Cape Town, vinlandet og hvaler
Download katalog over rejsen

10 dage fra 18.990 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Sydafrika Cape Town, vinlandet og hvaler

Individuel rejse 10 dage fra 18.990 kr.

4.7   (36 anmeldelser)
Stellenbosch_Simonsberg

Kør-selv-eventyr i smukke Sydafrika

Tag med på et kør-selv-eventyr stik sydpå til smukke Sydafrika, et land som byder på en interessant historie, en sammensat kultur og fremragende og forskelligartede naturscenerier uanset, om kører inde i landet eller I udforsker de smukke kyststrækninger ud til Atlanterhavet eller Det Indiske Ocean.

sydafrika - cape town_victoria alfred waterfront_15
sydafrika - stellenbosch_vinmark_01

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Spændende Cape Town med mange udflugtsmuligheder
 • Kør-selv-ferie med frihed og i eget tempo
 • Livsnyderi i Vinlandet omkring Stellenbosch
 • Tag med på hvalsafari i Hermanus - eller se dem boltre sig fra kysten
 • En ferie, der kombinerer storby med smuk natur
sydafrika - plettenburg bay_hval_hale_03_hf

Oplev Regnbuelandet i jeres helt eget tempo

Denne rejse er en kør-selv-ferie, hvor I på egen hånd kører rundt i Regnbuelandet ad en rute, som vi har tilrettelagt med de gode stop undervejs, og hvor I bor godt på nøje udvalgte hoteller.

I starter jeres rejse i legendariske Cape Town, som er en farverig by med spændende kulturoplevelser og gourmetmad og det ikoniske Table Mountain som skønt bagtæppe for det hele. Her kan I dykke dybere ned i landet og blive klogere på, hvordan Sydafrika på få år har formået at udvikle sig fra et ensporet, undertrykkende land til et samfund, der prioriterer værdier, som demokrati, ligestilling og ikke mindst forsoning mellem racerne meget højt. Vi har en række udflugter i og omkring Cape Town, bl.a. en tur til Robben Island, hvor det nye Sydafrikas store fader, Nelson Mandela, sad fængslet i en årrække, og hvis personlige historie den dag i dag står som et symbol på håb og frihed.

I fortsætter til Vinlandet, hvor I har to overnatninger i den hyggelige by, Stellenbosch, hvor der er lejlighed til at se jer omkring i byen, besøge idylliske vingårde og smage de liflige vine her. Sydafrika er på forholdsvis få år blevet et af verdens største vinlande og her i dalene, bl.a. omkring idylliske Franschhoek og Stellenbosch, produceres årligt 10 mio. hektoliter vin. På de forskellige vinfarme er der naturligvis rig mulighed for at smage på de forskellige vine i charmerende, landlige rammer. Også i Stellenbosch har vi naturligvis tilrettelagt en række udflugter, som I kan tilkøbe. I kan bl.a. deltage i en byvandring med fokus på byens lækre delikatesser og skønne vine.

I slutter jeres rejse i byen Hermanus, som ligger ved kysten helt nede i den sydlige del af landet. Her bor I godt tæt på havet, og har mulighed for at opgradere til lidt mere luksus på et af Sydafrikas bedste kysthoteller, hvis I har lyst til at forkæle jer selv lidt.

I Hermanus kan I slappe af i de smukke omgivelser, og er I her mellem juli og november, burde der være rigtigt gode muligheder for at spotte flere slags hvaler og delfiner på en hvalsafari i Walker Bay.

Føler I jer ikke så søstærke, kan hvalerne såmænd også ses fra land, når I vandrer langs med kysten her.

Velkommen til Sydafrika!

Sydafrika FIT Cape Town Vinlandet Hvaler

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Cape Town 4 nætter: Cape Town 4 Kloof Street Hotel + Cloud 9 Boutique Hotel & Spa The Winchester Boutique Hotel
Stellenbosch 2 nætter: Stellenbosch 2 Coopmanhuijs Boutique Hotel & Spa
Hermanus 2 nætter: Hermanus 2 Whale Rock Luxury Lodge The Marine

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal I bo!

