natur_01
Færøerne - Rundrejse med dansk rejseleder

Rejse til Færøerne

Oplev Nordatlantens grønne juvel

4,8 (16 Anmeldelser)

Nordatlantens grønne juvel

En rejse gennem legendariske landskaber og små samfund

Færøerne er en guldgrube af oplevelser for os, der elsker naturen! På denne rundrejse med dansk rejseleder får vi første parket til en fabelagtig smuk natur, samtidig med at vi stifter bekendtskab med de små samfund og dagligdagen, som den udspiller sig i idylliske bygder og i ”storbyen” Torshavn.

Vores rejse begynder i postkort-smukke Saksun med sine sortmalede huse med græs på taget. Vi ser den nordlige del af landet – i den lille yndige bygd Gjogv, hvor vi taber kæben over den dramatiske natur med grønne, stejle fjelde og rå kystlinje. Vi går tur i området og skuer ud over havet. Vi tager til nordøerne og Klaksvik, og tager derfra med færgen til den smukke ø Kalsoy, for at vandre ud til fyret – måske landets mest ikoniske vandrerute.

Vi besøger en fårebonde, som fortæller om årets gang på gården, og vi spiser frokost i et privat hjem for at komme tættere på færøsk hverdag og hjemmeliv. Vi bor i Torshavn, en af verdens mindste og hyggeligste hovedstæder, og her besøger vi bl.a. det historiske og meget maleriske Tinganes, som har fungeret som parlament siden år 825.

Vi sejler en vidunderlig tur ved Vestmannabjergene, og som kronen på værket snører vi vandreskoene endnu engang for at gå over fjeldet til historiske Kirkjubøur. Vores sidste oplevelse på Færøerne har vi på vej til lufthavnen: Her besøger vi et færøsk must-see: den maleriske og indtil for få år siden helt isolerede bygd Gasadalur (Gåsedalen) og Mulafossur-vandfaldet, der brager ud over kanten og ned i Atlanterhavet.

Denne rejse er med andre ord smækfyldt med oplevelser. Vi rejser som altid i små grupper med 15-25 deltagere med en dygtig dansk rejseleder. Alle udflugter og en del måltider er inkluderet i rejsens pris – tag med og oplev Nordatlantens grønne juvel.

Rute og højdepunkter

Sted
Nætter
Højdepunkter

5 nætter i Torshavn Torshavn
5
Højdepunkter
Besøg i smukke Saksun. Det charmerende og maleriske Torshavn med Tinganes, hvor Landsstyret hører til, kig ind i Nordens Hus og vandretur til Kirkjubøur. Heldagsudflugt til Kalsoy med vandring og besøg i Klaksvik. Den prægtige natur ved Tjørnuvik, vandring i fjeldet omkring Gjogv med den dramatiske kystlinje, besøg hos en fårebonde og frokost i et privat hjem. Sejlads ved Vestmannabjergene med spektakulær natur og besøg i den lille bygd Gåsedal, kendt for sit store vandfald og for en indtagende udsigt til Mykines.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Forside Krydstogt_Kroatien_til lands og til vands

Nyhed: Oplev Europa i ét katalog

Søger du inspiration til din rejse - bestil vores Europa katalog

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Indien

Eventyrlige Sydindien

Rundrejse med dansk rejseleder
Grønland

I midnatssolens skær

Rundrejse med dansk rejseleder
Grønland

Et arktisk eventyr til lands og til vands

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.607 anmeldelser)