Vidunderlige Vietnam
Download katalog over rejsen

17 dage fra 26.330 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Vidunderlige Vietnam

Individuel rejse 17 dage fra 26.330 kr.

4.7   (338 anmeldelser)
vietnam - mai chau_rismarker_04

Vietnam - en kombi af skønne storbyer og paradisøer

Denne rejse kombinerer nogle af de største vietnamesiske naturscenerier og livet på landet i Nordvietnam med fascinerende storbyoplevelser i både den nordlige og den sydlige ende af landet.

På rejsen besøger I både Hanoi og Ho Chi Minh City længere imod syd, og undervejs har I også seks overnatninger på paradisøen Phu Quoc, der har de nok bedste strande i Vietnam. Her kan skuldrene ikke undgå at komme helt ned, når I går i slapaf-mode i skyggen af en palme med udsigt til Siam-bugtens smukke vand.

vietnam - Boat_Phu Quoc_Sup_01
vietnam - ninh binh_cykler_01

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Bo midt i det gamle Hanoi
 • Prøv fantastiske Eco Lodges i Nordvietnam
 • Bo med udsigt til de smukkeste rismarker
 • Tag på vandring i naturen i Nordvietnam
 • Nyd den magiske paradisø Phu Quoc
 • Afslut rejsen i pulserende Saigon
vietnam - hanoi_gade_02

Vietnam er et vidunderligt rejseland, som du ikke vil hjem fra

I flyver fra Danmark og ankommer til Hanois lufthavn efter en enkelt mellemlanding undervejs.

Ved ankomsten bliver I modtaget af en chauffør, som kører jer til jeres hotel, som ligger i et godt kvarter centralt i byen. De næste par dage har I god til både at slappe af og opleve Hanoi helt tæt på, en utroligt spændende by med en lang og begivenhedsrig historie. Vi har flere kvalitetsudflugter rundt i byen og i områderne omkring byen, som I kan tilkøbe undervejs, hvis I ønsker det. I Hanoi udforsker I byens kulturelle skatte, herunder Ba Dinh-pladsen, hvor Ho Chi Minh erklærede Vietnams uafhængighed i 1945. Der er også tid til at tage på gåture omkring den smukke Hoan Kiem-sø og udforske det gamle charmerende kvarter her.

Rejsen fortsætter til Ninh Binh, hvor I bliver mødt af spektakulære naturscenerier med bjerge, rismarker og lokale landsbyer. Her skal I naturligvis tage hele det smukke landskab ind i ro mag, I kommer ud at cykle gennem landskabet og besøger landsbyer for at få indblik i det lokale liv. Et højdepunkt under opholdet i Ninh Binh er besøget i Trang An-grotterne og But Cave, som I udforsker med robåd og til fods.

Derefter går turen til Pu Luong Eco Retreat, en skjult perle midt i naturen. Her kan I tage på vandreture gennem landskabet og besøge den lokale landsby Uoi, hvor indbyggerne er en thailandsk minoritet. Pu Luong Eco Retreat byder på enestående udsigt og autentisk atmosfære. I Mai Chau venter der også store oplevelser omgivet af skøn natur, når I indkvarteres på Mai Chau Ecolodge. Her kan I tage på cykeltur til de omkringliggende etniske landsbyer og få indblik i deres traditioner og levevis.

Efter nogle dage med vandreture i Mai Chau går turen tilbage til Hanoi, hvorfra I flyver til den paradisiske ø Phu Quoc i Siam-bugten. Her kan I nyde de hvide sandstrande, deltage i vandsportsaktiviteter som snorkling og dykning eller udforske naturreservatet med farverige fugle og dyreliv.

Rejsen slutter i Ho Chi Minh City, hvor I kan udforske byens historiske seværdigheder som Notre Dame-katedralen og det gamle posthus.

Der er også mulighed for at tage på udflugter til Cu Chi-tunnellerne, der har en fascinerende historie fra Vietnamkrigen.

