burma - ngapali_beach_02

Rejser til Ngapali Beach

Rejser • vejret • hoteller

4,8 (65 Anmeldelser)

Ngapali Beach

Ngapali Beach - stranden der ingen ende vil tage

Ngapali-stranden er en 7 kilometer lang, bred sandstrand, der trods sit skønne, bløde sand og det klare blå vand er relativt rolig og til tider nærmest søvndyssende. Langs stranden ligger flere pæne resorts, men til trods for, at turisterne har fundet vej hertil, føles stranden aldrig overrendt.   

Dagene foregår på en solseng under palmernes rytmiske svaj, måske afbrudt af et par svømmeture i havet eller en frokost på en strandcafé. Vil du røre dig lidt, kan du passende spadsere en tur langs den lange strand, hvor du pludselig vil blive mødt af et genkendeligt syn, når Den Lille Havfrue troner op fra havet på en høj sten. Alternativt kan du lade en lokal fisker tage dig med en tur på havet, ud til nogle små øer, hvor farverige fisk og koraller venter på at blive beskuet – hvis ikke der skal fiskes.

Skal der ske noget andet, kan du hoppe på en cykel og trampe 7 kilometer i pedalerne, forbi oksekærrer, uden om hullerne i vejen, til du når frem til den lille by Thandwe. Indtil for få år siden kendte byen ikke rigtigt til begrebet ’turisme’, og du kan stadig opleve, at der bliver kigget lidt skævt til dig. En anden lille by, der er et besøg værd, er Kinmaw, som er kendt for sine traditionelle kunsthåndværkere og keramikere, der kan opleves i aktion. Alternativt kan du cykle i sydlig retning, indtil du støder på en lokal lille fiskerby forenden af stranden.

burma (Myanmar) - Myanmar_land Ngapali Beach
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Ngapali Beach


Thande Beach Hotel ★★★+

Skønt strandhotel med supergod beliggende midt på Ngapali-stranden. Søsterhotel til Thande-hotellet i Bagan. Her handler det om afslapning, og man kan vælge at slå sig ned i liggestolen enten på stranden eller ved den store pool.

Måltiderne kan indtages på træterrassen med den skønneste udsigt over havet. Her kan man smage det thailandske, burmesiske, europæiske og det lokale rakhine-køkken. Spaen tilbyder forskellige former for afslappende behandlinger. Et godt sted at puste ud efter en oplevelsesspækket rejse.

34 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Bay View Resort ★★★★

Direkte på Burmas bedste strand ligger Bay View Resort med 31 værelser, hvor der er sat fokus på kvalitet og god service fra det dygtige og smilende personale.

Det eneste, I skal koncentrere jer om under jeres ophold, er, om I skal slappe af på jeres dejlige veranda, i en hængekøje i den frodige have blandt svajende palmer, på solstolen ved den skønne pool eller på den hjemmebyggede solstol på det private strandstykke med udsigt til krystalklart blåt hav eller måske på massagebriksen i hotellets vidunderlige spa.

Alle værelser er store, lyse og idyllisk indrettede, hvilket skaber harmoni og ro til at nyde strandferien. Hotellet har en god lille restaurant, bar og pool bar og kan nemt arrangere snorkelture og andre aktiviteter.

45 værelser
0 m Strand
500 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Rejser til Ngapali Beach

Ngapali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
23° C
23° C
23° C
25° C
26° C
27° C
26° C
23° C
25° C
26° C
25° C
26° C
Nedbør i mm.
0 mm
0 mm
0 mm
0 mm
51 mm
420 mm
291 mm
420 mm
114 mm
30 mm
12 mm
0 mm

Billeder fra Ngapali Beach

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)