damai beach_01

Rejser til Damai Beach

Rejser • vejret • hoteller

Damai Beach

Daseliv, delfiner og et strejf af kultur

Damai Beach ligger 35 kilometer fra byen Kuching, men i modsætning til byen er her helt roligt og fredeligt. I mange år har området været præget af fiskeri og landsbyliv, og det lokale liv kan stadig mærkes, men selv om turisterne har fundet vej hertil, er her ikke overrendt.

Selv om Damai er en stranddestination, gemmer de fleste oplevelser sig i den bagvedliggende natur. I nationalparken Santubong finder I en god pose blandet natur med bjerge, mangrove, gigantiske træer, floder og mudderbanker. Det er også et af de få steder, I kan opleve den sjældne Irrawaddy delfin og marsvin samt krokodiller, næseaber og leoparder.

Vil I krydre strand- og naturlivet med lidt kultur, kan det anbefales at besøge Sarawak Cultural Village, som er en slags levende museum. Her får I et indblik i historien, kulturen, arkitekturen og livsstilen på en sjov rundtur gennem et stort område. En interessant oplevelse – særligt hvis man ikke har haft fornøjelsen af at besøge nogle af de autentiske landsbyer, fx Ibanstammen i Batang Ai.

borneo_land Damai Beach
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Damai Beach


Damai Beach Resort ★★★

På en halvø, omgivet af Santubong National Park, ligger Damai Beach Resort med direkte adgang til stranden og en flot udsigt over Det Sydkinesiske Hav. Her er fred og ro - grøn natur og det storehav. Slap af på stranden, begiv jer ud på en jungletrek, tag en dukkert i en af hotellets pools eller læg vejen forbi Sarawak Cultural Village, der ligger blot et par minutters gang fra hotellet. 

Hotellet tilbyder, foruden strand, jungle og pool, fitnessfaciliteter, wellness og en restaurant, der serverer både morgenmad, frokost og aftensmad. Værelserne byder på de mest almindelige bekvemmeligheder, herunder tv og aircondition. Dog er både værelser og fællesområder efterhånden ved at være slidte og trænger til en renovering, hvilket I bør være opmærksomme på, når I booker jeres ophold på Damai Beach Resort.

 

220 værelser
Pool
Restaurant
Aircondition
TV
Wifi

The Village House ★★★+

Navnet The Village House er ganske sigende for dette lille boutiquehotel, der tæller bare 12 værelser. Her er stranden blot et par minutter væk, mens I har Santunbong National Park i ryggen, og der er således rig mulighed for at slå sig løs med aktiviteter til lands og til vands. Krydr eventuelt oplevelsen med et strejf af kultur, når I besøger Sarawak Cultural Village ved Damai Beach, der ligger en times tid til fods gennem nationalparken. Lej evt. en bil om kom hurtigere frem til områdets højdepunkter.

Hotellets hjerte er den tropiske lille gårdhave, der byder på en pool og dertilhørende liggestole. Når mørket falder på, tændes de hyggelige lamper og lokker jer ind i hotellets lounge og restaurant. Indretningen - både i fællesområder og på værelserne - er stærkt inspireret af den traditionelle, malaysiske byggestil med elementer fra naturen, samtidig med at der hverken er gået på kompromis med moderne faciliteter eller komfort. 

Værelserne er rummelige og charmerende med aircondition og altan samt øvrige almindelige bekvemmeligheder. 

BEMÆRK! Hotellet er et voksenhotel, der ikke tillader børn under 12 år. 

12 værelser
100 Strand
0 By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Loftsvifte

Billeder fra Damai Beach

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.565 anmeldelser)