Efter en sidste dag med indkøb og udforskning i Ho Chi Minh City vender I tilbage til Danmark med mange uforglemmelige oplevelser i bagagen efter en fantastisk rejse med fokus på Nordvietnams smukke natur og strandliv på Phu Quoc.

Vietnam Vidunderlige Vietnam

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Hanoi 2 nætter: Hanoi 2 Golden Silk Boutique Hotel Aira Boutique Hotel
Ninh Binh 2 nætter: Ninh Binh 2 Le Clos du Fil Nham Village Resort Tam Coc Garden
Pu Luong 1 nætter: Pu Luong 1 Pu Luong Eco Retreat
Mai Chau 2 nætter: Mai Chau 2 Mai Chau Ecolodge
Phu Quoc 5 nætter: Phu Quoc 5 Cassia Cottage + Chen Sea Resort & Spa
Ho Chi Minh City 2 nætter: Ho Chi Minh City 2 Sanouva Hotel Liberty Central Saigon Riverside La Siesta Premium Sai Gon

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal I bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

IMG 2184 Opgradering
Hanoi

Aira Boutique Hotel

Dette hotel ligger i hjertet af Hanoi på den frodige allé Tran Phu Street og tæt på Hanois gamle bydel. Her er shopping, god mad, en skøn atmosfære, og charmerende arkitektur.

Se hotel
Luxury Suite Terrace 1 Inkluderet i prisen
Hanoi

Golden Silk Boutique Hotel

Se hotel
3 Pool Inkluderet i prisen
Ninh Binh

Le Clos du Fil

Se hotel
Nham Village Landskab 01 Opgradering
Ninh Binh

Nham Village Resort

Se hotel
Aerial Opgradering
Ninh Binh

Tam Coc Garden

Se hotel
vietnam - pu luong eco retreat_hotel_facade_04 Inkluderet i prisen
Pu Luong

Pu Luong Eco Retreat

Se hotel
Mai Chau Ecolodge Area Inkluderet i prisen
Mai Chau

Mai Chau Ecolodge

Se hotel
Aerial 2 Inkluderet i prisen
Phu Quoc

Cassia Cottage

+

Et dejligt boutiquehotel, der ligger direkte ned til en skøn, hvid sandstrand på vestkysten af Phu Quoc.

Se hotel
Directly Above Villas Opgradering
Phu Quoc

Chen Sea Resort & Spa

Se hotel
Sanouva Deluxe 1 Inkluderet i prisen
Ho Chi Minh City

Sanouva Hotel

Se hotel
Liberty Central Saigon Riverside Rooftop Pool Opgradering
Ho Chi Minh City

Liberty Central Saigon Riverside

I hjertet af Ho Chi Minh City finder du Liberty Central Saigon Riverside Hotel med udsigt over Saigon River og gåafstand til lokale restauranter og seværdigheder.

Se hotel
Flycam 8 R2 Opgradering
Ho Chi Minh City

La Siesta Premium Sai Gon

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Vietnam. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

vietnam - vietnam_rismark_cykel_01
vietnam - vietnam_mad_03

Troels og hans kone gjorde turen til en fantastisk oplevelse og deres gæstfrihed gjorde at vi oplevede vietnamesernes virkelige liv og hverdag på tæt hold.

Lone & Evan, Vester Skerninge
4.7   (1.253 anmeldelser)
Læs flere udtalelser her
vietnam - vietnam_rismark_farmer_03

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Hanoi

I forlader Danmark og har undervejs til Hanoi i Vietnam en mellemlanding.

Vietnam Vidunderlige Vietnam
vietnam - turtle island_phu qouc_04 vietnam - hanoi_befolkning_kvinde_gadesaelger_04

Dag 2

Ankomst til Hanoi

I Hanois lufthavn venter en lokal guide på at køre jer til jeres centralt beliggende hotel. Resten af dagen er I på egen hånd, og I har sikkert lyst til at strække benene på en gåtur efter den lange rejse.

