Pragtfulde Vietnam
Download katalog over rejsen

17 dage fra 27.745 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Vietnam Pragtfulde Vietnam

Individuel rejse 17 dage fra 27.745 kr.

4.7   (338 anmeldelser)
Vietnam - phu quoc_strand_02

Oplevelser i stribevis og afslutning på tropeøen Phu Quoc

Jeres rejse begynder i den fascinerende hovedstad Hanoi, en af Sydøstasiens skønneste storbyer, der på en yndig måde er præget af den franske kolonitid, men hvor den asiatiske stemning alligevel er stærkest. I kan opleve byen på egen hånd eller tilkøbe mange forskellige udflugter med engelsktalende guider.

vietnam - hoi an_flod_03
vietnam - phu quoc_02

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Inkl. 5 dages badeferie i Phu Quoc
 • Inkluderede udflugter i Mekongdeltaet
 • Oplev pulserende Hanoi og Ho Chi Minh City
 • Håndplukkede hoteller
 • Overnatning på skib i Halongbugten
vietnam - mekong deltaet baad_marked_08

Oplevelsesrejse kombineret med strandferie

Efter storbyen venter et af naturens allerstørste vidundere i den fantastiske Halongbugt, hvor I går om bord på en charmerende junke, der sejler jer rundt i UNESCO-verdensarven mellem mange tusinde kalkstensformationer.

Turen fortsætter med fly til den smukke UNESCO-beskyttede by Hoi An, hvor I har god tid til at slentre i den gamle bydel, tage med den lokale færge ud i deltaet eller bade fra den nærliggende strand.

I rejser videre med fly til det enorme Mekongdelta, hvor I oplever en bjergtagende smuk natur og et pulserende dagligdagsliv på floden med alle dens herligheder.

Efter mange oplevelser sparker I skoene af på den skønne og forholdsvis stille tropeø Phu Quoc

På den herlige ø har I 5 dage til afslapning. Måske tager I på snorkeltur for at udforske livet under havoverfladen, hvor fisk og koraller i alle regnbues farver kan betragtes gennem dykkerbrillerne.

Rejsen slutter i millionbyen Ho Chi Minh City - stadig Saigon i folkemunde - landets travle økonomiske centrum, der byder på alt fra kolonistilscharme og shopping til spændende krigshistorie.

vietnam - vietnam_pragtfulde vietnam

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Hanoi 2 nætter: Hanoi 2 Golden Silk Boutique Hotel Aira Boutique Hotel
Halongbugten 1 nætter: Halongbugten 1 Peony Cruise Heritage Cruise + Orchid Trendy
Hoi An 3 nætter: Hoi An 3 Hoi An Central Boutique Hotel + Aira Boutique Hotel Hoi An La Siesta Hoi An, Club Wing
Vinh Long, Mekongdeltaet 2 nætter: Vinh Long, Mekongdeltaet 2 Coco Riverside Lodge
Phu Quoc 4 nætter: Phu Quoc 4 Cassia Cottage + Chen Sea Resort & Spa
Ho Chi Minh City 2 nætter: Ho Chi Minh City 2 Sanouva Hotel Liberty Central Saigon Riverside La Siesta Premium Sai Gon

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

IMG 2184 Opgradering
Hanoi

Aira Boutique Hotel

Dette hotel ligger i hjertet af Hanoi på den frodige allé Tran Phu Street og tæt på Hanois gamle bydel. Her er shopping, god mad, en skøn atmosfære, og charmerende arkitektur.

Se hotel
Luxury Suite Terrace 1 Inkluderet i prisen
Hanoi

Golden Silk Boutique Hotel

Se hotel
Over View Inkluderet i prisen
Halongbugten

Peony Cruise

Se hotel
Aerial2 Opgradering
Halongbugten

Heritage Cruise

+
Se hotel
Orchid Classic Overview 10 Opgradering
Halongbugten

Orchid Trendy

Se hotel
1 Inkluderet i prisen
Hoi An by

Hoi An Central Boutique Hotel

+
Se hotel
Pool 9 Inkluderet i prisen
Hoi An strand

Aira Boutique Hotel

Se hotel
Infinite Pool 03 Opgradering
Hoi An by

La Siesta Hoi An, Club Wing

Leder I efter en oase i Hoi An, så se dette skønne boutiquehotel et stenkast fra det historiske bycentrum.

