Malaysiske fristelser
Download katalog over rejsen

15 dage fra 16.955 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Malaysia Malaysiske fristelser

Individuel rejse 15 dage fra 16.955 kr.

4.5   (55 anmeldelser)
malaysia - george town_cykel_01

En duo for livsnydere

Drømmer I om en rejse, der forener en god dosis oplevelser med det gode liv? På denne rejse oplever I to skønne øer i det vestlige Malaysia, der begge brillerer med spændende oplevelser i UNESCO-kaliber. I har god tid, men I kommer ikke til at kede jer.

malaysia - george town_gadekoekken_01_hf
malaysia - langkawi_seven wells_vandfald_01

Hvorfor vælge denne rejse:

  • 2 øer med hver deres charme
  • Bo i UNESCO-byen George Town
  • Palmer og puddersand på Langkawi
  • Tilkøb udflugter på begge øer
  • Gode, velvalgte hoteller
  • Inkl. alle transporter
malaysia - langkawi_landskab_udsigt_01

Luksuriøs badeferie i kombination med store oplevelser

Første stop på rejsen er Penang Island, også kendt som Food Capital of Malaysia.

Et navn, der kommer til sin ret, når I går på opdagelse i George Towns gadekøkkener og etniske enklaver som Chinatown og Little India.

George Town er et multikulturelt miks, hvor street art, kolonitidslevn, markeder og moderne arkitektur går hånd i hånd, og som byen ebber ud, åbenbarer resten af Penang sig med landsbyliv, vildtvoksende grøn natur, strande og bjergtoppe. En herlig sammenblanding af Malaysia, hvor I nemt kan få flere dage til at gå. 

Efter en lille uge på Penang Island går turen videre til Langkawi, hvis trumfkort er de hvide sandstrande, der munder ud i et smukt, blåt hav. Det er sikkert nær stranden, I vil tilbringe en stor del af tiden, men dermed ikke sagt, at Langkawi ikke overrasker.

Få en helt særlig naturoplevelse i Kilim Geoforest Park, hvis gamle klipper og grotter har 500 millioner år på bagen, tag en af verdens stejleste kabelbaner til toppen af Mount Mat Cinang, gå på opdagelse i den frodige natur, besøg øens landsbyer på cykel eller tag på øhop til omkringliggende perler.

En rejse til jer, der gerne vil have god tid til at sanse og opleve to forskellige øer – og jer, der sætter pris på en fremragende badeferie med et hav af oplevelser.

malaysia - Malaysia_malaysiske fristelser

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Penang 6 nætter: Penang 6 Areca Hotel + Eastern & Oriental
Langkawi 6 nætter: Langkawi 6 Holiday Villa Beach Resort & Spa Pelangi Beach Resort & Spa Casa del Mar The Datai Langkawi

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

HW Swimming Pool Opgradering
George Town, Penang

Eastern & Oriental

Et charmerende hotel i fineste kolonistil, der er intet mindre end henrivende!

Se hotel
malaysia - George town_shop house_05 Inkluderet i prisen
George Town, Penang

Areca Hotel

+
Se hotel
malaysia/borneo - langkawi_mangrove_trae_01 Inkluderet i prisen
Langkawi

Holiday Villa Beach Resort & Spa

Se hotel
malaysia - PBL_Aerial_04 copy Opgradering
Langkawi

Pelangi Beach Resort & Spa

Se hotel
malaysia - casa del mar6 Opgradering
Langkawi

Casa del Mar

Se hotel
The Datai 2019 Aerial View 3 Hero Shot Opgradering
Langkawi

The Datai Langkawi

Se hotel

Generelt en super fin tur. Vi vil ikke være bange for at booke hos Stjernegaard igen, da alt klappede.

Susanne Friis, Lille Skensved
4.5   (109 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Malaysia
malaysia - george town_old colonial_by_autentisk_01

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Penang Island

I rejser fra Danmark i løbet af dagen med kurs mod Malaysia. I har et stop undervejs, inden I er fremme i morgen.

malaysia - Malaysia_malaysiske fristelser
malaysia - george town_hus_asiatisk_01 malaysia/borneo - langkawi_landskab_udsigt_01

Dag 2

Ankomst til Penang Island

Ved ankomst til Malaysia bliver I mødt af en repræsentant for Stjernegaard, som kører jer til hotellet i George Town.

I tjekker ind på jeres hotel, der ligger i den historiske del af UNESCO-udnævnte George Town. Tæt på bl.a. Chinatown, Little India og et utal af historiske levn fra europæiske koloniherrer, kinesiske søfarere, armenere og mange andre kulturer, der har lagt vejen forbi Penang og George Town gennem tiden. George Town er måske en gammel by, men den er hverken grå eller kedelig. Detaljerigdommen fra kolonitidens bygninger har fået et farverigt strejf med penslen, og de grå mure er prydet med kreative vægmalerier, side om side med kinesiske templer og høje skyskrabere.