Her skal i bo

Luxury Suite Terrace 1 Inkluderet i prisen
Hanoi

Golden Silk Boutique Hotel

IMG 2184 Opgradering
Hanoi

Aira Boutique Hotel

Vietnam - hanoi_knallert_01
IMG 2184 vietnam - hanoi_gade_02

Hanoi er en skøn storby, og selvom den er travl, finder man sagtens de rolige gader også. I kan opgradere jeres hotel til Aira Boutique Hotel, hvis I har lyst til lidt ekstra godt (nederst tv).

Dag 3

Hanoi, på egen hånd eller tilkøb udflugter

I har en dag til rådighed i Hanoi, hvor I kan lave, hvad I har lyst til.

Vi anbefaler jer blandt andet at besøge Ho Chi Minhs mausoleum på Ba Dinh-pladsen, hvor den berømte kommunistiske leder kunne erklære Vietnam for uafhængig for første gang i landets historie. Det skete den 2. september 1945 foran en halv million vietnamesere.

Statslederen døde i 1969, og på pladsen er opført et gigantisk mausoleum, og her ligger Ho Chi Minhs balsamerede legeme til skue for offentligheden. Det er enhver borgers pligt at besøge og ære den afdøde leder mindst én gang i deres liv, så hver dag strømmer folk til mausoleet, og udviser respekt til deres "Onkel Ho".

I Vietnam tiltaler man hinanden med familiære titler. Med alderen følger respekten, og derfor bliver Ho Chi Minh i folkemunde tituleret som "onkel", som er et udtryk for stor respekt og anerkendelse.

Bag mausoleet ligger det smukke franske guvernørpalæ, Ho Chi Minhs beskedne pælehus, samt den såkaldte ensøjlepagode, som er et af byens vartegn. Her vil I se en af landets velkendte ceremonier udspille sig: Vietnameserne kommer med frisk frugt til buddhastatuen, foretager pengeafbrænding, mens de holder røgelsespinde mellem hænderne, og beder for lykke og velstand i livet for dem selv og deres kære. 

Hoan Kiem Lake er Hanois mest populære sø midt i centrum. Det tager en halv time at gå rundt om søen, men undervejs er det muligt at opleve den vietnamesiske dagligdag for åbent tæppe. Hanoianerne spiller badminton og andre spil, og der bliver dyrket aerobic, hvor en ghettoblasters skrattende lyd fylder området, mens familiens tre generationer hopper og danser med armene i vejret. Kærestepar sidder arm i arm på bænke eller på deres scootere - dog kysser de aldrig offentligt, da det ikke er velset!

Hanoi er inddelt i små fine kvarterer, det mest interessante er det gamle kvarter, bedre kendt som de 36 gader, som hver især har navn efter et bestemt håndværk. De magelige kan vælge at blive kørt rundt i en af de populære cykeltaxaer med rødt veloursæde, skinnede skærme og en smilende tandløs chauffør, der på sit begrænsede engelske peger i øst og vest og forklarer jer om bydelen.

Man fascineres igen og igen af den kaotiske trafik i byen, hvor det er størrelsen af transportmidlet, der afgør, hvem der har forkørselsret. Ved flere lejligheder vil I helt sikkert sætte jer på en cafe eller et gadekøkken og observere den finurlige trafik, hvor tusindvis af scootere snor sig ud og ind mellem mennesker, biler, lastbiler og cykeltaxaer. 

Reglen er, at der ingen regler er, men alligevel opdager man hurtigt, at der er en form for orden i kaoset!

I kan opleve byen på egen hånd eller få en engelsktalende guide til at servere det hele for jer.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Luxury Suite Terrace 1 Inkluderet i prisen
Hanoi

Golden Silk Boutique Hotel

IMG 2184 Opgradering
Hanoi

Aira Boutique Hotel

vietnam - hanoi_cykeltaxa_02.02
Vietnam - hanoi_ho chi minh_mausoleum_06 vietnam - hanoi traffik

I har dagen på egen hånd til at udforske alle Hanois charmerende sider.

