst venlige og smilende, og der er ikke langt til byens hyggelige gadecaféer og restauranter og det kendte 5-dags marked. En ideel base for forestående vandreture i den hyggelige by og den omkringstående mageløse natur.  

32 værelser
0 m By
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Amazing Kyaing Tong

Rejser til Kengtung

Mandalay

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
29° C
32° C
36° C
38° C
37° C
34° C
34° C
33° C
33° C
32° C
30° C
28° C
Nedbør i mm.
4 mm
2 mm
1 mm
38 mm
144 mm
129 mm
78 mm
133 mm
156 mm
185 mm
38 mm
7 mm

Billeder fra Kengtung

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)