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

sydafrika - cape town - cloud nine boutique hotel_10 Opgradering
Cape Town

Cloud 9 Boutique Hotel & Spa

For foden af Table Mountain ligger Cloud Nine Boutique Hotel i et af Cape Towns mest eksklusive boligområder - og i gåafstand fra de lækre restauranter og butikker på Kloof og Long Street. En del af de smukke villaer i denne del af byen er omdannet til små luksushoteller, således også Cloud Nine.

Se hotel
Kloof Street Hotel Pool 02 Inkluderet i prisen
Cape Town

Kloof Street Hotel

+
Se hotel
Winchester Boutique Hotel Udefra02 Opgradering
Cape Town

The Winchester Boutique Hotel

Se hotel
Coopmanhuijs Hotel Pool 01 Inkluderet i prisen
Stellenbosch

Coopmanhuijs Boutique Hotel & Spa

Se hotel
Sydafrika Whale Rock Luxury Lodge Pool 03 Inkluderet i prisen
Hermanus

Whale Rock Luxury Lodge

Se hotel
Sydafrika The Marine Pool 01 Opgradering
Hermanus

The Marine

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Sydafrika. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

sydafrika - stellenbosch_vinmark_01
sydafrika - cape town_table mountain_03

Der var tid til at slappe af, når vi nåede frem til en lodge og bare sidde og nyde den pragtfulde natur, som var meget forskellig fra lodge til lodge. En formidabel tur.

Ruth Christoffersen, Rødovre
4.8   (100 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger
Hermanus Og Walker Bay Wide

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Cape Town, Sydafrika

Jeres rejse begynder en tidlig morgen fra København, Billund eller Aalborg.

I flyver til Amsterdam og derfra videre til Cape Town i Sydafrika, hvor I er fremme sent på aftenen. I ankomsthallen står vores samarbejdspartner og venter på jer, og I køres straks ind til et godt hotel på Kloof Street, der er kendt for sine dejlige spisesteder og butikker. I er nok trætte efter den lange rejse og går sikkert på hovedet i seng for at lade op til rejsens mange oplevelser de kommende dage.

Her skal i bo

Kloof Street Hotel Pool 02 Inkluderet i prisen
Cape Town

Kloof Street Hotel

+
sydafrika - cape town - cloud nine boutique hotel_10 Opgradering
Cape Town

Cloud 9 Boutique Hotel & Spa

Winchester Boutique Hotel Udefra02 Opgradering
Cape Town

The Winchester Boutique Hotel

Sydafrika FIT Cape Town Vinlandet Hvaler
sydafrika - cape town_victoria alfred waterfront_15

Dag 2-4

Cape Town på egen hånd eller tilkøb udflugter. Nyd byens fantastiske madscene

I vågner op i Cape Town - en af verdens smukkest beliggende storbyer med det majestætiske Table Mountain i baggrunden.

I har tre hele dage til rådighed i byen, og der er mange ting at opleve. Vi tilbyder en håndfuld udflugter med dygtige lokale guider, som I kan tilkøbe hjemmefra – men I skal også levne tid til at nyde byens mange gode restauranter og se jer omkring i området omkring Victoria & Alfred Waterfront, hvor I kan kigge på både mennesker og sæler, der dovner i havnebassinet.

Cape Town er kendt for et meget højt kulinarisk niveau og tilmed et meget rimeligt prisniveau. Landbrugene uden for byen - og ikke mindst havet - leverer gode, friske råvarer til køkkenet, og vinmarkerne leverer fantastiske vine, som I også kommer til at stifte nærmere bekendtskab med senere på rejsen.