Se hotel
Bungalow Exterior White Flowers Inkluderet i prisen
Mekongdeltaet

Coco Riverside Lodge

Se hotel
Aerial 2 Inkluderet i prisen
Phu Quoc

Cassia Cottage

+
Se hotel
Directly Above Villas Opgradering
Phu Quoc

Chen Sea Resort & Spa

Chen Sea Resort ligger skønt i en afsides bugt på Phu Quoc Island med udsigt til Siambugten og er omgivet af en frodig, tropisk regnskov.

Se hotel
Sanouva Deluxe 1 Inkluderet i prisen
Ho Chi Minh City

Sanouva Hotel

Se hotel
Liberty Central Saigon Riverside Rooftop Pool Opgradering
Ho Chi Minh City

Liberty Central Saigon Riverside

Se hotel
Flycam 8 R2 Opgradering
Ho Chi Minh City

La Siesta Premium Sai Gon

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Vietnam. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

Vietnam - phu quoc_oehav_01
vietnam - halong bugten_15_crop
Vietnam - vietnam_befolkning_kvinde_baad_06

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I forlader København og flyver østover til det nordligt beliggende Hanoi. Der er ikke muligt at flyve direkte mellem Danmark og Vietnam, så en kort mellemlanding er derfor nødvendig.

vietnam - vietnam_pragtfulde vietnam
Vietnam - halong bugten_09 Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde cykel_01

Dag 2-3

Hanoi, på egen hånd eller tilkøb udflugt

Ved ankomsten til Vietnams hovedstad, Hanoi går I gennem emigrationen og i ankomsthallen møder I jeres engelsktalende guide, som sørger for transporten til hotellet.

Efter check-in formaliteterne er de næste par dage til fri disposition. Vietnams charmerende hovedstad byder på et væld af spændende oplevelser. De historiske seværdigheder er spredt ud over den forholdsvis lille bymidte, og på en spadseretur gennem den historiske bydel vil I betages og fascineres igen og igen.

Ba Dinh-pladsen står for alle vietnamesere som symbol på frihed. Det var her Ho Chi Minh for første gang kunne erklære Vietnam for uafhængig. Det skete 2. september 1945 foran en halv million vietnamesere. Statslederen døde i 1969, og på pladsen er opført et gigantisk mausoleum, hvori Ho Chi Minhs balsamerede legeme ligger til skue for offentligheden. Det er enhver borgers pligt at besøge og ære den afdøde leder, så hver dag strømmer folk til mausoleet, og udviser respekt til deres "Onkel Ho".

I Vietnam tiltaler man hinanden med familiære titler. Med alderen følger respekten, og derfor bliver Ho Chi Minh i folkemunde tituleret som "onkel", et udtryk for stor respekt og anerkendelse.

Bag mausoleet ligger det smukke franske guvernørpalæ, Ho Chi Minhs elskede og beskedne pælehus, samt ensøjlepagoden, som er et af byens vartegn. Her vil I se et af landets velkendte ceremonier udspille sig: Vietnameserne kommer med frisk frugt til buddhastatuen, foretager pengeafbrænding, mens røgelsespindene holdes mellem hænderne, og der bedes om lykke og velstand.

Hoan Kiem Lake er Hanois mest populære sø midt i centrum. Det tager en halv time at gå rundt om søen, men undervejs er det muligt at opleve den vietnamesiske dagligdag for åbent tæppe. Her spilles badminton, volleyball og fodtennis med en sjov lille fjerbold. Der bliver dyrket kampsport som judo og tai chi men også aerobic, hvor en ghettoblasters skrattende lyd fylder området, mens familiens tre generationer hopper og danser med armene i vejret.

Kærestepar sidder overalt arm i arm enten på bænke eller på deres scootere og nyder udsigten og hinanden. Dog kysser de aldrig offentligt, da det ikke er velset!