Penang er en god blanding af det hele. Her er grøn natur, historie og mad i særklasse. Faktisk er maden så god, at øen er udnævnt til ’food capital of Malaysia’. Det er selvfølgelig ikke uden grund, at det netop er Penang, der har fået denne fine titel. Kinesere, indere, burmesere, thaier, arabere og europæere har alle haft en finger med i spillet, og det kan smages!

Efter tjek-ind melder sulten sig sandsynligvis, og I kommer heldigvis ikke til at gå sultne i seng. Find en restaurant i et af byens spændende nabolag eller tag for jer af det omfattende tilbud af street food. 

Her skal i bo

malaysia - George town_shop house_05 Inkluderet i prisen
George Town, Penang

Areca Hotel

+
HW Swimming Pool Opgradering
George Town, Penang

Eastern & Oriental

malaysia - george town_tempel_03
malaysia - george town_marked_01 malaysia - george town_befolkning_by_01

Dag 3-7

Penang Island på egen hånd eller tilkøb udflugt

I har fem fulde dage til at udforske Georgetown og resten af øen, der er cirka samme størrelse som Langeland.

Man kan sagtens bruge timer og dage på at udforske George Town til fods, på cykel eller i cykeltaxa, bl.a. på en guidet cykeltur, der tager jer omkring byens smukkeste gader, madmarkeder, templer, nabolag og seværdigheder.

George Town er et lille mini-Asien, hvor man med rette kan lade sig inspirere af befolkningens evne til at leve i multikulturel harmoni. Med et overtal af kinesiske malayer er det selvsagt de røde rislamper og de detaljerige, kinesiske templer, der dominerer gadebilledet, men det lægger ikke en dæmper på hverken hinduer, muslimer eller andet religiøst godtfolk. Mens røgelse breder sig fra de kinesiske templer, er der skruet godt op for Bollywood-musikken rundt om hjørnet. I et hindutempel hamrer en hindupræst højlydt på klokkerne, og længere nede ad gaden strømmer folk til bøn i moskéen. Det kan mærkes, at byen er bygget på en historie med referencer til alle verdenshjørner, og det kan ikke mindst smages.

Vil I danne jer et lidt bredere indtryk af Penang, kan I tage på en ørundtur, der byder på et smukt vue over øen, byerne og kysten med en række stop på vejen. I besøger en batikfabrik og ser, hvordan tekstilerne fremstilles, hvorefter I kører videre gennem krydderiplantager og gør et stop ved en frugthandler. Herefter går turen videre til øens slangetempel, der blev bygget til ære for en buddhistisk præst, som gav ly til slanger. Ifølge sagnet flyttede slangerne selv ind i templet, da det stod færdigbygget efter hans død, og slangerne blev i sidste ende betragtet som hellige disciple.

I kan også vælge at tilbringe en dag på cyklen gennem det landlige Penang, hvor I cykler forbi rismarker, fiskerlandsbyer, grøntsagsplantager og mangroveskove. Her tager I bl.a. et kig ind i en traditionel landsby, hvor storfamilier bor i huse på pæle og I får en snak med de lokale.

Sidst men ikke mindst bør I ikke snyde jer selv for en udflugt til Penang Hill. Her er der mulighed for at opleve junglen på en guidet tur i 'The Habitat', hvor I går en tur i højderne på Tree Top Walk og Langur Way Canopy Walk, hvorfra I har udsigt til George Town, den grønne jungle og dens dyr. Det skønnes at junglen her har ca. 130 millioner år på bagen, og jeres guide kan fortælle alt om de historiske villaer fra kolonitiden, der ligger op ad bakkeskråningerne og det helt særlige økosystem, der hersker her.

Nyd aftenen i George Towns gader, måske på en guidet madekspedition, og tag for jer af retterne på byens restauranter og markeder.

  • Morgenmad

Her skal i bo

malaysia - George town_shop house_05 Inkluderet i prisen
George Town, Penang

Areca Hotel

+
HW Swimming Pool Opgradering
George Town, Penang

Eastern & Oriental

malaysia - Penang island_georgetown_01

Dag 8

Penang Island – Langkawi

I skal videre til turens sidste stop, Langkawi, en af Malaysias mest populære stranddestinationer – med god grund!

I skal flyve fra Penang lufthavn til det billedskønne ferieland, en kort tur på under en time.

