sri lanka - beruwala_strand_03

Rejser til Beruwala

Rejser • vejret • hoteller

Beruwala

Strandliv og safari a la Sri Lanka

Beruwala Beach er lig med skønne strandhoteller, ren afslapning og mulighed for spændende udflugter. Tag f.eks. til hyggelige Galle og spis frokost eller middag på en af de mange hyggelige restauranter inden for murene på byens gamle fort. De smukt istandsatte huse fra hollændernes og portugisernes tid giver en helt særlig stemning i byen, og her finder I, udover restauranter og cafeer, også små butikker med fint kunsthåndværk. 

Kunne I tænke jer at lære noget om havskildpadder, kan I besøge Hikkaduwa Sea Turtle Hatchery and Rescue Center ca. 60 km syd for stranden. Centret arbejder for at bevare og forøge bestanden af havskildpadder, der går i land her for at yngle. På vejen derned kan I besøge nogle af de andre strande, der ligger som perler på en snor langs sydvestkysten.

En tilsvarende interessant dyre- og naturoplevelse kan I få på en sejltur i vådområdet omkring Madu River. På et par timers flodsafari glider I gennem smuk mangroveskov, mens I spotter kriblende og krablende dyreliv og mange forskellige arter af smukke fugle. Det er også muligt at komme i land på nogle af øerne, f.eks. på en ø, hvor en familie gennem flere generationer har dyrket den kostbare ægte kanel. 

Generelt for kysterne i Sri Lanka gælder det, at vinden kan være stærk, også i højsæsonen. Det kan betyde, at hotellet fraråder at bade ved stranden. I så fald må man ty til poolen, når man trænger til en dejlig dukkert.

sri lanka - Sri lanka_land Beruwala

Hoteller i Beruwala


The Palms Hotel ★★★+

Et dejligt strandhotel på Beruwala-stranden, som er en af Sri Lankas primære feriedestinationer med hyggelige restauranter og et godt liv på stranden. Kun en græsplæne skiller hotellet fra stranden, og man kan slå sig ned ved poolen, på græsset eller på stranden, når man skal nyde solen. Hotellet tilbyder forskellige faciliteter som spa, fitnessrum og beach volleyball og to restauranter, heraf en fiskerestaurant på stranden.

De 106 værelser har alle terrasse eller balkon med udsigt til haven eller til havet og er pænt indrettet med mørke træmøbler og kølige klinke- eller trægulve. The Palms Hotel er et dejligt sted at puste ud efter en begivenhedsrig rejse rundt i Sri Lanka. Bemærk, at stærk vind og strøm kan forekomme ved kysten - også i højsæsonen. Flag på stranden markerer, om badning er tilladt.

102 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Earl's Reef ★★★

Et godt 3-stjernet hotel med skøn beliggenhed ud til Beruwala-stranden og dejlig udsigt over Det Indiske Ocean og det maleriske Beruwala Lighthouse. Hotellet ligger i en frodig og palmebeklædt have med åbne områder og god plads til liggestole. Ned mod stranden ligger hotellets pool. 

Der er gode, rummelige værelser med faciliteter som tv og aircondition, terrasse eller balkon. Alle værelser har udsigt til havet. Hotellet hjælper gerne med at arrangere udflugter i lokalområdet og langs kysten. Earl's Reef er et dejligt sted at slappe af efter mange oplevelser i Sri Lankas smukke natur og spændende kultur. Bemærk, at stærk vind og strøm kan forekomme ved kysten - også i højsæsonen. Flag på stranden markerer, om badning er tilladt.

55 værelser
0 m Strand
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter

Beruwala

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
31° C
31° C
32° C
32° C
31° C
30° C
30° C
30° C
30° C
30° C
30° C
30° C
Nedbør i mm.
58 mm
73 mm
128 mm
246 mm
392 mm
185 mm
122 mm
120 mm
245 mm
365 mm
414 mm
175 mm

Billeder fra Beruwala

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)