Galapagos krydstogt

Billeder fra Galapagos krydstogt

Hoteller i Galapagos krydstogt

Galapagos krydstogt

Xavier III - standard

Xavier III er en moderne 72 fods motor yacht med plads til 16 gæster fordelt i 8 kahytter. Kahytterne er fordelt på både Upper Deck, hvor de er med vindue og på Lower Deck med koøje. Alle kahytter har eget bad og toilet og air condition.

Skibet har snorkleudstyr, som kan lånes uden beregning. Her er stort soldæk/observationsdæk øverst på skibet og spise salon, bar og lounge med tv & dvd til de daglige præsentationer på Main Deck.

Alle måltiderne tilberedes af friske råvarer og indtages i skibets rummelige spise salon med kaffe/te/vand-faciliteter, eller i det udendørs spiseområde.

Galapagos krydstogt

Queen of Galapagos - opgraderet ★★★

Queen of Galapagos er en moderne katamaran med plads til 16 gæster i 8 kahytter. 6 kahytter ligger på Upper Deck og har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. På Main Deck ligger en kahyt med to senge og en suite med dobbeltseng og et ekstra siddeområde.

Alle kahytter har eget bad og toilet, aircondition, tv & dvd-afspiller, hårtørrer og stort vindue. Suiten har desuden også et ekstra område med sofa og bord. Skibet har snorkleudstyr, våddragter og strandhåndklæder ombord, som kan lånes uden beregning. Her er stort soldæk/observationsdæk øverst på skibet, med pragtfuld udsigt.

De gode måltider af friske råvarer indtages i skibets rummelige spise salon med kaffe/te/vand-faciliteter. Og der kan nydes en drink eller et glas vin i skibets dejlige loungeområde og bar.

Galapagos krydstogt

M/V Galapagos Legend

M/V Galapagos Legend er et dejligt, 300-fod stort krydstogtskib med plads til 100 gæster – stort nok til at tilbyde alle de faciliteter, man kan ønske sig på et togt rundt mellem Galapagos-øerne, og lille nok til, at man bevarer en intim atmosfære og et meget højt serviceniveau.

Skibet har god plads i fællesområderne, både indendørs og udendørs. Nyd f.eks. udsigten fra Moon Deck og Sky Deck, som også byder på en mindre pool, solterrasse med liggestole, en udendørs restaurant og en hyggelig bar. På Earth Deck finder I spa, sauna, en butik og en bemandet reception. Også den lille lægeklinik holder til her.

Alle naturguider ombord på skibet er uddannet på Darwin-stationen, og de følger gæsterne på to daglige ekspeditioner i land og holder forskellige indlæg om aftenen i en af skibets saloner.

Skibets suiter og kahytter er rummelige og har alle udsigt til havet og naturligvis eget toilet og bad. Vælg mellem suiter med privat balkon eller suiter og standardkahytter med henholdsvis panoramavinduer og koøje.

Læs mere Læs mindre
mv galapagos legend_stemning_02
 • 110 værelser
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Balkon/Terrasse

Galapagos krydstogt

M/Y Coral I eller M/Y Coral II ★★★★

Coral I og Coral II er to mindre skibe med plads henholdsvis 36 og 20 gæster. Skibene følger altid hinanden på rejsen omkring Galapagos. Det kan ikke garanteres på forhånd, hvilket af de to Corals skibe I indlogeres på, men begge skibe er kendt for deres høje standard og intime charme, og byder på de samme faciliteter.

Skibene er udstyret med soldæk, restaurant, bar og lounge og har henholdsvis 18 og 11 kahytter, som alle har, badeværelse, aircondition, sikkerhedsboks, LCD-tv og hårtørrer. Vi har typisk inkluderet ophold i Standard Plus kahytterne hvor der er koøje, men på begge skibe er der mulighed for at opgradere til en anden kahyt med store vinduer, og på M/Y Coral I også med balkon.

Mellem besøgene på de forskellige øer, er det oplagt at nyde udsigten til de smukke øer fra dækket eller tilbringe en stund i bådens udendørs jacuzzi.

Når dagens ekskursioner er overstået, venter aftensmaden i buffetrestauranten, hvorefter baren byder på drinks. Efter aftensmaden, når mørket er faldet på, får I på dækket serveret den smukkeste stjernehimmel til lyden af klukkende bølger.

Læs mere Læs mindre
galapagos coral 2_01
 • 18/11 værelser
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV