sri lanka - adams peak_05

Rejser til Hatton

Rejser • vejret • hoteller

Hatton

Sri Lankas grønne højland

Hatton er en forholdsvis travl og meget lokal by i Nuwara Eliya-distriktet og en af hovedbyerne i Sri Lankas teindustri.

Hatton blev grundlagt af briterne og skulle servicere kaffe- og teplantagerne, og som mange andre byer og plantager i området er det opkaldt efter skotske landsbyer.

For turister fungerer Hatton først og fremmest som porten til Adam's Peak, og turisterne bor derfor sjældent inde i byen, men derimod ude i det smukke, grønne højland - tæt på teplantager, plaskende vandfald og store vidder.    

 

sri lanka - Sri lanka_land Hatton

Hoteller i Hatton


Royal Majesty Bungalow ★★

Denne historiske bungalow med mere end 140 år på bagen ligger i smuk natur midt i højlandet omgivet af teplantager. Her bor man med et historisk vingesus som plantageejeren boede, før briterne forlod landet.

Der er tale om enkel indkvartering i de fem værelser, som har udsigt til haven eller til bjergene. Måltiderne indtages i den fælles spisestue, og herudover er der også en stue med sofaer, hvor en kop te kan nydes.

Bungalowen ligger i en fin have, og der er mulighed for dejlige gåture i området eller udflugter, som personalet tilrettelægger på bedste vis. 

5 værelser
15 km By
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks

Camellia Hills ★★★★

Velkommen til Camellia Hills - et nyopført plantagehjem, der ligger alene på en skråning med flot udsigt til Sri Lankas højland. Fra hotellet er der udsigt over Castlereigh Reservoir, en smaragdgrøn sø omgivet af temarker. Indenfor kort afstand kan I se både kolonitidskirker og farverige hindutempler.

Vælg mellem Camellia Bedrooms med delvis udsigt over søen og Lakeview Bedrooms med fuld udsigt og direkte adgang til haven. I haven ligger i øvrigt en mindre pool. Her er kun fem værelser, og butlerne sørger for at servere måltiderne på terrassen eller i spisestuen foran pejsen. I haven gror masser af grøntsager, der anvendes i madlavingen. Opholdet er på All Inclusive-basis, inklusive åben bar - en dejlig forkælelse i Sri Lankas højland. 

Hotellet tilbyder flere spændende udflugter i lokalområdet.

5 værelser
20 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Ceylon Tea Trails ★★★★★

Det 5-stjernede Ceylon Tea Trails, en del af Relais & Chateaux-gruppen, består af fem bungalows med hver fem eller seks værelser. De ligger helt for sig selv rundt om Castlereigh Reservoir - et eventyrligt landskab rundt om en sø, omgivet af temarker og bjerge – en udsigt, der får pulsen til at falde til ro øjeblikkeligt.

Det er som at tjekke ind i et privat hjem. Indretningen er særdeles smuk og klassisk med himmelsenge, badekar på løvefødder og bløde lænestole. Herudover er her en fantastisk dagligstue med hyggelige sofaarrangementer og en bar. Der er pool i haven, og måltiderne indtages på den overdækkede terrasse, hvor der dækkes smukt op morgen, middag og aften.  

Det venlige personale og butleren sørger for alt! Alle måltider og drikkevarer er inkluderet, og der arrangeres daglige udflugter, bl.a. vandreture og besøg på en nærliggende teplantage.

Et ophold på en af Ceylon Tea Trails' fem bungalows, Norwood, Tientsin, Castlereagh, Summerville og Dunkeld, er en meget eksklusiv oplevelse med høj kvalitet af både mad og service. De fem huse blev bygget af plantageejere i kolonitiden, og charmen fra den tid er bevaret i dag.

5-6 værelser
15 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Dickoya by Jetwing ★★★+

Ikke langt fra Hatton by ligger denne skønne bungalow i en stor teplantage og byder jer velkommen til et dejligt ophold i meget rolige omgivelser. Her er 4 smukke værelser, skønne engelske stuer og en romantisk spisestue samt en stor terrasse, hvor morgenmaden kan nydes.

Med et ophold her befinder man sig midt i teplantagerne, og man kan på nært hold opleve alle facetterne ved teproduktion. Der arrangeres udflugter ud i nærområdet, cykelture, vandreture, besøg på en tefabrik med mere.

4 værelser
4 km By
Restaurant
Aircondition
Wifi

Rejser til Hatton

Billeder fra Hatton

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)