Øhop til Koh Lanta, Koh Libong og Koh Lipe
Download katalog over rejsen

17 dage fra 16.995 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Thailand Øhop til Koh Lanta, Koh Libong og Koh Lipe

Individuel rejse 17 dage fra 16.995 kr.

4.5   (1.503 anmeldelser)

ØHOP I SLOWMOTION

Det her er rejsen med øhop til tre pragtfulde øer i Thailand, som I med garanti ikke vil hjem fra!

Ikke når I først har oplevet den tilbagelænede stemning, det lune sand mellem tæerne, den varme sol, nysgerrige farverige tropefisk på snorkelture – og meget, meget mere. I løbet af rejsen er der god tid til at nyde de fine strande, det smukke hav og den skønne natur – her er en ø til ethvert temperament.

Koh Libong Både
Koh Libong Hule

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Ultimativt øhop

 • De skønneste øer på vestkysten af Thailand

 • Fantastiske muligheder for snorkling

 • Autentiske øoplevelser hvert sted

thailand - koh_lipe_strand_01

NYD TRE AF DE SMUKKESTE ØER I ANDAMANERHAVET

I flyver til Krabi, hvor I bliver modtaget og transporteret med bil og båd til jeres første øparadis på rejsen.

Koh Lanta ligger smukt i Andamanerhavet, og I bor på et godt resort, hvor I kan slappe af om dagen og om aftenen nyde både smukke og farverige solnedgange ude over havet.

Øen giver også gode muligheder for at få en fornemmelse af det mere traditionelle liv blandt de lokale på øen, blandt andet i Koh Lantas små fiskerlandsbyer, hvor livet leves stort set, som det altid er blevet levet.

Når I ikke slapper af i solen eller i havet, kan I vælge at gå på opdagelse i øens nationalpark, hvor den grønne frodige jungle gemmer på skønne vandreruter, forfriskende vandfald, mørke grotter og formidable udsigter over kysterne. Et glimrende valg til jer, som gerne vil have thailandsk øliv serveret i en cocktail af bedårende strande, skøn natur og tilbagelænet lokal stemning. 

I rejser videre til Koh Libong, en charmerende lille mindre kendt ø. Her skal I bo på det hyggelige resort Andalay Beach Resort, hvor værelser og villaer ligger spredt i en frodig og hyggelig have. Her vil både familier og par føle sig rigtigt godt tilpas. Start dagen med en kop kaffe på jeres private dejlige terrasse, imens I lytter til bølgerne, der slår ind på stranden.

På Koh Libong kan I slappe af ved havet eller en af resortets to pools med en vidunderlig udsigt over Andamanerhavet. I kan også vandre langs med kysten ved lavvande og finde flotte muslingeskaller, konkylier og eremitkrebs.

Tag på en sejltur med en longtail-båd og udforsk området omkring øen og kombiner det evt. med nogle timer på et af de rigtigt fine snorkel- og dykkersteder, som findes her. Inde i landet er der ruter, hvor I kan både vandre og cykle tæt på naturen og opleve de andre strande væk fra jeres resort.

I slutter jeres øhop på Koh Lipe, som er én af de øer i Andamanerhavet, som ligger længst væk fra fastlandet. Øen ligger faktisk nærmere Malaysia end resten af Thailand. Her har I hele seks overnatninger. I bor på det 4-stjernede Mali Resorts på den sydvendte Pattaya Beach i hotellets Garden Wing med rigtigt gode hytter tæt på strandkanten. Der er mulighed for at opgradere jeres værelse til resortets skønne villaer i balinesisk stil, som er både nyere og større, og hvor der er gjort lidt mere ud af indretningen. Koh Lipe er kendt for at have nogle af Thailands smukkeste strande.

På Koh Lipe er det ingen sag at komme helt ned i gear og holde ferie i slowmotion, for de hvide strande og det blågrønne vand fås næsten ikke bedre nogen andre steder i verden.
Skal I med?

Thailand FIT Lanta Lipe Libong

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Koh Lanta 4 nætter: Koh Lanta 4 Avani+ Koh Lanta Krabi Resort + Lanta Casa Blanca + Lanta Palace Beach Resort & Spa Layana Resort & Spa
Koh Libong 4 nætter: Koh Libong 4 Andalay Beach Resort +
Koh Lipe 6 nætter: Koh Lipe 6 Mali Resort Pattaya Beach

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal I bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

thailand - Lanta Casa Blanca_pool_01 Opgradering
Koh Lanta

Lanta Casa Blanca

+

Lanta Casa Blanca ligger direkte ud til en privat vestvendt strand i nærheden af den mere livlige Long Beach, hvor du finder en række restauranter, butikker og barer. 