Dag 4

Hanoi, på egen hånd eller tilkøb udflugter

I har endnu en dag til at udforske spændende Hanoi.

Vi foreslår, at I tilkøber nogle af vores udflugter, som passer jer i forhold til længde og naturligvis, hvad I skal lave på udflugten.

I kan for eksempel komme på en unik gåtur langs Hanois jernbaneskinner med et skønt kig til hverdagslivet i den travle by, men mere bag scenen i de snævre gader, hvor kun de lokale kommer. I passerer et summende fødevaremarked, hvor der handles livligt mellem boderne, og har mulighed for at køre en strækning med det lokale tog til sidst på udflugten.

I kan også vælge at søge lidt udenfor byen med en dag på landet i Ky Son, hvor I tager afsted om morgenen. Efter ankomst skal I på en hyggelig gåtur eller cykeltur rundt i landsbyen for at få et indtryk af, hvordan livet leves på landet i det nordlige Vietnam. Når I kommer tilbage, kigger I indenfor i køkkenet, hvor jeres frokost tilberedes.

I slapper lidt af, inden I fortsætter på cykel til landsbyen Duong Lam. I stopper undervejs for at tage billeder og sludre med lokalbefolkningen. I kigger blandt andet indenfor i Mia-pagoden og et par templer, inden I er tilbage i Ky Son, hvor bilen holder klar til at køre jer tilbage til Hanoi.

Uanset hvad I vælger at lave denne dag, er I sikre på at få en oplevelsesrig, interessant og spændende dag.

Bemærk: Udflugterne med gåtur langs Hanois jernbaneskinner og en dag på landet i Ky Son kræver tilkøb af udflugter.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Luxury Suite Terrace 1 Inkluderet i prisen
Hanoi

Golden Silk Boutique Hotel

IMG 2184 Opgradering
Hanoi

Aira Boutique Hotel

Vietnam - hanoi_cykeltaxa_01

Dag 5

Hanoi til Ninh Binh

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen, idet I har en længere køretur foran jer i dag fra Hanoi til smukke Ninh Binh, men fortvivl ikke.

Der er masser at se på undervejs, da ruten er meget smuk – og selvfølgelig er der flere stop undervejs til både at strække benene og tage billeder. Ninh Binh er helt sikkert et af de smukkeste og mest spektakulære naturscenerier i Nordvietnam, så der er helt sikkert noget at se frem til. Der er omkring 80 km at køre og afhængig af hvor mange stop, I gør undervejs, tager det nok omkring 2-3 timer.

Ved ankomsten til Ninh Binh, køres I til jeres hotel, Le Clos Du Fil, der ligger i hjertet af Văn Lâm i Ninh Binh med udsigt til rismarkerne omkring byen. Hotellet har både en restaurant, bar og en skøn pool og spa.

Selve byen er en 700 år gammel håndværkerlandsby, som I også hurtigt vil fornemme på den lokale stemning og byens historie. Her nyder I aftenen på egen hånd.

 

 • Morgenmad

Her skal i bo

3 Pool Inkluderet i prisen
Ninh Binh

Le Clos du Fil

Nham Village Landskab 01 Opgradering
Ninh Binh

Nham Village Resort

Aerial Opgradering
Ninh Binh

Tam Coc Garden

vietnam - ninh binh_11
vietnam - ninh binh_cykler_01 vietnam - ninh binh_flod_01

Ninh Binh er helt sikkert et af de smukkeste og mest spektakulære naturscenerier i Nordvietnam.

Dag 6

Ninh Binh, udflugt til grotterne

Efter morgenmaden, skal I ud på en cykeltur gennem rismarker, frugtlunde og landlig idyl med udsigt til de smukke kalkstensklipper. I besøger en landsby, hvor I tager et kig på hverdagslivet og ser, hvordan de lokale har indrettet sig. Har I lyst, får I endda mulighed for at hjælpe til med frokosten, inden den sættes på bordet, hvor vi nyder den sammen.