Hanoi er inddelt i små fine kvarterer, det mest interessante er det gamle kvarter, bedre kendt som "de 36 gader", som hver især har navn efter et bestemt håndværk. Det er oplagt at gå på opdagelse i denne fremmedartede verden udstyret med kamera. Man kan vælge at blive kørt rundt i en af de populære cykeltaxaer, som vietnameserne kalder "cyclo". De patinerede cykler har rødt velour sæde, skinnede skærme og en smilende tandløs chauffør, der på sit begrænsede engelsk peger i øst og vest og forklarer jer om bydelen.

Ud til gaden ligger de smalle "long houses" med runde teglsten og smukke franske træbeskårede altaner, hvorfra det farverige vasketøj blafrer i brisen. Mange generationer bor under samme tag og har deres butik i husets gadeetage, og det er ofte muligt at se ind bag butikken, hvor de ældre sidder mageligt og se tv med børnebørnene.

Man fascineres igen og igen af den kaotiske trafik i byen, hvor det er størrelsen af transportmidlet, der afgør, hvem der har forkørselsret.

Reglen er, at der ingen regel er, men alligevel opdager man hurtigt, at der er en form for orden i kaosset.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Luxury Suite Terrace 1 Inkluderet i prisen
Hanoi

Golden Silk Boutique Hotel

IMG 2184 Opgradering
Hanoi

Aira Boutique Hotel

vietnam - hanoi roedebro

Dag 4

Hanoi - Halongbugten, et af verdens 7 naturvidundere

Efter morgenmad bliver I kørt til Halongbugten.

Denne bugt i det Sydkinesiske Hav har i mange år været på UNESCOs verdensarvliste og blev i 2012 også optaget på listen over verdens 7 naturvidundere.

I har ikke kørt længe, før landskabet ændrer sig og rismarkerne ligger så langt øjet rækker. I det nordlige Vietnam er der tempereret klima, og der kan høste ris to gange årligt. Vietnameserne dyrker mange andre afgrøder end ris, hvilket I vil kunne se undervejs, hvor frugtplantager, grøntsagsmarker og urtehaver ligger side om side med de irgrønne rismarker. I oplever vietnamesernes flid og arbejdsomhed, når de færdes i marken iført deres ikoniske rishat.

Halongbugten består af over 2000 kalkstensøer i alle størrelser og former, hvoraf kun to øer er beboet. Her lever 1600 havsigøjnere på flydende landsbyer. Fiskeri er deres hovedbeskæftigelse, da bugten bugner af hundredvis af fisk- og skaldyrsarter. Desuden tjener de også til levebrødet ved perledyrkning. De små samfund har skole op til 7. klassetrin, købmand, en lille bank, og de fleste har hjemmelavede antenner, så de kan se tv og høre radio, som efterhånden er hver mands eje i Vietnam.

Det er en enestående oplevelse at beskue de små samfund, og deres, i vores øjne, primitivt og bittesmå huse, som danner rammerne for flere generationer samt hunde og katte, der alle færdes behændigt rundt på de forbundne tømmerflåder. Mindre børn sidder på skødet af bedsteforældrene i hængekøjerne og vinker, mens I sejler forbi. I kan se, hvordan de arbejder, bl.a. med at passe og sælge af deres fangst, som sprællevende opholder sig i lukkede bassiner under de vuggende huse.

Når I ankommer til Halongbugten bliver I indkvarteret i jeres fine kahytter. Ombord er der en engelsktalende guide, som vil introducere jer til bådens program og aktiviteter.

Halongbugten er et rent eventyrland med smukke laguner, en frodig flora og fauna, der klynger sig klippesiderne, og imponerende grotter med søer og stalagmitter, der har vokset sig enorme gennem millioner af år.

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

Over View Inkluderet i prisen
Halongbugten

Peony Cruise

Aerial2 Opgradering
Halongbugten

Heritage Cruise

+
Orchid Classic Overview 10 Opgradering
Halongbugten

Orchid Trendy

vietnam - halongbugten_20
vietnam - halongbugten_27 Vietnam - halong bugten_13

En overnatning på skib i Halongbugten er en oplevelse for livet. Her ligger flydende landsbyer mellem dramatiske kalkstensøer, der skyder op ad havet.