Vil I gerne på udflugt med dygtige lokale guider, så tag f.eks. med på en halvdags byrundtur med besøg på Table Mountain, byens vartegn, som er knap 1100 meter højt. I tager svævebanen op, men vær opmærksom på, at den kan være lukket, hvis vinden er for stærk. Kommer I herop, er her en betagende udsigt over Cape Town og hele oplandet omkring byen. På byrundturen besøger I bl.a. også parlamentsbygningen, rådhuset og den berømte Slave Lodge, som er bygget helt tilbage i 1679. Indtil 1811 husede bygningen de slaver, der tilhørte Det Hollandske Østindiske Kompagni (VOC), og som arbejdede for VOC og aldrig blev solgt. I 1807 besluttede regeringen at omdanne Slave Lodge til regeringskontorer, så slaverne blev flyttet til andre boliger og fik med tiden deres frihed i 1828, seks år før slaveriet blev ophævet i hele Det Britiske Imperium.

På byrundturen ser I også Castle of Good Hope – den ældste koloniale bygning i landet. I køres til det farvestrålende Bo-Kaap-kvarter, hvor malayerne bosatte sig, og slutter hos en diamantsliber, der arbejder med landets mest eftertragtede råvare.

En rundtur på Kaphalvøen er et absolut must, når man har god tid i Cape Town, og køreturen langs kysten hører til de absolut smukkeste i verden. På en dagsudflugt kører man gennem idylliske kystbyer, som Clifton og Camps Bay uden for Cape Town, hvor det gode liv leves i det behagelige klima. Der er mulighed for at tage en lille båd ud til en sælkoloni for jer, der ikke har noget imod, at båden vipper lidt. Næste punkt er Kap Det Gode Håb, hvor I kan tage et godt billede ved skiltet, som markerer det sydvestligste punkt i Afrika.

På vej tilbage til Cape Town besøger I Boulders Beach, der har fået sit navn efter de enorme rundslidte klippestykker (boulders) på stranden. Her kan I møde afrikanske pingviner på nært hold - omkring 3.000 af slagsen. Pingviner blev tidligere kaldt for jackass-pingviner (æsel-pingviner) på grund af den karakteristiske vrinskende lyd, den laver. Kolonier af denne type pingvin finder man fra det sydlige Namibia hele vejen rundt langs Sydafrikas kyst til Port Elizabeth, men få steder er lige så velgnet til at iagttage dem som udsigtspunkterne ved Boulders Beach.

Rundturen på Kaphalvøen kan også gøres på cykel, og er I glade for den tohjulede, har vi en skøn udflugt, hvor I tager på cykeltur gennem det kulinariske Cape Town. Turen varer tre timer, hvor I sammen med en lokal guide cykler cirka 12 km gennem Bo-Kapp, De Waterkant, Green Point og Victoria & Alfred Waterfront. Undervejs laver I selvfølgelig nogle stop, hvor I nyder smagsprøver på typiske sydafrikanske specialiteter, som f.eks. biltong, en form for tørret kød, og fish curry, og herudover smager I også den såkaldte rooibos-te, som er en rød te udvundet af blade fra rooibos-busken. I generationer har rooibos været brugt i Sydafrika til at behandle en lang række medicinske tilstande og sygdomme og bliver i dag betragtet, som en værdifuld te, som er medvirkende til at forbedre den generelle sundhed.

Rejser I imellem august og november, er det oplagt at tage på hvalsafari. Det kan f.eks. gøres fra den idylliske badeby Hermanus, som ligger ca. en times kørsel sydøst for Cape Town. I farvandet ud for denne by boltrer de sydlige rethvaler sig med deres unger i det varme, forholdsvis lave vand, og de viser sig gerne frem. Disse hvaler kan blive op til 18 meter lange og veje 80 ton, så det er nogle ordentlige krabater.

En helt anden og meget autentisk oplevelse i Cape Town er en heldagsudflugt med titlen Walk to Freedom, som er opkaldt efter Nelson Mandelas selvbiografi, A Long Walk to Freedom (på dansk: Vejen til frihed). Denne udflugt giver et godt indblik i Sydafrikas nyere historie. I besøger District Six Museum, som giver en fin påmindelse om den dystre, ikke så fjerne fortid under apartheidstyret, der først blev formelt afskaffet i 1993. Herefter besøger I et sort township og får et indtryk af, hvordan man lever der.