Se hotel
Avani Plus Koh Lanta Krabi Resort Exterior Aerial Reggae Bar And Beach Inkluderet i prisen
Koh Lanta

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

+
Se hotel
Lanta Palace Beach Sunset Opgradering
Koh Lanta

Lanta Palace Beach Resort & Spa

Se hotel
thailand - layana resort_pool_02 Opgradering
Koh Lanta

Layana Resort & Spa

Se hotel
Andalay Beach Resort Udefra Inkluderet i prisen
Koh Libong

Andalay Beach Resort

+
Se hotel
thailand - mali resort_strand_longtail Inkluderet i prisen
Koh Lipe

Mali Resort Pattaya Beach

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Thailand Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

thailand - koh_lipe_strand_05
thailand - thailand_munk_02_HF

Fantastisk sammensat rejse som forløb fuldstændig efter planen. Vi havde bedt om en rejse som skulle være vores livs rejse og det blev det.

Camilla
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger
thailand - thailand_dykning_08

Dagsprogram

Dag 1

AFREJSE FRA DANMARK

I flyver til Bangkok i Thailand, hvor I efter en mellemlanding fortsætter til Krabi i den sydvestlige del af landet. Læn jer tilbage i flysædet og se en film og få også noget søvn, så I er nogenlunde friske, når I ankommer. 

Thailand FIT Lanta Lipe Libong
thailand - thailand_kokosplantage_01 thailand - thailand_abe_01_HF

Dag 2

ANKOMST TIL KRABI OG VIDERE TIL KOH LANTA

På grund af tidsforskellen lander I i Thailand på dag 2.

Ved ankomsten mærker I allerede den behagelige thailandske varme slå imod jer, når I forlader flyet – det lover godt for de næste to uger.

Når I har hentet jeres bagage, finder I Stjernegaards repræsentant, der sørger for transport til Koh Lanta – en tur på ca. 2½ time, der starter med en køretur og ender med en kort færgeoverfart til smukke Koh Lanta, hvor I ankommer planmæssigt i løbet af formiddagen.

Som det første tjekker I ind på jeres skønne resort, AVANI Koh Lanta. Så snart I er tjekket ind og har fundet jer til rette, kan I hoppe i badetøjet og tage en svømmetur i det vidunderlige Andamanerhav.

Koh Lanta består af to øer og er lang og smal og velsignet med en række fantastiske strande, hvor ferien indfinder sig helt af sig selv. Hovedbyen hedder Saladan og ligger på den nordlige spids. Her er stemningen afslappet og befolkningen imødekommende. Byen har et mindre natmarked i et hyggeligt centrum med cirka 40-50 forretninger, der tilbyder alt fra T-shirts til elektronik og briller.

På jeres resort, AVANI Koh Lanta, kan I nyde et ophold i topklasse helt ud til kysten. Det kræver blot en ultrakort gåtur, før I indfinder jer på de smukke sandstrande, hvor badeferien kan nydes med udsigt ud over Andamanerhavet. Resortet har desuden masser af hyggelige kroge, hvor I kan nyde hinandens selskab, sippe kolde drinks fra baren i bløde møbler eller nyde de maleriske solnedgange over havet.

Her er også et poolområde, hvor I kan leve livet på langs i liggestolene under de lune himmelstrøg.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Avani Plus Koh Lanta Krabi Resort Exterior Aerial Reggae Bar And Beach Inkluderet i prisen
Koh Lanta

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

+
thailand - Lanta Casa Blanca_pool_01 Opgradering
Koh Lanta

Lanta Casa Blanca

+
Lanta Palace Beach Sunset Opgradering
Koh Lanta

Lanta Palace Beach Resort & Spa

thailand - layana resort_pool_02 Opgradering
Koh Lanta

Layana Resort & Spa

Koh Lanta By 1006288966 thailand - koh lanta_strand_01

Koh Lanta er i virkeligheden to øer med en række fantastiske strande. Her er ikke så mange turister som andre steder. Byen hedder Saladan med et hyggeligt centrum med cirka 40-50 forretninger, der tilbyder alt fra T-shirts til elektronik og briller (nederst tv).

Dag 3-5

KOH LANTA, OPLEVELSER PÅ EGEN HÅND, EVT. UDFLUGT MED KAJAK

Andamanerhavet viser sig fra sin bedste side her på Koh Lanta, og I har god tid til at nyde strandlivet, bade i havet, slappe af ved poolen, og hvad I ellers har lyst til.