Dag 5

Halongbugten - Hoi An med fly

Morgen og formiddag er afsat til afslapning om bord på båden, inden I bliver sejlet ind til land og kørt til Hanois lufthavn. I flyver i en god times tid til Vietnams tredje største by, Danang, hvorfra I køres ca. 40 min. til skønne Hoi An. I ankommer sidst på aftenen og i god tid de efterfølgende dage til at udforske den helt særlige stemning i byen.

 • Morgenmad

Her skal i bo

1 Inkluderet i prisen
Hoi An by

Hoi An Central Boutique Hotel

+
Pool 9 Inkluderet i prisen
Hoi An strand

Aira Boutique Hotel

Infinite Pool 03 Opgradering
Hoi An by

La Siesta Hoi An, Club Wing

Maria Madsen

Maria Madsen

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

vietnam - kalkstenshule_halong_01 vietnam - halong bugten_28

Dag 6-7

Hoi An, Vietnams hyggeligste by

Hoi An har 40.000 indbyggere og en UNESCO-fredet bymidte, der er fri for motoriserede køretøjer i aftentimerne.

Byen var for få århundrede år siden en af de største og vigtigste havnebyer i Sydøstasien. Handelsskibe fra Europa og Indien mødtes her med handelsmænd fra Kina og Japan, og byen blev pga. sin strategiske placering en af de fortrukne handelsbyer. Kineserne og japanerne bosatte sig ofte flere måneder ad gangen og sejlede med monsunvinden hjem, når flere forsyninger skulle hentes. Der blev handlet og byttet alt fra porcelæn, silke og krudt til kul, og Hoi An bærer derfor i dag tydeligt præg af, at det har været en rig og international havn.

Byen består af smalle gader med antikke huse, som er en blanding af kinesisk, japansk og vietnamesisk arkitektur, særligt den vietnamesiske arkitektur med de smukke karakteristiske tegltag vil imponere. Byen er præget af en japansk og kinesisk bydel, der er kendetegnet ved templer, forsamlingshuse og imponerede handelshuse, hvor det i dag er 17. generation, der driver forretning og har bolig.

Gode restauranter ligger side om side langs den hyggelige flod, som løber gennem byen. I de charmerende gader og stræder finder I et fint udvalg af forretninger med kunsthåndværk, sko, lædervarer og smykker og skrædderier. Det traditionsrige blomster- og fiskemarked er også en del af byens charme. Men mest charmerende tager byen sig ud, når gaderne oplyses af silkelamper i alle regnbuens farver og den lille plads midt i byen bliver indtaget af gøglere, der optræder til stor morskab for turister og lokale. I Hoi An er der rig mulighed for at komme tæt på den skønne natur og de lokale, men for også at komme dybere ned i Vietnams lange historie. Få kilometer fra Hoi An ligger den smukke Cua Dai strand. Turen kan tilbagelægges på cykel eller med taxi for få dollars.

Hoi An er omkranset af Thu Huc-floden, hvor små færger fragter lokale og deres scootere tørskoet rundt.

Besøg de små øer midt i floden, hvor risbønder og skibsbyggere har slået sig ned. Gå en tur i ø-samfundet og kom helt tæt på lokalbefolkningen og den pragtfulde natur.

 • Morgenmad

Her skal i bo

1 Inkluderet i prisen
Hoi An by

Hoi An Central Boutique Hotel

+
Pool 9 Inkluderet i prisen
Hoi An strand

Aira Boutique Hotel

Infinite Pool 03 Opgradering
Hoi An by

La Siesta Hoi An, Club Wing

vietnam - hoi an_kvinde_cykel_03
Vietnam - hoi an_japansk bro_13 Vietnam - hoi an_gadekoekken_02

Dag 8

Hoi An - Mekongdeltaet med fly

I forlader hotellet efter morgenmaden, og jeres chauffør vil køre jer til Danang lufthavn, hvor I endnu engang skal flyve en god times tid til Vietnams største by, Ho Chi Minh City. Ved ankomsten bliver I mødt af jeres guide, der skal følge jer de næste par dage. Sammen kører I mod verdens største økosystem, Mekongdeltaet.

