Miraklernes land
Download katalog over rejsen

Bestil rejse
Skip to main content

Israel Miraklernes land

Rundrejse med dansk rejseleder

4.6   (8 anmeldelser)
safed_08

Gennem Det Hellige Land og de religiøse skrifter

Rejs med til Israel og udforsk Jesus mirakler og jødernes bedrifter fra de frodige højder i nord, til den rosenrøde ørken i syd, over Det Døde Hav til summende storbyer ved Middelhavet.

Enhver med interesse i det religiøse og kulturhistoriske kan være med, og man behøver selvsagt ikke at være troende for at være fascineret af de historiske vidundere og hellige skrifter, der som intet andet har præget den verden, vi kender.

karmelbjerget haifa_04
jerusalem_befolkning_mand_01_HF

Hvorfor vælge denne rejse

  • Inkl. halvpension
  • Stort udflugtsprogram
  • Svøm i Det Døde Hav
  • Kyndig dansk rejseleder
  • Alle transporter inkluderet
  • Ophold i Tiberias og Jerusalem
jerusalem_klippemoske_02

En sagnopspunden tidsrejse

Rejsen begynder i det nordlige Israel, hvor vi har to overnatninger i hjertet af Tiberias ved den sagnomspundne Genesaret Sø, hvor Jesus angiveligt gik på vandet.

Vi sejler på søen og besøger romerske ruinbyer og korsridderbyerne ved Middelhavet, når vi kører gennem Galilæas grønne dalstrøg og hører de fascinerende fortællinger fra de religiøse skrifter, der mystificerer området og historien. Vi ser Bebudelseskirken i Nazareth, hvor Jomfru Maria modtog budskabet om, at hun skulle føde Guds søn.

Vi besøger også et kibbutzkollektiv, hvor vi møder det særegne liv i fællesskabet, inden vi krydser grænsen til Vestbredden og ser Fødselskirken i Betlehem. Vi har tre overnatninger i Jerusalem, hvilket giver os særligt god tid til at udforske én af de mest betydningsfulde byer i verdensreligionerne, hvor vi ser højdepunkterne i alle kvartererne.

Den endeløse ørken venter os, når vi besøger ruinbyen Qumran og fæstningen Masada på klippetoppen, før vi planter begge fødder i oasens kerne i Det Døde Hav – et unikt naturfænomen der levendegør mystik og illusioner.

Glæd dig til at blive blæst bagover af historiens vingesus i Det Hellige Land – et mirakel af en rejse.

Rejsen er altså spækket med store oplevelser, mens vi samtidig har fundet tid til en 'fridag’ i storbyen Tel Aviv, hvor du selv bestemmer tempoet under den hjertelige Middelhavssol. 

Vi rejser som altid med en dygtig, dansk rejseleder, der har stort kendskab til destinationen.

Vi har inkluderet halvpension (morgenmad og middage) på rejsen, så du ikke skal bekymre dig om at finde restauranter om aftenen. Det er også en hyggelig måde at lære dine medrejsende at kende på, hvilket skaber en god stemning i gruppen.

israel_miraklernes land

Rute og højdepunkter

Sted Nætter Højdepunkter
Tiberias, Galilæa 2 Nætter: Tiberias, Galilæa 2

Ankomst og indkvartering ved Genesaret Sø med sejltur på søen, besøg i ruinbyen Cesarea. Besøg i kibbutz, Saligprisningernes Bjerg, besøg på vingård, Nazaret og Bebudelseskirken, Haifa og Akko.

Jerusalem 3 Nætter: Jerusalem 3

Byvandring til Jerusalems højdepunkter med Via Dolorosa, Grædemuren, Tempelbjerget, Holocaustmuseet Yad Vashem og besøg i Betlehem.

Tel Aviv 2 Nætter: Tel Aviv 2

Udflugt til ørkenen med besøg i ruiner og fæstningsbyer og Det Døde Hav – med tid til en flydetur. Fritid i Tel Aviv ved strandpromenaden og Jaffa.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent

Katja Kelstrup Hansen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Vi inviterer til foredrag

Mangler du inspiration til din næste rejse? Vi holder mange spændende foredrag, hvor dedikerede medarbejdere fortæller om vores mange eventyrlige destinationer og hvordan du bedst oplever dem.
Foredragene er gratis og foregår året rundt i København samt to gange årligt i Aarhus.
Gå til alle foredrag
akko_marked_01
jerusalem_klippemoske_01

Det siger vores gæster ...

Et udvalg af vores rejser til Israel

caesare_04

Miraklernes land Israel Rundrejse med dansk rejseleder

Et historisk vingesus fra Jesu fødsel til moderne storbyliv ved Middelhavet. Se Jerusalems højdepunkter og besøg Betlehem, Nazareth og ørkenruiner ved Det Døde Hav.

4.6   (8 anmeldelser)
15-25 deltagere
akropolis teater

Krydstogt i Middelhavet – i historiens kølvand Grækenland, Israel, Egypten og Tyrkiet Krydstogt med dansk rejseleder

Spektakulært krydstogt gennem Antikken til Det Hellige Land. Vi sejler fra Athen i Grækenland til Israel og besøger højdepunkterne i Egypten og Tyrkiet.

5   (8 anmeldelser)
15-25 deltagere
tel aviv israel_01

Storby og strand i Tel Aviv Israel Individuel rejse

Tel Aviv er proppet med strand, storby og solskin ved Middelhavet, hvor historie og kultur harmonerer med ferie. Mulighed for udflugter til Jerusalem og Det Døde Hav. 

Tel Aviv (7 nætter)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.007 anmeldelser)