Efter frokost sejler I ud til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 18 af de 27 år, han var indespærret for sin kamp imod apartheid.

Robben Island er udnævnt til verdensnaturarv af UNESCO, og historiens vingesus mærkes tydeligt her. Der er nærmest garanti for, at man kommer klogere hjem fra denne udflugt.

Turen til Robben Island kan også gøres på en halv dag, hvor I køber billetter hjemmefra på denne hjemmeside. Det er en eftertragtet tur, så bestil den i god tid inden afrejse og betal direkte til udbyderen. En meget spændende og rørende oplevelse!

Bemærk: Dagens foreslåede udflugter er ikke inkluderet, men skal tilkøbes

 • Morgenmad

Her skal i bo

Kloof Street Hotel Pool 02 Inkluderet i prisen
Cape Town

Kloof Street Hotel

+
sydafrika - cape town - cloud nine boutique hotel_10 Opgradering
Cape Town

Cloud 9 Boutique Hotel & Spa

Winchester Boutique Hotel Udefra02 Opgradering
Cape Town

The Winchester Boutique Hotel

sydafrika - cape town_boulders beach_pingvin_02_HF
sydafrika - cape town_victoria alfred waterfront_10 sydafrika - cape town_bo_kaap_08

Der er masser af spændende ting at se i charmerende Cape Town. Du kan tage på en udflugt og se pingvinerne ved Boulder's Beach. Eller tag med på en byrundtur, hvor I bl.a. ser det farvestrålende Bo-Kaap-kvarter, hvor malayerne bosatte sig. Nyd også en middag om aftenen ved Victoria & Alfred Waterfront, hvor I kan kigge på både mennesker og sæler, der dovner i havnebassinet.

Dag 5

Cape Town – Stellenbosch, ud i vinlandet

I dag rejser I videre til Sydafrikas vinland, og I har billeje inkluderet de næste fem dage og kører selv i det tempo og på det tidspunkt, der passer jer.

En af fordelene ved denne måde at rejse på, er at I kan blive så længe, I har lyst til, hvis der er steder undervejs på ruten, som I synes er ekstra interessante. Infrastrukturen i Sydafrika på bilfronten er stort set den samme som i Europa med gode og velholdte veje. Den helt store forskel, som I nok lige skal vænne jer til, er, at I Sydafrika har man venstrekørsel, dvs. at mange ting i trafikken er modsat det, som I kender fra Danmark. Det lyder måske indviklet, men man vænner sig faktisk hurtigt til det.

Når I kører fra Cape Town, er der kun omkring 50 kilometer til Stellenbosch, så uanset hvad I vælger, så er transporten forholdsvis kort, og I kan glæde jer til at tjekke ind på det charmerende Coopmanhuijs Boutique Hotel & Spa, hvor I skal bo de næste to nætter. Hotellet ligger i hjertet af Stellenbosch og er indrettet i et af de første palæer, som blev bygget i byen.

Efter Cape Town er Stellenbosch den ældste europæiske bosættelse i provinsen Western Cape. Byen er kendt som City of Oaks eller Eikestad på afrikaans på grund af sit store antal egetræer, som byens grundlægger, Simon van der Stel, lod plante langs byens gader. Afhængig af hvornår I ankommer, er der muligvis tid til nogle tilkøbte udflugter også i dag.

Om aftenen anbefaler vi jer at gå ud i byen og spise en dejlig middag, idet vinlandet har mindst lige så gode restauranter som Cape Town.

Bemærk: Dagens foreslåede udflugter er ikke inkluderet, men skal tilkøbes.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Coopmanhuijs Hotel Pool 01 Inkluderet i prisen
Stellenbosch

Coopmanhuijs Boutique Hotel & Spa

sydafrika - stellenbosch_vinmark_01

Dag 6

Stellenbosch, oplevelser på egen hånd eller tilkøb delikatessevandring

Stellenbosch er en hyggelig universitetsby, som er kendt for sine mange bevaringsværdige huse i den såkaldte kap-hollandske stil.

