Skip to main content

Aktiv dag i Oqaatsut med bådtur, kajak og vandring

Oqaatsut_isfjord_01 Oqaatsut_kajak_01

Aktiv dag i Oqaatsut med bådtur, kajak og vandring

Kom med på et fantastisk og aktivt eventyr i den grønlandske natur på denne udflugt, der kombinerer isfjordssejlads med havkajak og vandring til et vandfald, inden I får serveret en dejlig frokost i en charmerende bygd.

Fra havnen i Ilulissat venter dagens første oplevelse, som er en billedskøn sejltur gennem isfjorden, hvor isfjeldene i ro og mag finder vej mod polarhavet. Synet af de kæmpemæssige isklumper kan man nyde op til flere gange på rejsen til Grønland.

Kursen er sat mod bygden Oqaatsut godt en halv times sejlads nord for Ilulissat. Her bor bare 50 mennesker og mere end 200 slædehunde, og det er spændende at se livet, som det oprindeligt så ud mange steder i Grønland. Fremme i bygden får I en dybdegående introduktion til havkajakkerne, mens I kommer i udstyret, og så er det ellers afsted i selskab med jeres guide til en helt ny oplevelse i isfjorden. I har varme og sikre dragter på, mens I padler jeres vej gennem bugten og langs kystlinjen med udsigten til isbjerge og stor natur. I gør holdt og går en tur til lands, hvor I kommer forbi søer og et vandfald i polarlandskabet. Fremme ved vandfaldet får I en kop varmt at drikke, inden I sætter tilbage langs kysten til Oqaatsut i kajak.

Hvert eneste bjerg er formet unikt og skaber et nyt minde hver gang

Med til udflugten hører også en dejlig frokost på Restaurant H8 Explorer, som består af lokale råvarer og friskfanget fisk. Den får I serveret, når I er færdige med kajakoplevelsen. I har også tiden til at gå en tur i bygden på egen hånd eller i selskab med guiden, inden I igen stiger ombord på båden og sejler hjem til Ilulissat efter en aktiv dag i Oqaatsut.

Udflugtspris
Pris pr. person
- - kr. 2.195
- - kr. 2.525

Fakta om udflugten

  • Sæson: juni til september
  • Frokost
  • Inkl. Sejltur og sikkerhedsudstyr
  • Inkl. Afhentning på hotellet
  • Dansktalende guide
  • Minimum 2 deltagere
  • Varighed: 7 timer
Groenland

Rejser, hvor udflugten er mulig

Groenland Diskobugten Qeqertarsuaq By Med Isbjerg Cc

Sommer i Ilulissat, Qeqertarsuaq og Ilimanaq Grønland Individuel rejse

Den ultimative rejse til Diskobugten med sejlads på Isfjorden, vandreture i storslået natur og ophold på Diskoøen og i ultralokal bygd. Mulighed for tilkøb af Tasting Menu på Michelin restauranten KOKS

Ilulissat (3 nætter) Qeqertarsuaq (3) Ilulissat (1) Ilimanaq (1) Ilulissat (1)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)