Skip to main content

Dagstur til Oqaatsut

Oqaatsut_bygde_isbjerg_udsigt_01 Oqaatsut_bygde_01

Dagstur til Oqaatsut

Kom med på slalom-sejlads mellem isbjergene i isfjorden til mikro-bygdelivet i Oqaatsut, hvor det autentiske Grønland blomstrer.

Bygden Oqaatsut ligger godt 20 kilometer nord for Ilulissat, og det tager omkring en halv time at nå til bebyggelsen med båd tværs over isfjorden. Det er en fantastisk oplevelse at krydse det iskolde og klare hav, hvor isfjeldene glider forbi, mens båden finder vej til bygden, der bare huser omkring 50 indbyggere – og godt fire gange så mange slædehunde.

Fremme i Oqaatsut, der også er kendt som Rødebugt, går I en tur sammen med jeres guide i ’centrum’ af bygden, hvor I blandt andet runder skolen, kirken og fiske-fabrikken, der er afgørende for tilværelsen. I hører om livet langt uden for den civilisation, vi selv kender og er vant til, og får et fyldestgørende indblik i bygdelivet. Rundturen i bygden ender ved den prominente Restaurant H8 Explorer, der er en gastronomisk perle, selvom I befinder jer langt ude i den grønlandske natur.

Frokosten består af lokale råvarer, og I kan godt glæde jer allerede.

Efter den dejlige frokost har I tid til at gå på opdagelse i byen, snuppe en kop kaffe med udsigt til ishavet eller begive jer lidt ind i landskabet på vandreture. Der går hurtigt et par timer, inden båden igen sejler jer tilbage til Ilulissat efter en spændende dag i et vaskeægte, grønlandsk bygdemiljø.

Udflugtspris
Pris pr. person
- - kr. 1.395
- - kr. 1.605

Fakta om udflugten

  • Sæson: juni til september
  • Frokost
  • Afhentning på hotel
  • Inkl. Sejltur
  • Dansktalende guide
  • Minimum 2 deltagere
  • Varighed: 7 timer
Groenland

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)