Herefter går I ombord i en båd, og det i sig selv er en ganske særlig oplevelse. Jeres bådfører er en lokal mand eller kvinde, der anvender en helt speciel teknik, hvor det er fødderne, der udfører det hårde arbejde. De lokale får det til at se overraskende enkelt ud – og for dem er det da også noget af det mest naturlige i verden.

I sejler ad floden til hulekomplekset But Cave, hvor jeres robåd glider ind i grotten og fortsætter ad vandvejene gennem de fascinerende huleformationer, inden I udforsker den tørre del af grotten til fods.

Efter grottebesøget køres I retur til jeres hotel, og aftenen er til fri disposition.

 • Morgenmad

Her skal i bo

3 Pool Inkluderet i prisen
Ninh Binh

Le Clos du Fil

Nham Village Landskab 01 Opgradering
Ninh Binh

Nham Village Resort

Aerial Opgradering
Ninh Binh

Tam Coc Garden

vietnam - ninh binh_12

Dag 7

Ninh Binh, privat transport til Pu Luong, vandretur til lokal landsby

I tjekker ud fra lodgen efter morgenmaden og bliver kørt til næste skønne lodge, Pu Luong Eco Retreat, en smuk køretur på 3-4 timer i privat transport.

Pu Luong Eco Retreat er et fantastisk lille hotel, som ligger på en skråning med vidunderlig udsigt ud over bjerge og risterrasser og er bygget med respekt for omgivelserne og de lokale byggetraditioner. De hyggelige bungalows er således opført i træ og med stråtag, restauranten står på pæle, og den oprindelige fiskedam er omdannet til en smuk infinity pool.

Pu Luong Eco Retreat er et skønt og fredfyldt sted, hvor Vietnams smukke natur kommer helt ind under huden. Efter tjek-ind og frokost er I klar til endnu en vandretur, og denne gang går I med en guide langs smukke, irgrønne rismarker ca. 6 km til Uoi, en lokal landsby, der bebos af en thailandsk minoritet.

I bliver kørt tilbage til lodgen, hvor I kan slappe ved poolen eller på jeres terrasse, mens I lytter til fuglefløjt og ser solen synke i horisonten.

Om aftenen nyder I endnu en dejlig middag i højlandet.

 • Helpension

Her skal i bo

vietnam - pu luong eco retreat_hotel_facade_04 Inkluderet i prisen
Pu Luong

Pu Luong Eco Retreat

vietnam - pu luong eco retreat_pool_02
vietnam - pu luong eco retreat_natur_landskab_11 vietnam - pu luong eco retreat_aktivitet_gaatur_04

Pu Luong Eco Retreat er et fantastisk lille hotel, som ligger på en skråning med vidunderlig udsigt ud over bjerge og risterrasser (øverst). Pu Luong er et skønt og fredfyldt sted, hvor Vietnams smukke natur kommer helt ind under huden på vandreture her.

Dag 8

Pu Luong, transport til Mai Chau, på cykel ud til etniske landsbyer

Efter morgenmaden har I tid til at nyde omgivelserne på egen hånd.

Bagefter spiser I frokost på Pu Luong Retreat, og herefter kører en chauffør jer en smuk tur gennem lokale landsbyer på vej til Mai Chau – en tur på cirka 1½ times tid. Ved ankomsten indkvarteres I på Mai Chau Ecolodge, en dejlig økolodge, der ligger fabelagtigt midt i de grønne rismarker. I indkvarteres med direkte udsigt til den smukke natur, og herefter trakteres I med en god frokost i den åbne restaurant.

Når I har spist frokost, skal I ud og bevæge jer. I stiger på cyklerne og hjuler afsted sammen med en guide for at besøge de omkringliggende landsbyer. Her møder I lokalbefolkningen, som tilhører nogle af de mange etniske grupper, der lever i Vietnams højland. I hører om deres traditioner og ser, hvordan de dyrker deres marker. Livet her er meget anderledes end inde i Hanoi, og her får I for alvor øjnene op for Vietnams mangfoldighed.

