sri lanka - sri lanka_colombo_01

Rejser til Colombo

Rejser • vejret • hoteller

Colombo

Hvor kolonitid møder Wall Street

Sri Lankas hovedstad er på mange måder en kontrast til resten af landet, og mange turister oplever også kun byen kort, i forbindelse med at de rejser til og fra Sri Lanka. Selv om byen som sådan ikke er indbegrebet af Sri Lanka i form af overdådig natur tilføjet en gavmild portion oldtidsfund, så har den faktisk en del at byde på.

Helt tilbage omkring år 400 var byen et vigtigt knudepunkt for handel med alt fra ædelstene til kanel, te og krydderier. Omtrent 1000 år senere kom portugiserne forbi, og et par hundrede år efter, i starten af 1800-tallet, var det englænderne, der indtog byen og landet. De forskellige kulturer kan stadig anes i arkitekturen, som pryder gadebilledet side om side med moderne glasbygninger og skyskrabere.

Man kan sagtens bruge et par dage på at shoppe, spadsere rundt blandt gammelt og moderne eller spise sig godt mæt. Besøg bl.a. det multietniske Pettah-kvarter, hvor I vil opleve et virvar af mennesker, der handler, spiser og beder til deres respektive guder. Tag derefter turen forbi Fort Colombo, som er byens moderne forretningsdistrikt, der bl.a. huser Sri Lankas svar på World Trade Center.  

sri lanka - Sri lanka_land Colombo

Hoteller i Colombo


Galle Face Hotel ★★★★★

Dette hotel er lidt af en institution i Colombo og et nationalt ikon. Det er byens fine gamle hotel bygget helt tilbage i 1864 og nænsomt restaureret fra kælder til kvist i 2015 med respekt for historien og med nye og moderne islæt. Det ligger i hjertet af Colombo og ud til Det Indiske Ocean.

Hotellet har mange forskellige værelseskategorier, alle værelser er elegant møbleret og mange har balkon eller terrasse. På restaurantfronten er det muligt at spise inde eller ude, bl.a. på den elegante 1864 eller The Verandah, der har et kolonialt præg over sig. En afslappet gastropub, Inn on the Green, findes også på hotellet.   

Poolen ligger med udsigt til havet - det perfekte sted at nyde solnedgangen over Det Indiske Ocean.

156 værelser
0 m Strand
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

Maniumpathy ★★★★

Dette skønne hotel i et af Colombos villakvarterer er en del af Manor House Concepts, der har specialiseret sig i at drive små boutiquehoteller i historiske gamle villaer. Maniumpathy har været hjem for en velhavende familie i fem generationer, og I kan derfor forvente smukke og stilfulde omgivelser, når I tjekker ind på dette unikke sted.

Her er kun 8 værelser - alle smagfuldt indrettet med et miks af nyt og gammelt. Rundt omkring på hotellet finder I små hyggekroge, hvor I kan drikke te og læse en bog i fred og ro. Morgenmaden, som er kendt for sin høje kvalitet, serveres ved små borde på verandaen, og middagen kan indtages sammen med de øvrige gæster rundt om det antikke spisebord i den statlige spisestue.

Haven byder på en stor pool og liggestole. Maniumpathy fungerer som en fantastisk oase i en travl by.

8 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Billeder fra Colombo

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)