Ved ankomst til Cai Be ligger en båd klar til at sejle jer rundt i det enorme delta. Mekong deltaet er verdens 12. længste flod og den løber gennem 7 lande, hvor Vietnam er det sidste land, inden vandet strømmer ud i Det Sydkinesiske Hav. Der bor omkring 20 millioner mennesker i deltaet, og de beskæftiger sig hovedsageligt med risproduktion og fiskeri.

I sejler ud i deltaet på de smalle bifloder, hvor lokale sidder i vandkanten. Her bliver vasket tøj og børstet tænder på småbørnene, der bliver badet. De større unger hopper ud fra en hjemmebygget træbro, hvor de små fiskerbåde ligger fortøjet. Længere oppe af floden står en fisker i vand til brystet og kaster sit kvadratiske fiskenet ud i floden.

I sejler til det skønne Coco Riverside Lodge, der ligger idyllisk helt ned til floden, og I spiser en velfortjent frokost i de grønne omgivelser. Efter frokost skal I opleve nærområdet og det lokale liv, mens I cykler gennem landsbyer og langs rismarker. Undervejs besøger I en dragefrugt- eller appelsinplantage og har gode muligheder for at se den betagende solnedgang.

I har tid til at slappe af på lodgen, inden I har mulighed for at deltage i madlavningen eller i hvert fald at se de vietnamesiske kokke trylle med ingredienserne.

Middagen indtages efterfølgende på lodgen til lyden af cikader.

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

Bungalow Exterior White Flowers Inkluderet i prisen
Mekongdeltaet

Coco Riverside Lodge

Vietnam - mekong deltaet_baad_kvinde_02
Vietnam - mekong floden_baad_solnedgang_01 laos - mekong floden_01

I det frodige Mekongdelta dyrkes frugt og grønt i hele farveskalaen. I oplever det flydende marked og sejler på smalle bifloder med udsigt til hverdagsliv.

Dag 9

Mekongdeltaet

Formiddagen tilbringes på deltaets vandveje. I besøger bl.a. et stort lokalt marked og får en god fornemmelse af dagliglivet her i Mekongdeltaet.

Bliv eksempelvis klogere på kokosnødens anvendelsesmuligheder på en af de lokale værksteder, der ligger langs floden. Overraskende meget af arbejdet med at afskalle og producere reb af fibrene foregår ved håndkraft og i højt tempo.

Tilbage ved Coco Riverside nyder I frokosten og har gode muligheder for at slappe af ved den fantastiske flodbred.

Om eftermiddagen går turen til en nabolandsby for at besøge et lokalt hjem, hvor husejeren laver lækre specialiteter til jer. Tilbage i lodgen kan I friske jer op eller slappe af, inden I har mulighed for at deltage i en fremvisning hos en nabo, der kæmpede under Vietnamkrigen, og få delt historier og oplevelser med "poon"-lys og traditionel musik. Ved showets slutning går vi en tur med fakler.

Den sidste middag i Mekongdeltaet nydes med en tvist serveres efter natrundturen.

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

Bungalow Exterior White Flowers Inkluderet i prisen
Mekongdeltaet

Coco Riverside Lodge

vietnam - coco riverside lodge_baadtur_01

Dag 10

Mekongdeltaet - Phu Quoc

Efter morgenmaden bliver I inviteret på en spadseretur i haven tilhørende lodgen. Her kan i blandt andet få lov til at prøve kræfter med at høste vandkokospalmeblade og se, hvordan man fletter dem. Bladene er en essentielt materiale i Mekongdeltaet og bruges bl.a. til konstruktion af vægge og tage. 

Herefter kører I tilbage til Ho Chi Minh City, hvorfra i flyver til Phu Quoc for at nyde fire nætter ved paradisiske strande. 