Cykelturen ad flade stier varer mellem to og tre timer, og I er således tilbage på lodgen sidst på eftermiddagen, tidsnok til at I kan tage en dukkert i poolen.

Herefter serveres en dejlig middag i restauranten, og senere nyder I måske en drink i baren, inden I falder i søvn i totalt mørke og stilhed.

 • Helpension

Her skal i bo

Mai Chau Ecolodge Area Inkluderet i prisen
Mai Chau

Mai Chau Ecolodge

Vietnam - mai chau_soe_01_hf
vietnam - mai chau eco lodge_pool vietnam - vietnam_befolkning_kvinde_mai chau_01

I Mai Chau bor I på Mai Chau Ecolodge med smuk udsigt til omgivelserne.

Dag 9

Mai Chau, vandretur i smuk natur

I er klar til flere oplevelser i den landlige idyl, og efter morgenmaden snører I vandreskoene for at tage på vandretur med guiden.

I går gennem de smukkeste områder og passerer landsbyer og marker, hvor der arbejdes flittigt med afgrøderne. Vandreturens længde tilpasses jeres fysiske form.

Efter et par timers vandring er I blevet sultne, og guiden har på forhånd arrangeret en frokost for jer i et privat hus i en af landsbyerne hos en familie, der tilhører en etnisk thai-stamme. Glæd jer til at opleve ægte hverdagsliv og smage god mad lavet af lokale råvarer. Måske kigges der lidt nysgerrigt efter jer, og med hjælp fra guiden kan I få jer en sludder med beboerne og måske vise dem billeder fra jeres liv i Danmark – det er jo ikke kun os, der er nysgerrig efter at se, hvordan de lever.

Med fyldte maver går I tilbage til lodgen, hvor I har eftermiddagen til at slappe af ved poolen. Det kan også lade sig gøre at få massage i den lille interimistiske spa, hvis I har aftalt det på forhånd.

Endnu en aften under stjernerne venter jer her i Vietnams fortryllende højland.

 • Helpension

Her skal i bo

Mai Chau Ecolodge Area Inkluderet i prisen
Mai Chau

Mai Chau Ecolodge

vietnam - mai chau_marker_01

I Mai Chau er der rismarker i dalens bund.

Dag 10

Mai Chau – Hanoi, fly fra Hanoi til Phu Quoc

Denne dag er en transportdag, men det betyder absolut ikke, at der ikke er plads til at opleve noget undervejs på rejsen.

Efter morgenmaden på hotellet bliver I hentet af en chauffør, som kører jer til lufthavnen i Hanoi. Det er en lidt lang, men til gengæld meget smuk tur med masser at se på undervejs, når I kører igennem både betagende smuk natur og lokale landsbyer med liv og leben.

Vel fremme ved lufthavnen i Hanoi, flyver I med indenrigsfly til paradisøen Phu Quoc, en tur på cirka to timer. Vel ankommet til øen henter en chauffør jer og kører jer til jeres skønne hotel, som ligger på stranden lige ud til Siam-bugten.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Aerial 2 Inkluderet i prisen
Phu Quoc

Cassia Cottage

+
Directly Above Villas Opgradering
Phu Quoc

Chen Sea Resort & Spa

phu-quoc_07.jpg

Dag 11-15

Phu Quoc, dagene er fri på egen hånd, evt. tilkøb af udflugter

Phu Quoc har måske Vietnams bedste strande.

Populariteten er langsomt men sikkert stigende, men et begrænset udvalg af hoteller af en vis standard betyder, at øen fortsat har bevaret sit jomfruelige islæt.

Udover øens hovedattraktion, som er de lange slentreture på enestående hvide sandstrande med svajende kokospalmer, tilbyder øen også vandsportsaktiviteter som snorkling, dykning og havkajak. De store naturoplevelser findes i Phu Quocs 37.000 hektar store naturreservat – det vil sige lidt mere end det halve af Bornholm. Her trives farverige fuglearter, skræppende makakaber og flyvende egern, som alle har indtaget trækronerne.

