sri lanka - sri lanka_pasikuda_strand_01

Rejser til Pasikuda Beach

Rejser • vejret • hoteller

Pasikuda Beach

Sri Lanka under overfladen

Sri Lankas østkyst byder på fantastiske strande med skønne hoteller direkte ud til havet. Strandene indbyder til ren afslapning under palmerne og kan fungere som en dejlig afslutning på en oplevelsesrig rejse.

I kan fordøje de mange indtryk med en god bog på solsengen eller en afkølende dukkert i poolen. Vejrforholdene med stærke vinde kan påvirke bølge- og strømforhold langs hele Sri Lankas kystlinje – også i højsæsonen.

Det kan betyde, at det ikke er muligt at bade fra stranden, men hotellerne er gode til at markere med rødt flag, hvis badning frarådes. I så fald er poolen klar til at give jer en forfriskende dukkert.

sri lanka - Sri lanka_land Pasikuda Beach

Hoteller på Pasikuda Beach


Amethyst Resort ★★★

Amethyst Resort ligger dejligt midt mellem stranden og floden og med fri adgang til en meget lang og stille strand - et dejligt fredfyldt sted at slappe af efter mange oplevelser i Sri Lanka.

I midten af resortet ligger en meget stor pool, og på hver sin side af poolen ligger de 39 værelser med udsigt til henholdsvis stranden og floden. Resortets restaurant, Taprobane, serverer frisk fisk og skaldyr, og tørsten kan stilles i The Cool Pool Bar eller The Barrel, en traditionel pub med med poolbord. 

Bemærk, at stærk vind og strøm kan forekomme ved kysten - også i højsæsonen. Flag på stranden markerer, om badning er tilladt.

39 værelser
0 m Strand
Pool
Børnepool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Maalu Maalu Resort & Spa ★★★★

Direkte ud til stranden ligger det dejlige Maalu Maalu Resort & Spa med skønne chalet'er bygget i træ og andre naturmaterialer som de traditionelle waadiya-huse, der ses i de lokale fiskerlandsbyer. Værelserne er indrettet i varme brune toner med et indslag af tropiske pangfarver.

Vælg mellem Deluxe-væreslser, Deluxe Attic-værelser, som er ideelle for familier med børn, eller Ocean Suite og Panoramic Suites, der begge har udsigt over havet. Resortet har to restauranter, Karadiya, der serverer traditionelle srilankanske retter og The White Sands, der ligger direkte på stranden og bruges til tema-middage. 

Poolen ligger direkte på stranden, og spaen tilbyder holistiske ayurveda-behandlinger og mere traditionelle massager. Bemærk, at stærk vind og strøm kan forekomme ved kysten - også i højsæsonen. Flag på stranden markerer, om badning er tilladt.

40 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Passikuda Beach

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
31° C
32° C
34° C
36° C
36° C
36° C
37° C
37° C
36° C
36° C
34° C
33° C
Nedbør i mm.
85 mm
90 mm
138 mm
16 mm
190 mm
19 mm
67 mm
43 mm
13 mm
71 mm
340 mm
150 mm

Billeder fra Pasikuda Beach

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)