Når I lander på Langkawi, bliver I hentet af vores samarbejdspartner og kørt til jeres hotel, der ligger ved en afsides bugt på det nordøstlige Langkawi - eller på Cenangstranden, en 2 kilometer smuk strandstrækning med roligt vand, palmesvaj og smukke solnedgange. Uanset hvor I indkvarteres ligger stranden lige for jeres fødder og det klare vand lokker til en dukkert, der både er lun og forfriskende.

  • Morgenmad

Her skal i bo

malaysia/borneo - langkawi_mangrove_trae_01 Inkluderet i prisen
Langkawi

Holiday Villa Beach Resort & Spa

malaysia - PBL_Aerial_04 copy Opgradering
Langkawi

Pelangi Beach Resort & Spa

malaysia - casa del mar6 Opgradering
Langkawi

Casa del Mar

The Datai 2019 Aerial View 3 Hero Shot Opgradering
Langkawi

The Datai Langkawi

malaysia - langkawi_beach_gondol_02

Dag 9-13

Langkawi, strandlivets glæder og eksotiske overraskelser

Langkawi er et strandparadis, og I vil med stor sandsynlighed også tilbringe en stor del af tiden på stranden med en god bog og et par daglige dukkerter.

Men der er også meget andet at foretage sig. Foruden strande mod alle verdenshjørner er øen dækket af grøn jungle, spækket med vandrestier og små landsbyer her og der. Den helt store oplevelse venter dog i UNESCO-udnævnte Kilim Geoforest Park på det nordvestlige Langkawi.

Geoparken skal opleves på en guidet tur, hvor I sejler gennem de 500 millioner år gamle klippelandskaber, der er formet af vind og vejr gennem tiden. Som I nærmer jer mangroven ser I flokke af ørne, der svæver over sumpen, og jeres guide fortæller jer om mangrovens mange livsnødvendige funktioner - lige fra marinelivets yngleplads og spisekammer for rovfugle til tsunamiværn og rensningsanlæg. I besøger en grotte hvor stalagmitter og stalaktitter finder sammen i sjove konstruktioner, møder aber i massevis og nyder en frokost bestående af alt godt fra havet. 

Et andet naturmøde venter på Mount Mat Cinang. Bjergbestigning er ikke for alle, men heldigvis er det muligt at komme til tops via en 920 meter lang kabelbane, som efter sigende er den stejleste af sin slags i verden. På vej mod toppen kan I nyde udsigten til junglen, en række brusende vandfald og ældgamle klippeformationer. På en god dag kan I endda se helt til Thailand mod nord og Indonesien mod sydvest. Gå en tur på toppen ad gangbroer mellem trætoppene og nyd udsigten i alle retninger.

Øhavet omkring Langkawi gemmer på 99 små øer, hvoraf flere er oplagte at besøge og udforske på en bådtur. Her er mange smukke rev med farverige fisk og koraller omkring øerne, så snorkelmasken er selvfølgelig med. En anden måde at opleve øen på er på cykel gennem landsbyer og smuk natur. Her bliver I vidne til det lokale liv i rismarkerne og på små lokale markeder, I kommer forbi traditionelle malaysiske huse og ser hvordan dagligdagen går sin gang på landet.

Langs Cenangstranden finder I en række gode restauranter og barer - alternativt byder kan I nyde en god middag på hotellet. 

  • Morgenmad

Her skal i bo

malaysia/borneo - langkawi_mangrove_trae_01 Inkluderet i prisen
Langkawi

Holiday Villa Beach Resort & Spa

malaysia - PBL_Aerial_04 copy Opgradering
Langkawi

Pelangi Beach Resort & Spa

malaysia - casa del mar6 Opgradering
Langkawi

Casa del Mar

The Datai 2019 Aerial View 3 Hero Shot Opgradering
Langkawi

The Datai Langkawi

malaysia/borneo - langkawi_cenang beach_03
malaysia/borneo - langkawi_beach_baad_01 malaysia - langkawi_snorkling_01

Dag 14

Langkawi – Danmark

Rejsen er nået til vejs ende, og I skal tilbage til Danmark. I flyver fra Langkawi og har et stop undervejs, inden I er tilbage i Danmark i morgen.

  • Morgenmad

Dag 15

Ankomst til Danmark

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Camilla_Flindt_176

Camilla Flindt

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Vi inviterer til foredrag

Mangler du inspiration til din næste rejse? Vi holder mange spændende foredrag, hvor dedikerede medarbejdere fortæller om vores mange eventyrlige destinationer og hvordan du bedst oplever dem.

Foredragene er gratis og foregår året rundt i København samt to gange årligt i Aarhus.