Udover at svømme i poolen og i havet, kan I f.eks. snuppe en sejltur i havkajak, eller I kan selv arrangere speedbådture til små besøg på naboøerne, som ikke ligger langt væk.

I kan også opleve nationalparken med grotter for de adrætte og eventyrlystne, udforske junglen inde midt på øen, klatre i højlandet eller tage på elefantsafari her - og selvfølgelig aflægge et besøg i den hyggelige gamle havneby, Ban Ko (Lanta Old Town).

Området omkring Koh Lanta er spækket med små tropeøer, som man som sagt også kan lave sin egen udflugt til, hvis man lejer en motorbåd med kaptajn. Mange øer er beboede, mens andre er en del af marineparken, der blev stiftet i 1990. Her er der gode snorkelmuligheder og fantastisk dykning, måske noget af det bedste i Thailand. I kan også blot nyde stranden ved jeres resort og den smukke udsigt til Andamanerhavet.

Får I lyst til at spadsere en tur, ligger hovedbyen Saladan kun et par kilometer fra jeres hotel, hvor I kan handle på natmarkedet og spise en middag, måske på en af de gode fiskerestauranter, der ligger på pæle i vandet.

Har I lyst til at lære at lave thaimad, så tilbyder flere af hotellerne kokkeskoler, hvor I kan lære at dosere de stærke krydderier på den helt rigtige måde.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Avani Plus Koh Lanta Krabi Resort Exterior Aerial Reggae Bar And Beach Inkluderet i prisen
Koh Lanta

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

+
thailand - Lanta Casa Blanca_pool_01 Opgradering
Koh Lanta

Lanta Casa Blanca

+
Lanta Palace Beach Sunset Opgradering
Koh Lanta

Lanta Palace Beach Resort & Spa

thailand - layana resort_pool_02 Opgradering
Koh Lanta

Layana Resort & Spa

thailand - koh lanta_kajak_koh talabeng_02

Udover at svømme i poolen og i havet, kan I f.eks. snuppe en sejltur i havkajak, eller I kan selv arrangere speedbådture til små besøg på naboøerne, som ikke ligger langt væk.

Dag 6

TRANSPORT FRA KOH LANTA TIL KOH LIBONG

I dag er det blevet tid til et sceneskift, når I begiver jer videre til den næste skønne ø på rejsen.

Den lille ø Koh Libong er målet for dagens transporter, der foregår både i bil og med båd. I tager retur til fastlandet og kører derefter ned til et sydligere færgeleje, hvor I hopper ombord på en longtail-båd, der sejler jer ud til den lille hyggelige ø, der ligger forholdsvist tæt på fastlandet.

Vel ankommet tjekker I ind på jeres dejlige resort Andalay Beach Resort, som er et resort med en rolig beliggenhed, hvor værelser og villaer ligger spredt i en frodig og hyggelig have. Her vil både familier og par føle sig rigtigt godt tilpas. Start dagen med en kop kaffe på jeres private dejlige terrasse, imens I lytter til bølgerne, der slår ind på stranden.

På Koh Libong er kysterne præget af tidevandet, og ved lavvande går fiskerne rundt og fanger blæksprutter, og elsker I at spadsere på stranden og finde flotte muslingeskaller, konkylier og eremitkrebs, er stranden et paradis for jer.

De få timer på dagen, hvor der er lavvande, kan I bare hoppe i en af hotellets to pools, hvoraf den ene har en vidunderlig udsigt over Andamanerhavet.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Andalay Beach Resort Udefra Inkluderet i prisen
Koh Libong

Andalay Beach Resort

+
Koh Libong Hav

Dag 7-9

KOH LIBONG, OPLEVELSER PÅ EGEN HÅND

De fleste rejser nok til Thailand for at finde en charmerende lille ø, hvor de kan nyde livet på stranden og ved poolen, spise god mad og slappe helt af.

Det gælder alt sammen også for Koh Libong, som er et ideelt sted til at tage en friuge fra trædemøllen derhjemme. Men skulle I få lyst til at opleve noget andet end at ligge og nyde solen, så er der også fine muligheder for det på øen.

I kan altid tage på små ture med en longtail-båd, hvor I udforsker området omkring øen og evt. kombinerer det med nogle timer på et af de rigtigt fine snorkel- og dykkersteder, som findes her. Er temperamentet mere til en stille tur i kajak på havet, så er det også en mulighed.

