Skip to main content

En dag i Bako National Park

borneo_orangutang_07 bako national park_06

En dag i Bako National Park

En dagsudflugt i Bako National Park, som er en af Sarawaks mindste, med sine 27 kvadratkilometer, men det gør den ikke mindre spændende.

I parken findes hele syv forskellige økosystemer, her er et rigt dyreliv og jungle, vandfald og afsondrede strande ligger strøet udover parken.

Der er dog aldrig en garanti for at se vilde dyr, når man befinder sig junglen, men i Bako findes der tusindvis af de langhalede java-aber, som oftest færdes i store støjende grupper rundt i junglen og tit viser sig for besøgende. Også det skæggede vildsvin, flyvende lemurer og desmerdyr holder til i parken. Desmerdyret er måske mest kendt som et led i produktionen af den verdenskendte kaffe Kopi Luwak.

Køreturen fra Kuching til Bako Fishing Village i udkanten af nationalparken tager en halv times tid. Herfra venter en halv times bådtur, inden I er helt fremme ved parken, hvor I skal ud på en jungletrek ad nogle af parkens smukke stier.

Desmerdyret spiser kaffe-bønnerne, og når de har været igennem dyrenes fordøjelsessystem, opsamles de og laves til verdens dyreste kaffe.

Efter frokosten venter endnu en gåtur, hvor I skal se kødædende planter og smukke orkidéer – og en række andre finurlige planter, der udgør en del af Bakos alsidige flora.

Hen på eftermiddagen kører og sejler I tilbage til Kuching.

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 725
Pris pr. barn under 12 år kr. 725

Fakta om udflugten

  • Afhentning kl. 8.30
  • Engelsktalende guide
  • Inkl. frokost
  • Varighed: 7,5 timer
Borneo

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)