Øens hovedhavn er også et besøg værd, især markedet med de gamle fiskekoner, som hurtigt og effektivt får hugget de friske fisk i spisevenlige stykker, mens penge og fisk skifter hænder. 

Syd for Phu Quoc ligger An Thoi-øerne, som inviterer til dykning og snorkling på farverige koraller.

Der er masser af ture hertil, som kan bestilles på hotellet.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Aerial 2 Inkluderet i prisen
Phu Quoc

Cassia Cottage

+
Directly Above Villas Opgradering
Phu Quoc

Chen Sea Resort & Spa

vietnam - phu quoc_strand_hf
vietnam - turtle island_phu qouc_04 vietnam - phu quoc_kajak_01

Phu Quoc har måske Vietnams bedste hvide sandstrande med svajende kokospalmer og  vandsportsaktiviteter som snorkling, dykning og havkajak.

Dag 16

Phu Quoc - Ho Chi Minh City med fly

Formiddagen er til fri disposition, så snup en sidste dukkert i det azurblå hav, inden flyveturen tilbage til Vietnams største by, Ho Chi Minh City.

Byen hed tidligere Saigon, men efter Vietnamkrigens afslutning i 1975 og Saigons fald, blev byen omdøbt til Ho Chi Minh for at ære den afdøde frihedskæmper. Officielt har byen 7 millioner indbyggere, uofficielt 10 millioner, hvilket betyder millioner af scootere i Ho Chi Minhs gader. Alligevel flyder trafikken organiseret og kunne være et studie i god trafikkultur for danske trafikanter.

Resten af dagen er I på egen hånd, vi kan anbefale jer at gå tur i virvaret af scootere, cykeltaxaer, fodgængere, personbiler og lastbiler. Trafikken i byen er overvældende, og færdselsreglerne er, at der ingen regler er. Hurtigt vil I dog opdage, at der er en vis orden i kaosset.

Det tropiske klima garanterer behagelige 30 grader året rundt, hvor en ægte international storbystemning kombineres med et skønt udendørs liv. Det er kontrasternes by med brede boulevarder, gadesælgere, menneskemylder og gadekøkkener, side om side med internationale restauranter, eksklusive mærkevarer og store shoppingcentre i skyskrabere af stål og glas.

De grønne parker og området langs floden er byens åndehuller, hvor alle tager en pause fra storbyræset.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Sanouva Deluxe 1 Inkluderet i prisen
Ho Chi Minh City

Sanouva Hotel

Liberty Central Saigon Riverside Rooftop Pool Opgradering
Ho Chi Minh City

Liberty Central Saigon Riverside

Flycam 8 R2 Opgradering
Ho Chi Minh City

La Siesta Premium Sai Gon

Vietnam - ho chi minh_city hall_07
Vietnam - ho chi minh_blomstermarked_01 vietnam - ho chi minh_gadekoekken_01

I har dagen på egen hånd til at opleve Ho Chi Minh City, det gamle posthus, det flydende blomstermarked og de mange delikate gadekøkkener.

Dag 17

Ho Chi Minh City, på egen hånd eller tilkøb udflugt

I har tid til at se nærmere på byens mange historiske bygninger og seværdigheder – evt. sammen med en engelsktalende guide.

Efter ankomst har I resten af dagen til at udforske byens historiske højdepunkter og livlige virvar. I vil opleve, at Ho Chi Minh City er en mere moderne by end Hanoi, som I stiftede bekendtskab med tidligere på rejsen, og byen er da også Vietnams økonomiske centrum. Det ændrer dog ikke på, at den også emmer af historie. 

Gå evt. en tur i franskmændenes fodspor forbi Notre Dame-katedralen, centralposthuset og de stemningsfulde gader, hvis franske referencer ikke er til at overse. I en hel anden boldgade finder I det kinesiske Thien Hau-tempel, hvor ritualerne dyrkes helhjertet. Vil I have et indblik i Vietnamkrigen, kan vi anbefale et tankevækkende besøg på krigsmindemuseet, der har en spændende og sober udstilling om krigen, som her i Vietnam kaldes Amerikakrigen.

