Skip to main content

Quebrada de Humahuaca

argentina - quebrada de humahuaca_landskab_01 argentina - quebrada de humahuaca_blog

Salta - Quebrada de Humahuaca

I sætter kursen mod det golde men yderst betagende område, Quebrade de Humahuaca, når I forlader Salta om morgenen.

Undervejs præsenteres I for en række smukke landskaber, der udgør en stor del af oplevelsen, så I kan godt sætte jer til rette og holde øjnene åbne.

I kører ad Route 34 og nyder de maleriske landskaber, der triller forbi. I kører bl.a. gennem den grønne Siancas-dal, den lille by Gral og videre forbi en række sukker- og tobaksplantager, inden I ankommer til San Salvador i Río Grande-dalen. Efter I har passeret floden, kører I videre til Yala-dalen.

Her overvældes I af de grønne, frodige landskaber, hvor floder, spejlblanke søer og dybe kløfter kæmper om opmærksomheden. 

Lige så langsomt aftager det grønne landskab, og de røde nuancer begynder så småt at dominere. Det er her, I når Quebrada de Humhuaca, hvor I foruden de billedskønne landskaber skal opleve den lille maleriske landsby, Purmamarca.

I gør et stop i byen, hvor I bl.a. kan se det syvfarvede bjerg, Cerro de los Siete Colores, som er et særsyn af et bjerg. Herfra går turen videre til Tilcara og Pucaráruinerne og videre forbi en ældgammel kirke, inden I til sidst når frem til kolonibyen Humahuaca, der ligger i 3.000 meters højde.

Her får I mulighed for at smage på regionens gastronomiske herligheder eller beundre eller købe lokalt håndværk, hvis I da ikke foretrækker at nyde stemningen i den lille by, der er placeret i et af Argentinas smukkeste landskaber.

På vejen tilbage til Salta kører I ad Route 9, som tager jer gennem subtropiske skovområder ved foden af Andesbjergene. Turen varer 11-12 timer og er inklusiv transport.

Udflugtspris
Pris pr. person
- - kr. 630
- - kr. 660

Fakta om udflugten

  • Engelsktalende guide
  • Gruppeudflugt
  • Varighed ca. 11-12 timer
  • Transport inkluderet
  • Afhentning på hotel
Argentina (1)

Det var en oplevelsesrig tur og vores guide var meget vidende om forholdene i Sydamerika jo ikke mindst i Argentina og Chile. Gruppen fungerede fint sammen, så alt i alt har jeg kun godt at sige om turen.

Gunvor Thulin, Højbjerg
4.5   (156 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)