Gå til alle foredrag
malaysia - Langkawi_mangrove_trae_01
malaysia - george town_clan jetty_01

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! Sri Lanka Sigiriya 15

Unikke Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Udforsk smukke Sri Lanka med privat bil og chauffør, når I oplever Sigiriya Rock, Ella, junglesafari i Gal Oya Valley og skøn strandferie i Bentota.

Sigiriya (2 nætter) Gal Oya Valley (3) Ella (2) Galle (2) Bentota Beach (4)
sri lanka - minneriya nationalpark_leopard_02

Det klassiske Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Oplev Sri Lanka med privat bil og chauffør. Masser af UNESCO-verdensarv, kør i tog gennem temarkerne i det smukke højland, tag på safari og slut af med badeferie.

Sigiriya (2 nætter) Kandy (2) Ella (2) Yala (2) Mirissa (5)
Langkawi Overview

Livet på Langkawi Malaysia Individuel rejse

Fordyb jer i Langkawis saftiggrønne jungle og fascinerende kontraster fra de lyse sandstrande til de mørke grotter og nyd livet til fulde på øens bedste strande.

Langkawi (10 nætter)
bali - ubud_ceremoni_42

Mageløse oplevelser Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Udforsk naturen, kom tæt på befolkningen og slap af på stranden. Rejs på faste afgange til en rigtig god pris.

Candi Dasa (3 nætter) Ubud (4) Sanur (7)
Afrejsedato
19. apr. 2024 kr. 11.955 Udsolgt
03. maj 2024 kr. 11.955 Udsolgt
17. maj 2024 kr. 11.955 Udsolgt
25. jun. 2024 kr. 13.990 2 pladser tilbage
28. jun. 2024 kr. 14.595 2 pladser tilbage
02. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
05. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
09. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
12. jul. 2024 kr. 14.875 1 plads tilbage
16. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
19. jul. 2024 kr. 14.875 4 pladser tilbage
23. jul. 2024 kr. 14.950 2 pladser tilbage
26. jul. 2024 kr. 14.875 8 pladser tilbage
30. jul. 2024 kr. 14.950
06. sep. 2024 kr. 13.750 1 plads tilbage
20. sep. 2024 kr. 13.750
04. okt. 2024 kr. 12.490 Udsolgt
18. okt. 2024 kr. 11.685
01. nov. 2024 kr. 11.885
18. dec. 2024 kr. 15.960
22. dec. 2024 kr. 15.910
17. jan. 2025 kr. 11.745
24. jan. 2025 kr. 11.945
31. jan. 2025 kr. 11.945
06. feb. 2025 kr. 11.945
13. feb. 2025 kr. 11.945
28. feb. 2025 kr. 11.945
07. mar. 2025 kr. 11.585
19. mar. 2025 kr. 11.585
05. apr. 2025 kr. 12.220
12. apr. 2025 kr. 11.945
02. maj 2025 kr. 10.860
24. maj 2025 kr. 10.860
20. jun. 2025 kr. 12.395
24. jun. 2025 kr. 12.755
27. jun. 2025 kr. 13.885
01. jul. 2025 kr. 14.325
04. jul. 2025 kr. 14.165
08. jul. 2025 kr. 14.325
11. jul. 2025 kr. 14.165
15. jul. 2025 kr. 14.325
18. jul. 2025 kr. 14.165
22. jul. 2025 kr. 14.325
25. jul. 2025 kr. 14.165
29. jul. 2025 kr. 14.325
05. sep. 2025 kr. 12.135
19. sep. 2025 kr. 12.135
03. okt. 2025 kr. 12.085
17. okt. 2025 kr. 11.885
03. nov. 2025 kr. 12.085
18. dec. 2025 kr. 15.175
22. dec. 2025 kr. 15.175
Se rejse
Bali Nusa Lembongan Strand Cc

Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Udforsk det uspolerede vestlige Bali og besøg skildpaddecenteret. Snorkel på Lembongan øens korelrav. Øens flotteste risterrasser.  

Pekutatan, vestlige Bali (3 nætter) Ubud (4) Lembongan Island (3) Sanur (4)
Afrejsedato
04. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
11. jul. 2024 kr. 18.775 1 plads
18. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
25. jul. 2024 kr. 18.775 5 pladser tilbage
12. sep. 2024 kr. 16.475
26. sep. 2024 kr. 16.475
10. okt. 2024 kr. 16.475
24. okt. 2024 kr. 17.160
05. apr. 2025 kr. 16.750
26. jun. 2025 kr. 18.375
03. jul. 2025 kr. 18.375
10. jul. 2025 kr. 18.375
17. jul. 2025 kr. 18.375
24. jul. 2025 kr. 18.375
11. sep. 2025 kr. 18.375
25. sep. 2025 kr. 16.750
09. okt. 2025 kr. 16.750
23. okt. 2025 kr. 17.790
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)