Når I færdes på havet, så kig efter de såkaldte dygonger, som er den mindste art indenfor søkofamilien og et truet pattedyr. Et fuldvoksent dyr er som regel under tre meter langt, men de ser ret spøjse ud, og der skulle være ret gode muligheder for at spotte dem omkring Koh Libong.

Vil du gerne ud at opleve området kan du f.eks. begive dig ud på en vandre-, cykel-, eller scootertur for at opleve naturen på øen og de andre dejlige strande væk fra jeres resort. På sådan en tur er det også nærliggende at gøre holdt i nogle af Koh Libongs hyggelige fiskerlandsbyer og spise frokost. Og endelig er der som sagt gode chancer for at finde de mest forunderlige skaller ved stranden, når havet har trukket sig tilbage ved lavvande.

Sejler du lidt nordpå til øen Koh Mook, ligger her nogle af de mest berømte seværdigheder i Trang-havet. Øen er smuk og et udflugtsmål i sig selv på grund af sine uberørte sandstrande. Her ligger også Morakot-grotten (Emerald Cave på engelsk), der har sit navn efter det smaragdgrønne vand inde i hulen.

En udflugt hertil er eventyrlig. I ankommer fra søsiden og svømmer knap 100 meter ind gennem en mørk tunnel til en smaragdgrøn sø, hvor vandet funkler i lysningen, der er omgivet af høje, grønne klipper.

Det siges, at pirater i gamle dage gemte deres skatte her.

Spørg i øvrigt det søde personale på jeres resort om hjælp, hvis I er i tvivl om noget i forbindelse med mulige udflugter. De hjælper gerne.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Andalay Beach Resort Udefra Inkluderet i prisen
Koh Libong

Andalay Beach Resort

+
Stine Sørensen 03

Stine Solbjerg Sørensen

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

Koh Libong Strand3 thailand - koh lanta udflugt kokkeskole_02

Dag 10

TRANSPORT FRA KOH LIBONG TIL KOH LIPE

Efter nogle dage på skønne Koh Libong er det blevet tid til, at I bevæger jer videre på jeres øhop.

I tager en longtail-båd retur til fastlandet, og kører derefter i bil til endnu et sydligt færgeleje, hvor I stiger på båden til Koh Lipe, som er én af de øer i Andamanerhavet, som ligger længst væk fra fastlandet.

Geografisk set er Koh Lipe nærmere Malaysia end resten af Thailand, og det er derfor også lettere besværligt at rejse hertil. Men har I først taget turen, er I ikke i tvivl om, at den har været strabadserne værd. Her skal I være de næste seks overnatninger.

Ved ankomsten til Koh Lipes smukke strande, vil I med stor sandsynlighed føle, at I er havnet det rigtige sted. Som det første sparker I skoene af og tjekker ind på det 4-stjernede Mali Resorts hyggelige strandbar, som også fungerer som reception. Resortet ligger med bedste beliggenhed på Koh Lipes sydvendte Pattaya-strand.

I skal bo i hotellets Garden Wing med rigtigt gode hytter tæt på strandkanten. Vælger I at opgradere jeres værelse, skal I bo i resortets skønne villaer i balinesisk stil, som er nyere og større, og hvor der er gjort lidt mere ud af indretningen. Resortet har en meget velfriseret have, og her finder I også en udendørs restaurant, som ligger sammen med strandbaren.

Det her er stedet, som I ikke vil hjem fra, og her er en virkelig god og afslappet stemning på hele resortet.

Efter I er tjekket ind, kan I slå jer ned i hotellets restaurant eller bar med en kold drink, imens I oplever en bjergtagende solnedgang over havet.

 • Morgenmad

Her skal i bo

thailand - mali resort_strand_longtail Inkluderet i prisen
Koh Lipe

Mali Resort Pattaya Beach

thailand - mali resort_tropical bungalow_03
thailand - Thailand_befolkning_kvinde_01 thailand - koh lipe_strand_05_hf

På Koh Lipe kan I vælge at forkæle jer selv med en opgradering til resortets skønne villaer i balinesisk stil, som er nyere og større, og hvor der er gjort lidt mere ud af indretningen.

11-15

KOH LIPE, OPLEVELSER PÅ EGEN HÅND

I er rejst til Thailands ende, men Koh Lipe er som skabt til både afslapning og aktiviteter på vandet.

Samtidig er det en måde at opleve Thailand som i "gamle" dage for 20 år siden, hvor turiststrømmene til landet ikke var helt så voldsomme.