I tager for jer af storbyens oplevelser, leben og gode spisesteder og tager måske en køretur gennem byen på bagsædet af en motorcykel. Måske kommer I forbi nogle af byens berømte gadekøkkener, der giver jer lyst til at smage friske forårsruller, dampende nudelsuppe eller andre lækkerier.

Måske vælger I at besøge de nærliggende berømte Cu Chi-tunneller, hvor Vietcong-soldaterne kæmpede deres guerillakrig mod amerikanerne – og vandt!

 • Morgenmad

Her skal i bo

Sanouva Deluxe 1 Inkluderet i prisen
Ho Chi Minh City

Sanouva Hotel

Liberty Central Saigon Riverside Rooftop Pool Opgradering
Ho Chi Minh City

Liberty Central Saigon Riverside

Flycam 8 R2 Opgradering
Ho Chi Minh City

La Siesta Premium Sai Gon

vietnam - ho chi minh city_gadekoekken_13

Dag 18

Ho Chi Minh City og hjemrejse

En sidste formiddag i byen, hvor I kan gøre lidt indkøb, inden I bliver hentet på hotellet og bragt til lufthavnen i Ho Chi Minh City, hvor flyet står parat med retning mod Europa. Ankomst til Københavns Lufthavn næste morgen.

 • Morgenmad
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent

Line Milland Aminsam

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

vietnam - ho chi minh_gadesaelger_01 vietnam - Ho chi minh gade_01

Dag 19

Ankomst Danmark

I ankommer til Danmark efter en fredelig flyvetur og kan se tilbage på en oplevelsesrig ferie i skønne Vietnam.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent

Katja Kelstrup Hansen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! vietnam - ninh binh_flod_01

Vidunderlige Vietnam Vietnam Individuel rejse

Nordvietnams suveræne natur kombineret med storbyoplevelser i Hanoi og Ho Chi Minh City og Phu Quocs skønne strande.

Hanoi (2 nætter) Ninh Binh (2) Pu Luong (1) Mai Chau (2) Phu Quoc (5) Ho Chi Minh City (2)
Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde_kurv_02

Essensen af Vietnam Vietnam Individuel rejse

Vietnams must-sees! Oplev Halongbugten, historien og charmerende Hoi An. Gode hoteller - mange udflugtsmuligheder. 

Hanoi (3 nætter) Halongbugten (1) Nattog Hanoi-Hué (1) Hué (2) Hoi An (4) Ho Chi Minh City (3)
Vietnam - phu quoc_strand_02

Pragtfulde Vietnam Vietnam Individuel rejse

Oplev en perlerække af Vietnams højdepunkter og slut af med badeferie på Phu Quoc. Inkl. udflugter i Mekongdeltaet. 

Hanoi (2 nætter) Halongbugten (1) Hoi An (3) Vinh Long, Mekongdeltaet (2) Phu Quoc (4) Ho Chi Minh City (2)
Vietnam - ha giang_kvinde_boern_01

På eventyr i Vietnams højland Vietnam Individuel rejse

Oplev Vietnam i by og land, mød minoriteterne i højlandet, bo på eco-lodge, oplev Hanoi og sejl i Halongbugten. 

Hanoi (2 nætter) Halongbugten (1) Hanoi (1) Mai Chau (2) Pu Luong (1) Nattog til Hoi An (1) Hoi An (6)
Vietnam - dien bien phu_rismark_farmer_01

Vietnams 7 vidundere Vietnam Individuel rejse

Oplev Vietnam fra nord til syd med en række højdepunkter på vejen. Landlig idyl, storslået natur og storby.

Hanoi (2 nætter) Halongbugten (1) Ninh Binh (2) Nattog fra Ninh Binh til Hué (1) Hué (2) Hoi An (4) Ho Chi Minh City (2)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)