dubai - dubai skyline

Rejser til Dubai

En verden hvor alt kan ske

Oplev Dubai med Stjernegaard

Et springbræt til Asien og Det Indiske Ocean

Dubai er den næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater og et spændende bekendtskab. Her finder I en interessant blanding af nyt og gammel, om end det nye fylder mest. I den nye bydel ligger hoteller, shoppingcentre og skyskrabere, bl.a. den 828 meter høje Burj Khalifa, side om side, og her finder man stort set alt, hvad hjertet kan begære.  I den gamle bydel finder I snævre gader, små arabiske tehuse, en overvældende elektronikbasar og en overraskende multietnisk stemning med både kinesiske og indiske kvarterer.

Stopover i Dubai med Stjernegaard

Rejs med Stjernegaard til Dubai og oplev byens puls, de fine strande og måske et shoppingcenter eller to. Dubai fungerer rigtig fint som stopover-destination på en rejse til øerne i Det Indiske Ocean; Mauritius, Seychellerne og Maldiverne, men også Afrika og Sydøstasien kan med fordel kombineres med et par dage i Dubai, hvis man flyver med Emirates.

Et stopover er en fantastisk mulighed for at tilføje ekstra og anderledes oplevelser til badeferien eller det helt store eventyr - og vi tør godt love, at Dubai er one of a kind! Vælger du stopopver, kan vi tilbyde en række udflugter, som kan tilkøbes hjemmefra, herunder en ørkensafari med 4-hjulstrækker og besøg i en traditionel ørkenlejr.

Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
dubai - dubai_burj al arab_01_spejlvendt

Fun facts og vigtig viden om Dubai

Burj Khalifa

Med 828 meter er Burj Khalifa verens højeste bygning. Tårnet hed oprindeligt Burj Dubai, men skiftede navn som en gestus til nabo-emiren fra Abu Dhabi, som spyttede penge i projektet, da man var ved at løbe tør for penge. 

En dyr fornøjelse

Det er pebret at overnatte på verdens eneste 7-stjernede hotel, Burj Al Arab, men måske du får råd til en gang afternoon tea i en af hotellets restauranter. 

Styret

Dubai styres af en enevældig emir, som siden 1833 har tilhørt Maktumfamilien. Han har desuden titel af premierminister.

Shopping

Dubai er den by i verden, hvor tilrejsende lægger flest penge pr. dag. Antallet af shoppingcentre boomer i takt med at byen konstant udvikler sig. Det største shoppingcenter er Dubai Mall er såmænd også verdens største og mest besøgte med mere end 1.200 butikker 80 millioner besøgende om året.

Det siger vores gæster ...

Hvornår er det bedst at rejse til Dubai?

Uanset hvornår du rejser til Dubai, kan du glæde dig over, at solen skinner og det højst sandsynligt også holder tørt. Med det sagt kan det være en særdeles varm fornøjelse at rejse til Dubai i løbet af det danske sommerhalvår, hvor temperaturerne gerne cirkulerer omkring de 40 grader - til tider et godt stykke over. I vinterhalvåret er Dubai til gengæld noget mere behageligt med temperaturer omkring 25 grader. 

Da Dubai er en ørkenstat kan temperaturerne svinge meget fra dag til nat, og i vintermånederne kan det være køligt, efter solen går ned. 

Strand, marina og ørken

Dubai er kendt som byen, hvor intet er umuligt. Det faktum understreges ud for kysten, hvor man har anlagt forskellige kunstige bountyøer. Tættest på Dubais fastland - og lettest tilgængeligt - er The Palm Islands. To palmeformede halvøer, hvor hvert palmeblad er tæt belagt med ejendomme og strande.

Er du ikke indlogeret ved Jumeirah Beach, er det oplagt at besøge denne bydel, der dels består af en skøn marina med hyggelige gågader og gode restauranter, dels en god strand. Har man oplevet strandene, kan man med fordel få lidt afveksling i ørkenen, som aldrig er langt væk i denne ørkenstat. I ørkenen finder du både skønhed og stilhed - en stor kontrast til det hektiske byliv blandt skyskraberne. 

Vi tilbyder udflugter i Dubai, hvis ikke du foretrækker at tage på eventyr på egen hånd. 

dubai - dubai sheik

Læs mere og bliv inspireret

Mauritius, Maldiverne eller Seychellerne? Den lille forskel, der gør den store forskel

Sand, palmesvaj og blåt vand! De tre perler har en række fællesreferencer, men alligevel er de vidt forskellige.

Ferie for hele familien? Her skal I hen

Tag hele familien under armen og flyv afsted på en rejse, I aldrig glemmer. Vi guider til 7 rejsehits for hele familien.

Sandt eller falsk? 10 skøre krydstogtmyter

Kan det nu også passe, at krydstogtklientellet har en gennemsnitsalder på 90, er dovent anlagt og spiser kedelig mad?

Dubai

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
24° C
25° C
28° C
32° C
37° C
39° C
41° C
40° C
39° C
35° C
31° C
26° C
Nedbør i mm.
11 mm
36 mm
22 mm
8 mm
1 mm
0 mm
0 mm
0 mm
0 mm
0 mm
2 mm
14 mm
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)