sri lanka - sri lanka_adams peak_01

Rejser til Adam's Peak

Rejser • vejret • hoteller

Adam's Peak

Da Adam fik nok af Eva

Adam’s Peak ligger tæt på Ella og Nuwara Eliya, og området er kendt for sine meget smukke vandreruter. Turen til Adam’s Peak må siges at være en af de smukkeste af slagsen i Sri Lankas højland. Bjerget er 2.243 meter højt og besøges normalt ved solopgang side om side med lokale pilgrimme.

Turen begynder midt om natten, så toppen kan nydes i solopgangen efter 7 kilometers vandring. Turen tager alt fra 2,5 til 4 timer alt efter egen fysisk formåen og antallet af lokale pilgrimme på stien. Langs oplyste lanterner går turen opad i en magisk stemning, og for enden af anstrengelserne venter et umådeligt smukt syn.

Legenden siger, at Adam’s Peak var det første sted på jorden, som Adam betrådte efter forvisningen fra Paradisets Have, og tilmed var det sidste sted, Buddha satte sin fod, inden han forlod jorden på sin vej til paradiset. Disse poetiske fortællinger lover godt for udsigten, og de lover ikke for meget!

sri lanka - Sri lanka_land Adam's Peak

Hoteller i Adam's Peak


Wathsala Inn ★★

Wathsala Inn ligger meget tæt på der, hvor vandringen til Adam's Peak begynder, og besøges derfor først og fremmest af vandrefolket.

Her er udmærkede værelser og en restaurant med smuk udsigt til Adams Peak. Hotellet arrangerer gerne diverse udflugter i naturen og har også cykeludlejning.

19 værelser
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Laa Adam's Hotel ★★★

Laa Adams' Hotel er en udemærket base for udforskningen af det omkringliggende område med teplantager og den hyggelige by Nuwara Eliya. Hotellet arrangerer gerne ture for de besøgende.

Værelserne er pæne og rene og restauranten serverer traditionel Sri Lankansk mad samt internationale retter.

14 værelser
Restaurant
Aircondition
Wifi

Nuwara Eliya

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
22° C
24° C
26° C
26° C
23° C
20° C
21° C
20° C
21° C
23° C
20° C
21° C
Nedbør i mm.
212 mm
170 mm
195 mm
295 mm
1012 mm
200 mm
515 mm
203 mm
113 mm
396 mm
940 mm
214 mm

Billeder fra Adam's Peak

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)