Øen er ganske lille - blot fem km² - og det er således svært at komme helt på afveje. Til gengæld er det ingen sag at komme helt ned i gear og holde ferie i slowmotion, for de hvide strande og det blågrønne vand fås næsten ikke bedre nogen andre steder i verden. Koh Lipe har to større strande samt et par mindre, isolerede steder.

Øen er vitterligt et paradis for rejsende og besøges af en god blanding af unge rygsæksturister og dem, som er blevet lidt ældre, men som gerne rejser langt for at finde den helt rigtige og autentiske thailandske stemning. Prisniveauet er meget lavt og maden god og frisk, uden man dog skal forvente finere gastronomi.

I har fem dage til at nyde dette paradis. Meget tid vil nok gå med at dase på stranden og svømme og snorkle på revet, og en lejet kajak kan hurtigt vise sig at blive en god investering, da den gør det muligt at nå nogle af øens mere ufremkommelige kyststrækninger.

Et andet helt uundværligt remedie er snorkel og maske, der åbner op for uforglemmelige oplevelser under havets overflade. En gåtur fra den ene ende af stranden til den anden er også et dejligt tidsfordriv.

På Koh Lipe er der to hovedstrande, Pattaya Beach og Sunrise Beach, samt et par mindre strande med ganske få eller ingen hoteller på. Mali Resort ligger på Pattaya Beach, som er den mest besøgte, dog uden at den er overrendt, og Mali Resort ligger helt klart i den fredelige ende. Det er skønt at bo på den fredelige del, og har man har lyst til lidt action, så går man bare de få hundrede meter ned til den livlige ende.

Cirka midt på Pattaya Beach kan man gå ind på "Walking Street", som forbinder de to hovedstrande. Her ligger restauranter, barer, butikker og massageboder side om side, og her er stemningen meget backpacker-agtig. Om aftenen tændes de levende lys, der grilles og drikkes drinks langs stranden og plastikborde- og stole slæbes ud i sandet. Dagens fangst lægges frem, så man selv kan vælge, hvad der skal på grillen. Mens Pattaya Beach er livlig både dag og aften, er det muligt at finde fred og ro på Sunrise Beach samt på den mindre Sunset Beach, som selvfølgelig også byder på en skøn solnedgang.

Det tager mellem 20 minutter og en halv time at gå ad Walking Street til Sunrise Beach, hvor der ligger et par gode restauranter, som I kan spise frokost på om dagen, f.eks. Castaway, hvor man sidder i rustikke omgivelser og på bløde puder hævet over stranden med en fabelagtig udsigt over havet.

Får I ømme muskler, kan man få en velgørende thaimassage for meget rimelige penge i Mali Resorts "massage-sala" på stranden.

Mali Resorts tilbyder også forskellige halv- og heldagsudflugter, og I kan bestille madkurv i restauranten til at tage med. I højsæsonen (november-marts) ligger Pattaya Beach på læsiden af øen, mens der er mere blæsende på Sunrise Beach.

 • Morgenmad

Her skal i bo

thailand - mali resort_strand_longtail Inkluderet i prisen
Koh Lipe

Mali Resort Pattaya Beach

Fantastisk sammensat rejse som forløb fuldstændig efter planen. Vi havde bedt om en rejse som skulle være vores livs rejse og det blev det.

Camilla

Det kan I godt være bekendt! Alt klappede og fungerede. Super hoteller, meget tilfreds med jeres organisering og valg af hoteller og guider. Flot flot!

Lars, Luxembourg

Vi havde den mest fantastiske rejse til Thailand, som var vores første tur til Østen, men bestemt ikke den sidste! Hvor var det skønt som debutanter på et fremmed kontinent at føle sig så godt taget af hele vejen igennem vores tur.

Christina Christensen, Aabybro
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs flere udtalelser her

Dag 16

KOH LIPE, HJEMREJSE, TRANSPORT MED BÅD OG BIL TIL HAT YAI LUFTHAVN

Ferien i Thailand er desværre ved at synge på sidste vers, men I har endnu nogle timer på stranden til at samle de sidste indtryk.

Derefter må I lukke kufferten og begive jer tilbage til fastlandet og til lufthavnen i Hat Yai. I bliver hentet på hotellets strand i små longtail-både, som sejler jer ud til en lille ponton, som fungerer som øens mole.

Herfra går færgen, som egentlig er en stor speedbåd, der skal sejle jer ind til færgelejet ved Pakbara. Her vil I blive mødt af jeres chauffør, der kører jer videre det sidste stykke vej til Hat Yai Lufthavn.