Her bor omkring 120.000 mennesker, hvilket cirka svarer til Aalborg – og hertil kommer et varierende antal studerende i byen. Af samme årsag siges byen at være hjertet af afrikaanerkulturen på grund af det store antal akademikere og studenter, som har levet og studeret her.

I er nu kommet til Cape Winelands, den største af de to vigtigste vinregioner i Sydafrika, og som udgøres af de tre dale Stellenbosch–, Paarl– og Franschhoek–dalene. Hele den sydafrikanske vinindustri producerer omkring en million hektoliter vin om året – og det er i netop Stellenbosch, at man igennem årene primært har forsket i druerne brugt til landets vinproduktion og arbejdet med at kultivere dem – og i dag er bl.a. Stellenbosch-vinruten gennem området, som blev etableret i 1971, et verdenskendt og populært turistmål. Stellenbosch Cabernet Sauvignon er et godt eksempel på en vin, som gennem årene er begyndt at få et ry som en fin vin.

Regionen her har et skønt og stabilt Middelhavsklima med varme tørre somre og kølige våde vintre, som er velegnet til produktion af vin. Hertil kommer, at jorden omkring Stellenbosch er velegnet til vinavl, da den ligger ved foden af bjergkæden Cape Fold, som har et bredt udvalg af jordtyper, fra lette, sandede jorde til nedbrudt granit. Druer, der dyrkes i dette område, anvendes hovedsageligt i produktionen af vin snarere end borddruer.

Vi har et godt bud på, hvad I kan lave i dag: Deltag i en byvandring med fokus på byens lækre delikatesser og skønne vine. Udflugten foregår i en international gruppe med maks. 8 deltagere, og I kan købe den på forhånd - så er I sikre på at få en plads. På udflugten får I en introduktion til byens historie og kultur, og I stikker hovedet indenfor hos en bager og en slagter for at smage lokale delikatesser, og så besøger I naturligvis også en trendy vinbar, der serverer prisvindende vine fra området.

Udflugten inkluderer en traditionel frokost på landets ældste hotel. I kan også vælge at opleve byen på egen hånd eller køre en tur ud i vinområdet på egen hånd.

Bemærk: Dagens foreslåede udflugter er ikke inkluderet, men skal tilkøbes.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Coopmanhuijs Hotel Pool 01 Inkluderet i prisen
Stellenbosch

Coopmanhuijs Boutique Hotel & Spa

Stellenbosch_Simonsberg
Stellenbosch Bike In Wine sydafrika - stellenbosch_vinmark_02

Stellenbosch er en oase, hvor I kan nyde både delikate lokale vine og lækre middage. I kan også tilkøbe en udflugt og tage på cykeltur rundt til flere vingårde i det smukke Vinlandet

Dag 7

Stellenbosch – Hermanus

I dag skal I køre cirka 100 km til Hermanus på sydkysten.

Der er mulighed for gode stop undervejs, hvor I f.eks. kan besøge Helderberg Naturreservat, som ligger nær Sommerset West. Reservatet har gode vandrestier og flere forskellige ruter gennem den skønne natur med fremragende udsigter til de omkringliggende bakker og klipper. Hvis I får brug for et kaffestop på jeres køretur imod Hermanus, så er Houw Hoek Farm Stall et oplagt sted at nyde en kop kaffe og nogle af de lokale delikatesser, f.eks. skulle de efter sigende lave nogle af de bedste tærter i Sydafrika.

Vel ankommet i Hermanus tjekker I ind på det charmerende Whale Rock Luxury Lodge, som ligger kun 200 meter fra kysten og nær vandrestierne på Hermanus’ kyststrækning.

Har I lyst til at bo helt ude ved kysten og forkæle jer selv lidt, kan I vælge at opgradere til The Marine, som er et af Sydafrikas bedst placerende kysthoteller.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Sydafrika Whale Rock Luxury Lodge Pool 03 Inkluderet i prisen
Hermanus

Whale Rock Luxury Lodge

Sydafrika The Marine Pool 01 Opgradering
Hermanus

The Marine

Hermanus Og Walker Bay Wide Hermanus Cliff Path
Tinne Dejgaard Madsen 218

Tinne Dejgaard Madsen

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

Hermanus Cliff Path 01 Hermanus Hvaler

Dag 8

Hermanus, oplevelser på egen hånd eller tilkøb hvaludflugt i båd

Hermanus er kendt som det bedste sted i verden at spotte hvaler inde fra land, og måske møder I en såkaldt whale crier, som med hans tanghorn annoncerer, hvor hvalerne sidst er set.

Lyden af hans horn er blevet en karakteristisk del af charmen ved Hermanus i løbet af hvalsæsonen. Rejser I imellem juli og november, kan I være heldige se sydlige rethvaler, pukkelhvaler, brydeshvaler og flere delfinarter boltre sig i havet – og en sjælden gang også spækhuggere. Hvalerne begynder så småt at ankomme i maj for at kælve og parre sig i det lave vand. Det er skønt at spadsere en tur langs med Cliff Path, der følger kysten fra den ene ende af byen til den anden. På denne rute, som i alt er 12 km lang, findes nogle af de bedste udsigtspunkter i verden til hvalobservation fra land – og visse steder kan I iagttage hvalerne og deres leg og afslapning helt ned til blot fem meter fra kysten.

De store pukkelhvaler lægger vejen forbi mellem maj og december hvert år, og foruden at holde udkig fra land, kan man naturligvis også komme på bådture ud på havet i Walker Bay for at se hvaler. Man skal bare være forberedt på, at båden kan vippe en del, men det er en fantastisk oplevelse at de store dyr boltre sig i deres rette element.

Disse hvaler kan blive op til 18 meter lange og veje 80 ton, så det er nogle ordentlige krabater.

Alle bådture ud i nærheden af hvaler foregår naturligvis i respektfuld afstand til de vilde dyr.

Bemærk: Dagens foreslåede udflugt er ikke inkluderet, men skal tilkøbes

 • Morgenmad

Her skal i bo

Sydafrika Whale Rock Luxury Lodge Pool 03 Inkluderet i prisen
Hermanus

Whale Rock Luxury Lodge

Sydafrika The Marine Pool 01 Opgradering
Hermanus

The Marine

Hermanus Hvaler

Dag 9

Hermanus og hjemrejse

Jeres hjemrejse begynder i dag, men typisk først hen på aftenen, så I har også i dag en hel dag til rådighed.

I kan nyde dagen i Hermanus, inden I kører imod Cape Town, eller I kan lægge vejen forbi Stony Point Nature Reserve ved den lille charmerende kystby, Betty’s Bay, som er hjemsted for en af de største kolonier af den charmerende lille brillepingvin. Der er bygget gangbroer ved kolonien, så I kan komme tæt på uden af forstyrre dem i deres daglige aktiviteter.

Til sidst må I dog køre til den internationale lufthavn ved Cape Town og aflevere jeres lejebil.

Herefter begynder I hjemrejsen, der går via Amsterdam til København, Billund eller Aalborg med ankomst næste dag.

 • Morgenmad
Hermanus Pingviner

Der er lige tid til et sidste stop på vejen imod Cape Town og jeres hjemrejse: Læg vejen forbi Stony Point Nature Reserve ved den lille charmerende kystby, Betty’s Bay, som er hjemsted for en af de største kolonier af den charmerende lille brillepingvin.

Dag 10

Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark efter en dejlig ferie i Sydafrika.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tinne Dejgaard Madsen 218

Tinne Dejgaard Madsen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser til Sydafrika

sydafrika - sydafrika_natur_elefant_01

Sydafrikas sjæl Sydafrika Rundrejse med dansk rejseleder

Kom med ind i den sydafrikanske folkesjæl, når vi tager på malariafri safari ved Pilanesberg og går i fodsporene på Nelson Mandela og kampen for frihed. Mulighed for forlængelse i Cape Town.

15-25 deltagere
Afrejsedato
17. okt. 2024 kr. 29.990 Garanteret
23. feb. 2025 kr. 29.990
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)