Skip to main content

Martillo Island og vandring med pingviner

argentina - argentina_magellanpingviner_06 argentina - birds island_jules vernes fyrtaarn_01

Ushuaia - Martillo Island og vandring med pingviner

I sejler ud af Ushuaia og nyder panoramaudsigten over byen, som I glider afsted forbi museer, monumenter og industriområder, inden I bliver mødt af små øer og naturens guddommelige landskaber i råformat.

På turen til La Estancia Haberton, gør I et stop ved Birds’ Island, hvor I kan spotte skarver, kjover, sortbrynede albatrosser og andre fine fugle, hvorefter I sejler videre til Sea Lions’ Island, hvor søløverne daser dovent i vandkanten. Skibet fortsætter i retning af Jules Vernes ikoniske fyrtårn, Les Eclaireurs, der også er kendt som fyrtårnet ved verdens ende, for endelig at nå frem til La Estancia Haberton. 

Her skifter I den større båd ud med en speedbåd, som sejler jer til Martillo Island, hvor I påbegynder jeres vandring med pingvinerne.

På Martillo Island er det magellanpingvinerne, der udgør størstedelen af øens indbyggere, og som navnet så fint antyder, blev disse opdaget af den opdagelsesrejsende Ferdinand Magellan tilbage i 1520. Ved ankomst til øen begiver I jer ud på en times vandring med en guide, der kan fortælle jer om pingvinernes livsvilkår og den natur, de lever i og af. I ser, hvordan pingvinerne trasker ufortrødent rundt, og I skal ikke blive forbløffede, hvis de kommer helt tæt på. Foruden magellanpingvinerne kan I både se terner, skarver og andre fugle samt enkelte æselpingviner. Det er en helt unik oplevelse at se pingvinerne på nært hold, og I kan glæde jer over, at I er blandt de 80 heldige, der får muligheden denne dag.

Efter mødet med pingvinerne sejler I til La Estancia Haberton, hvor I ser Acastashún-museet, der råder over mere end 2.700 skeletter fra marinepattedyr samt 2.300 fugleskeletter. Herfra går turen tilbage til Ushuaia gennem landskaber af områdets ikoniske vindblæste træer, der har stået i så strid modvind, at de umuligt kan rettes op igen. I stopper op et par gange for at kigge nærmere på de mærkværdige træer og forventes at være tilbage i Ushuaia sidst på eftermiddagen.

Turen starter kl. 9.00 og varer ca. 8 timer. Engelsktalende guide, entré til La Estancia Haberton, havneskat, bustur og sejlads er inkluderet i prisen. Frokost og afhentning på hotel er ikke inkluderet i prisen. Turen udføres kun fra november til marts. 

Udflugtspris
Pris pr. person
- - kr. 1.925
- - kr. 2.020

Fakta om udflugten

  • Engelsktalende guide
  • Gruppeudflugt
  • Heldagsudflugt
  • Inkl. entré og transport
  • Fra november til marts
Argentina (1)

Vel gennemført rejse med et godt skib og gode hoteller, samt en dygtig rejseleder der havde en stor viden om de lande vi besøgte, og en god måde at fortælle om det på.

Anton, København S
4.5   (156 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)