new zealand - maori_03
New Zealand - På eventyr i New Zealand

Rejseleder

Rejseleder i New Zealand

troels nielsen_300x340

Troels er rejseleder på:

troels nielsen_300x340

Troels Nielsen

Rejseleder

Troels Nielsen er en herre med stor erfaring som rejseleder i New Zealand, og han har samtidig en meget bred erfaring fra andre fag og fra sin dagligdag i New Zealand, hvilket er en super god ballast for en rejseleder.

Troels emigrerede til New Zealand i 1995, efter at han var faldet for Pippa, som han i dag har to voksne sønner sammen med. Inden da nåede han at drive en skovplanteskole på Djursland, og han er derfor velbevandret i floraens verden. Han og Pippa slog sig ned i Christchurch på Sydøen, hvor han i mange år drev en stor tøjfabrik sideløbende med, at han hjalp sin kone med at drive ejendomsmæglerforretning.

Indgangen til  turistbranchen gik gennem udlejning af autocampere til danske turister, og siden omkring 2010 har Troels vist danske gæster rundt på rundrejser i det land, som nu er blevet hans andet fædreland. Som et lille kuriosum kan nævnes, at Troels elsker cricket – en kærlighedsaffære, der begyndte allerede inden han rejste til New Zealand – og han var i sin grønne ungdom anfører for det danske cricketlandshold.


like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.565 anmeldelser)