 • Morgenmad

Her skal i bo

Aerial 2 Inkluderet i prisen
Phu Quoc

Cassia Cottage

+
Directly Above Villas Opgradering
Phu Quoc

Chen Sea Resort & Spa

Vietnams smukkeste tropeø, Phu Quoc, i Siambugten.

vietnam - phu quoc_strand_06 vietnam - chen sea resort spa_01

Dag 11-13

Phu Quoc, badeferie

Phu Quoc har måske Vietnams bedste strande. Populariteten er langsomt men sikkert stigende, men et begrænset udvalg af hoteller af en vis standard betyder, at øen fortsat har bevaret sit jomfruelige islæt.

Ud over øens hovedattraktion, lange slentretur på enestående hvide sandstrande med kokospalmer, tilbydes vandsportsaktiviteter som snorkling, dykning og kajak. De store naturoplevelser findes i Phu Quocs 37.000 hektar store naturreservat, hvor farverige fuglearter, skræppende makakaber og flyvende egern har indtaget trækronerne. Øens hovedhavn er også et besøg værd, især markedet med de gamle fiskekoner, som hurtigt og effektivt får hugget de friske fisk i spisevenlige stykker, mens penge og fisk skifter hænder.

Syd for Phu Quoc ligger An Thoi-øerne, som inviterer til dykning og snorkling på farverige koraller. Der er masser af ture hertil, som kan bestilles på hotellet.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Aerial 2 Inkluderet i prisen
Phu Quoc

Cassia Cottage

+
Directly Above Villas Opgradering
Phu Quoc

Chen Sea Resort & Spa

vietnam - phu quoc_02

Dag 14

Phu Quoc - Ho Chi Minh City med fly

Formiddagen er til fri disposition, så snup en sidste dukkert i det azurblå hav, inden flyveturen tilbage Vietnams største by, Ho Chi Minh City.

Byen hed tidligere Saigon, men efter Vietnamkrigens afslutning i 1975 og Saigons fald, blev byen omdøbt til Ho Chi Minh for at ære den afdøde frihedskæmper. Officielt har byen 7 millioner indbyggere, uofficielt 10 millioner, hvilket betyder millioner af scootere i Ho Chi Minhs gader. Alligevel flyder trafikken organiseret og kunne være et studie i god trafikkultur for danske trafikanter. Det tropiske klima garanterer behagelige 30 grader året rundt, hvor en ægte international storbystemning kombineres med et skønt udendørs liv.

Det er kontrasternes by med brede boulevarder, gadesælgere, menneskemylder og gadekøkkener, side om side med internationale restauranter, eksklusive mærkevarer og store shoppingcentre i skyskrabere af stål og glas.

De grønne parker og området langs floden er byens åndehuller, hvor alle tager en pause fra storbyræset.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Sanouva Deluxe 1 Inkluderet i prisen
Ho Chi Minh City

Sanouva Hotel

Liberty Central Saigon Riverside Rooftop Pool Opgradering
Ho Chi Minh City

Liberty Central Saigon Riverside

Flycam 8 R2 Opgradering
Ho Chi Minh City

La Siesta Premium Sai Gon

vietnam - ho chi minh city_by_01
vietnam - ho chi minh city_gadekoekken_02 vietnam - ho chi minh city_hondu temple_01

Dag 15

Ho Chi Minh City, på egen hånd eller tilkøb udflugt

I har tid til at se nærmere på byens mange historiske bygninger og seværdigheder – evt. sammen med en engelsktalende guide. Måske vælger I at besøge de nærliggende berømte Cu Chi-tunneller, hvor Vietkong-soldaterne kæmpede deres guerillakrig mod amerikanerne – og vandt!

 • Morgenmad

Her skal i bo

Sanouva Deluxe 1 Inkluderet i prisen
Ho Chi Minh City

Sanouva Hotel

Liberty Central Saigon Riverside Rooftop Pool Opgradering
Ho Chi Minh City

Liberty Central Saigon Riverside

Flycam 8 R2 Opgradering
Ho Chi Minh City

La Siesta Premium Sai Gon

Vietnamesisk rejseguide i en cu chi tunnel

De verdensberømte Cu Chi-tunneller hvor dem der tør kan bevæge sig ned i de smalle underjordiske gange.

Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City hed tidligere Saigon men blev i 1975 omdøbt som en hæder til Vietnams landsfader. Byen var hovedstad i Sydvietnam, da landet var delt, og det er i dag landets største by og dets økonomiske centrum. Franskmændenes tid i byen ses tydeligt på katedralen og posthuset, som lige så god kunne stå i Paris.

vietnam - ho chi minh city_by_01

Uge 16

Ho Chi Minh City og hjemrejse

En sidste formiddag i byen, hvor I kan gøre lidt indkøb, inden I bliver hentet på hotellet og bragt til lufthavnen i Ho Chi Minh City, hvor flyet står parat med retning mod Europa. Ankomst til Københavns Lufthavn næste morgen.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Sanouva Deluxe 1 Inkluderet i prisen
Ho Chi Minh City

Sanouva Hotel

Liberty Central Saigon Riverside Rooftop Pool Opgradering
Ho Chi Minh City

Liberty Central Saigon Riverside

Flycam 8 R2 Opgradering
Ho Chi Minh City

La Siesta Premium Sai Gon

Uge 17

Ankomst København

Hold nu op en fantastisk tur vi var haft. Vi var alle fire imponeret over landet og det har været nogle virkelig gode og spændende oplevelser. Og alt klappede - alt. Virkelig virkelig søde og dygtigere guider og totalt luksus og trygt at bliver hentet og bragt alle steder. Vi kunne ikke være meget tilfredse - tusind tak!

Carsten og Camilla, Farum
4.7   (1.253 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Vietnam

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Stine Sørensen 03

Stine Solbjerg Sørensen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! vietnam - ninh binh_flod_01

Vidunderlige Vietnam Vietnam Individuel rejse

Nordvietnams suveræne natur kombineret med storbyoplevelser i Hanoi og Ho Chi Minh City og Phu Quocs skønne strande.

Hanoi (2 nætter) Ninh Binh (2) Pu Luong (1) Mai Chau (2) Phu Quoc (5) Ho Chi Minh City (2) Attraktive priser på faste afgange
Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde_kurv_02

Essensen af Vietnam Vietnam Individuel rejse

Vietnams must-sees! Oplev Halongbugten, historien og charmerende Hoi An. Gode hoteller - mange udflugtsmuligheder. 

Hanoi (3 nætter) Halongbugten (1) Nattog Hanoi-Hué (1) Hué (2) Hoi An (4) Ho Chi Minh City (3) Attraktive priser på faste afgange
Vietnam - phu quoc_strand_02

Pragtfulde Vietnam Vietnam Individuel rejse

Oplev en perlerække af Vietnams højdepunkter og slut af med badeferie på Phu Quoc. Inkl. udflugter i Mekongdeltaet. 

Hanoi (2 nætter) Halongbugten (1) Hoi An (3) Vinh Long, Mekongdeltaet (2) Phu Quoc (4) Ho Chi Minh City (2) Attraktive priser på faste afgange
Vietnam - ha giang_kvinde_boern_01

På eventyr i Vietnams højland Vietnam Individuel rejse

Oplev Vietnam i by og land, mød minoriteterne i højlandet, bo på eco-lodge, oplev Hanoi og sejl i Halongbugten. 

Hanoi (2 nætter) Halongbugten (1) Hanoi (1) Mai Chau (2) Pu Luong (1) Nattog til Hoi An (1) Hoi An (6) Attraktive priser på faste afgange
Vietnam - dien bien phu_rismark_farmer_01

Vietnams 7 vidundere Vietnam Individuel rejse

Oplev Vietnam fra nord til syd med en række højdepunkter på vejen. Landlig idyl, storslået natur og storby.

Hanoi (2 nætter) Halongbugten (1) Ninh Binh (2) Nattog fra Ninh Binh til Hué (1) Hué (2) Hoi An (4) Ho Chi Minh City (2) Attraktive priser på faste afgange
Vietnam - hoi an_cykeltaxa_01

Kultur og badeferie Vietnam Individuel rejse

Her er en dejlig ferie i Vietnam med god tid til både oplevelser og badeferie når I besøger den tidligere kongeby Hué og den charmerende gamle handelsby Hoi An.

Hué (3 nætter) Hoi An by (2) Hoi An strand (7)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)