Køreturen tager cirka 1½ time. I flyver derefter til Bangkok lufthavn og derfra videre mod København.

 • Morgenmad
thailand - koh lipe_strand_04

Nyd solnedgangene på Koh Lipe efter en varm dag i solen.

Dag 17

ANKOMST TIL DANMARK

Efter flyveturen ankommer I til Danmark om morgenen.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Camilla_Flindt_176

Camilla Flindt

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser til Thailand

thailand - chiang mai_munke_06

På floder gennem Østens mystik Thailand Rundrejse med dansk rejseleder

Det uspolerede nord, stammekulturer, gamle kongeriger, pulserende storbyliv i Bangkok og mulighed for strandferie. 

4.8   (1.038 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
30. okt. 2024 kr. 18.990
30. okt. 2024 kr. 21.190 Inkl. forlængelse
11. nov. 2024 kr. 19.995
11. nov. 2024 kr. 22.195 Inkl. forlængelse
18. dec. 2024 kr. 24.590
18. dec. 2024 kr. 28.995 Inkl. forlængelse
05. jan. 2025 kr. 22.995
05. jan. 2025 kr. 25.195 Inkl. forlængelse
08. jan. 2025 kr. 22.995
08. jan. 2025 kr. 25.195 Inkl. forlængelse
15. jan. 2025 kr. 23.495
15. jan. 2025 kr. 25.695 Inkl. forlængelse
19. jan. 2025 kr. 23.495
19. jan. 2025 kr. 25.695 Inkl. forlængelse
22. jan. 2025 kr. 23.995
22. jan. 2025 kr. 25.695 Inkl. forlængelse
29. jan. 2025 kr. 23.995
29. jan. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
02. feb. 2025 kr. 23.995
02. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
05. feb. 2025 kr. 23.995
05. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
09. feb. 2025 kr. 23.995
09. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
12. feb. 2025 kr. 23.995
12. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
16. feb. 2025 kr. 23.995
16. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
19. feb. 2025 kr. 23.995
19. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
26. feb. 2025 kr. 23.995
26. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
05. mar. 2025 kr. 21.495
05. mar. 2025 kr. 23.695 Inkl. forlængelse
12. mar. 2025 kr. 22.995
12. mar. 2025 kr. 25.195 Inkl. forlængelse
09. apr. 2025 kr. 22.995
09. apr. 2025 kr. 25.195
Se rejse
NYHED! thailand - koh lanta_udflugt_koh rok_01

Øhop til Koh Lanta, Koh Jum og Koh Phi Phi Thailand Individuel rejse

Tag på øhop til nogle af de smukkeste øer i Thailands krystalklare Andamanerhav. I besøger Koh Lanta, Koh Jum og Koh Phi Phi. I bor på gode resorts lige på stranden. Mulighed for suveræn snorkling og dykning.

Koh Lanta (5 nætter) Koh Jum (3) Koh Phi Phi (4) Attraktive priser på faste afgange
thailand - thailand_strand stol_01

Strandferie i Khao Lak Thailand Individuel rejse

Med fast base i skønne Khao Lak nyder I en 5-stjernet strand og et et 4-stjernet hotel. Mange muligheder for udflugter. 

Khao Lak (14 nætter) Attraktive priser på faste afgange
Thailand Andamanerhavets Perler Koh Yao Noi Hotel Dame 01

Andamanerhavets perler Thailand Individuel rejse

Oplev 3 skønne perler med masser af lokal charme, skønne sandstrande, landsbyliv, smaragdgrønne oaser og gode hoteller. 

Koh Lanta (6 nætter) Koh Kradan (3) Krabi (5) Attraktive priser på faste afgange
thailand - Khanom_strand_02

Fra kyst til kyst Thailand Individuel rejse

Oplev Andamanerhavet i vest og Siambugten i øst på hver sin side af flydende resort i fortryllende Khao Sok National Park.

Khao Lak (5 nætter) Khao Sok National Park (2) Khanom (7)
thailand - the bush camp_elefant_02

Tre i én: Elefanter, templer og tropeø Thailand Individuel rejse

På denne rejse får I noget af det bedste af Thailand. I oplever kongebyen Chiang Mai, elefanter i flot natur på glamping, Koh Lantas strandparadis og slutter af i betagende Bangkok.

Chiang Mai (2 nætter) The Bush Camp (2) Chiang Mai (2) Koh Lanta (6) Bangkok (2)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)