burma - yangon_shwedagon golden pagoda_13

Rejser til Yangon

Rejser • vejret • hoteller

4,8 (65 Anmeldelser)

Yangon

Yangon - guldklumper og gadekøkkener

Yangon, også tidligere kendt som Rangoon, er Myanmars største by og var også hovedstad, indtil regeringen flyttede magtcentret til den nybyggede Naipyidaw. Det første der møder øjet er den forgyldte tempeltop fra Shwedagonpagoden, som af mange betragtes som verdens smukkeste bygningsværk. Ellers er byen både præget af de spor englænderne har efterladt, såvel som den er ved at udvikle sig til en moderne asiatisk storby med alt, hvad det indebærer af hektisk trafikalt virvar og moderne bygninger.

Shwedagonpagoden skal nok vise vej, for med sin smukke top af det pureste guld, der troner 105 meter op i bybilledet, er den ikke til at overse. Pagoden blev bygget i det 13. århundrede, og pilgrimme kommer stadig hertil for at søge svar på livets store spørgsmål. Stemningen omkring den store gyldne stupa og de andre smukke bygningsværker er helt speciel, særlig når mørket sænker sig og guldklumpen for alvor lyser op.

I downtown Yangon er det værd at besøge det store Bogyoke-marked, der sprudler af liv og alt, hvad der sælges kan. I de travle gader oser det af alt fra grillet kylling til benzin, og det trods det kaos, der nu engang hersker, kan en gåtur i gaderne være en ganske charmerende oplevelse. Efter et mindre kulturchok, der måske melder sig, kan du ganske passende afslutte dagen med en kop te på The Strand. Byens legendariske og smukt restaurerede hotel, hvor mange store forfattere har boet gennem tiden.

burma (Myanmar) - Myanmar_land Yangon
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Yangon


Clover City Plus Hotel ★★★

Clover City Plus ligger lige midt i Yangons pulserende centrum, et stenkast fra den berømte Sule-pagode, Bogyoke-markedet og Yangons etniske kvarterer, Indiatown og Chinatown. Hotellet er helt nybygget i trendy design, og det gælder både værelser, lobby og restaurant.

Alle 84 værelser er indrettet i minimalistisk vesterlandsk stil med minibar, kaffe/te-faciliteter og fladskærms-tv. Et smart hotel valg, hvis man ønsker at bo centralt og bekvemmeligt.

84 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

East Hotel ★★★

Dette lille boutiquehotel ligger i centrum af centrum. Det trendy lille hotel blev færdigbygget i 2011, og alle værelser er indrettet i smagfuldt og moderne design med bløde madrasser og brusekabiner med store brusehoveder. Toilet og bad er separat, men nogle værelser ikke adskilt med dør, men af et forhæng.

Alle værelser har aircondition, fladskærm og skrivebord. På gangen står der et køleskab med gratis vandflasker og hotellet har en dejlig tagterrasse, hvor man kan nyde udsigten over den største og mest travle by i Burma. Hotellet har også et lille fitnesscenter og en skøn spa er også ved at blive færdigbygget. Hotellets restaurant i stueetagen serverer lækker asiatisk og vesterlandsk mad. Placeringen er perfekt til at udforske byens mange seværdigheder. 

53 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Best Western Green Hill Hotel ★★★+

Centralt i Yangon i en stille del af byen ikke langt fra byens seværdigheder ligger dette rigtig pæne hotel, som lige er blevet moderniseret med nye værelser og en stor restaurant. Lobbyen er stor, lys og indbydende, og der er sofaarrangementer, hvor man kan sidde med kaffen eller tjekke sin mail, da der er gratis wifi overalt på hotellet.

Hotellets værelser er alle rummelige og udstyret med fladskærm, minibar samt hårtørrer. I hotellets restaurant serveres både lokale og internationale retter.

189 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Hotel Yangon ★★★

Fint hotel beliggende tæt på Yangon lufthavn. Der er omkring 40 min. kørsel til centrum af byen, men hotellet ligger stadig tæt på mange af byens seværdigheder. Middagen kan indtages i hotellets restaurant på øverste etage, hvorfra der er en smuk udsigt over byen.

Hotellet har også et fitnesslokale og en dejlig spa. Desuden er der et lille vekselkontor, hvor man kan veksle til bankkurser, og en lille shoppingarkade på hotellet med blandt andet et mini-supermarked og tandlæge. Hotellets værelser er pænt og rummeligt indrettede og udstyrede med tv, minibar, aircondition og hårtørrer.

138 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Summit Park View ★★★★

Summit Park View er beliggende ved Yangons største attraktion, Shwedagon-pagoden med den glødende kuppel, som glitrer ved solnedgang og giver genskær i hotelvinduerne. Hotellet var det første internationale hotel i hele Burma og byder sine gæster god service og dejlige omgivelser med rummelige værelser, som er smagfuldt og bekvemmeligt indrettede.

Derudover byder hotellet også på et moderne fitnesscenter og en stor swimmingpool, hvor man kan køle af efter en lang dag i den varme by. Hotellets restaurant er kendt i hele byen for sit gode cuisine, som byder på både lokale og internationale retter. Et perfekt hotelvalg, hvis man ønsker førsteklasses faciliteter. 

173 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV

Taw Win Garden Hotel ★★★

Et nyt, moderne hotel med god beliggenhed ca. 10 minutters kørsel fra f.eks. Shwedagon-pagoden. Værelserne er indrettet i moderne stil og har egen terrasse. Der er fitnesscenter og to store restauranter. 

513 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Fitnesscenter

Best Western Chinatown Hotel ★★★+

Dette moderne hotel ligger meget centralt i Yangons forretningsdistrikt - som navnet antyder i Chinatown - med få minutters kørsel til Scott's Market og Shwedagonpagoden. Hotellet har internationale standarder og mange gode faciliteter på værelserne.

Måltiderne kan indtages på Eastern Orchid Café, som serverer både både internationale og burmesiske/asiatiske retter. 

91 værelser
0 km By
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar

Rejser til Yangon

Yangon

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
35° C
36° C
37° C
33° C
30° C
30° C
30° C
30° C
32° C
32° C
32° C
Nedbør i mm.
5 mm
2 mm
7 mm
15 mm
303 mm
547 mm
559 mm
602 mm
368 mm
206 mm
60 mm
7 mm

Billeder fra Yangon

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)