mauritius - mauritius_fisk_01

Rejseforslag til Mauritius

Oplev Mauritius på egen hånd

Rejser til Mauritius

Mauritius er et slaraffenland uden lige, og så er det oven i købet nemt at holde ferie i Mauritius. At rejse på egen hånd med Stjernegaard er dog ikke ens betydende med, at du er overladt til dig selv. I samarbejde med særligt udvalgte lokale partnere tilbyder vi en række spændende udflugter.

Oplev bl.a. den slumrende vulkan Trou aux Cerfs, den farverige natur ved Chamarel, de maleriske øer ud for Mauritius og tag på safari til lands eller mød vilde delfiner til vands.

I Mauritius er det nemt at komme fra A til B. Med offentlig transport, med deletaxaer eller med almindelige taxaer. Så snyd ikke dig selv for at opleve øens forskellige strande, hovedstaden Port Louis eller nogle af de mere afsidesliggende landsbyer og små oaser.

Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef

Tag med på udflugt i Mauritius

Vi tilbyder forskellige udflugter som er spækket med masser af oplevelser, hvis du har brug for at komme lidt op fra strandstolen. Læs mere om vores udflugter i Mauritius.

mauritius - mauritius_chamarel_01

Hvordan er indkvarteringen?

Vi har håndplukket en række gode hoteller og resorts i kategorien 3-5 stjerner på den nordlige del af øen, på østkysten og på sydvestkysten. Uanset hvor du bor, er du tæt på en af øens formidable strande. Hertil kan du glæde dig over, at Mauritius er særligt kendt for sin høje hotelstandard, hvor halvpension ofte er en selvfølge, ligesom du i mange tilfælde også kan nyde godt af aktiviteter som golf, windsurfing, snorkling og meget andet.

Mauritius, Seychellerne eller Maldiverne?

Er du i tvivl, om rejsen skal gå til Mauritius, Seychellerne eller Maldiverne? De tre eksotiske rejsemål har måske Det Indiske Oceans paradisiske hav til fælles, men lad dig ikke narre.

De tre destinationer er langt fra identiske. Mens Mauritius er en god blanding af det hele, trumfer Seychellerne, når det gælder eventyrlig natur og strandlandskaber. Til gengæld er Maldiverne stedet, hvor du får en vaskeægte øde-ø-stemning tilføjet en god sjat luksus.

Læs mere på vores blog omkring de paradisiske øer.

mauritius - mauritius_abe_01
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)