argentina - ushuaia_33

Rejser til Ushuaia i Argentina

Rejser • vejret • hoteller

4,7 (48 Anmeldelser)

Ushuaia

Porten til verdens ende

Ushuaia er verdens sydligste storby, men trods byens pæne størrelse er det ikke storbylivet, der trækker turisterne til. Med sneklædte bjergtinder i baggrunden og Beagle Channel for byens fødder, er det naturen, der kalder, og den nærmest skriger på at blive udforsket.

Ushuaia er først og fremmest det helt rigtige udgangspunkt, hvis I ønsker at udforske Tierra del Fuego, også kendt som Ildlandet, der lokker med smaragdgrønne søer, rustikke landskaber, høje bjerge og vilde dyr. Men Ushuaia er også udgangspunkt for et hav af oplevelser i Beagle Channel, der både er hjemsted for pingviner, sæler og Jules Vernes fyrtårn, Les Eclaireurs – også kendt som fyrtårnet ved verdens ende.

Byen i sig selv er meget anderledes end mange af de andre argentinske storbyer. Dels pga. klimaet, der ligger i den kølige ende, dels fordi de spanske koloniherrer aldrig fik øjnene op for området. Indtil 1800-tallet, hvor briterne udforskede regionen, var det forskellige indianerstammer, der boede i og omkring det, der senere skulle blive Ushuaia, og verdens sydligste storby har således et meget anderledes, mindre latinsk præg end hvad I ellers oplever i Argentina. Ikke desto mindre er byen et perfekt udgangspunkt for nogle af landets største naturoplevelser.

argentina - argentina_land Ushuaia
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Ushuaia


Hotel Altos de Ushuaia ★★★

Et dejligt og velfungerende hotel beliggende med fantastisk udsigt ud over byen, Beagle Channel og Patagoniens skov. En udsigt, du kan se frem til at nyde sammen med morgenmaden, såvel som fra værelset. 

Hotellet emmer af lodgestemning og sydargentinsk atmosfære. Rustikke detaljer med sten og træ går igen gennem hele hotellet, og der hersker ingen tvivl om, at man befinder sig helt mod syd, hvor naturen er allestedsnærværende.

Værelserne er pæne og rummelige med udsigt over byen og kanalen eller over skove og bjerge. Værelserne byder på alle moderne faciliteter og gode senge. Morgenmaden indtages i den hyggelige restaurant, som også serverer god aftensmad, hvis man ikke har lyst til at gå ned i byen. Alternativt er der også mulighed for roomservice. 

46 værelser
3 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Fueguino Hotel ★★★★

Vil du opleve verdens sydligste storby, er Fuegino Hotel et glimrende udgangspunkt. Her befinder du dig blot 200 meter fra vandet, og er det en aften på casino, der lokker, skal du bare 100 meter ned ad gaden. Ikke mindst er du tæt på bylivet med restauranter, barer og butikker, når du indlogeres på dette centrale hotel.

På Fuegino Hotel er der ikke langt, når du skal ud at sejle på Beagle Channel, men det er også værd at udforske området omkring havnen og gå en tur gennem de gamle gader. 

Hotellet er enkelt indrettet med store, komfortable værelser, som bl.a. byder på badekar, og flere af værelserne kan desuden bryste sig af en formidabel udsigt over fjorden. Trænger I til lidt wellness, har hotellet en sauna, I kan slappe af i efter en lang dag i den patagoniske vildmark. 

Et enkelt og godt hotel til dig, der gerne vil bo centralt. 

53 værelser
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Sikkerhedsboks i reception
TV
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
Spa

Arakur ★★★★★

Patagonisk luksus når det er bedst. Arakur kan både prale af udsigt og formidabel luksus, og I kan desuden forvente service i verdensklasse, når I indlogerer jer på Ushuaias måske mest luksuriøse hotel. Fra hotellet har I en dramatisk udsigt over både hav, by og bjerge og det er ingen sag at føle sig ét med naturen, når man befinder sig lige netop her. 

Værelserne er klassiske, store og aldeles bekvemmelige. Panoramaudsigten er i særklasse, bruseren har flere spændende funktioner, sengetøjet er lavet i egyptisk bomuld, og så har I selvfølgelig mulighed for at slappe af i badekarret efter en oplevelsesrig dag.

På kølige dage er der lunt vand i hotellets indendørs pool, og er vejret til det kan I se frem til en tur i poolen, hvorfra I har storslået udsigt til vandet. Foretrækker I at nyde den friske luft, kan I naturligvis også gøre brug af en af hotellets udendørs jacuzzier, der byder på Ushuaias bedste udsigt. Skulle trangen melde sig, er der selvfølgelig også mulighed for massage i hotellets spaafdeling.

Aftenen byder på god mad i en af hotellets restauranter, hvor der selvfølgelig også er tænkt god argentinsk vin ind i ligningen. 

117 værelser
Pool
Bar
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
Spa

Rejser til Ushuaia

Ushuaia

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
12° C
12° C
11° C
8° C
5° C
3° C
3° C
4° C
7° C
9° C
10° C
12° C
Nedbør i mm.
44 mm
49 mm
56 mm
54 mm
49 mm
49 mm
38 mm
44 mm
40 mm
36 mm
38 mm
45 mm

Billeder fra Ushuaia

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)