Ad Inkastien til Machu Picchu
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.9 (9 anmeldelser)

Ad Inkastien til Machu Picchu

Individuel rejse
13 dage fra kr. 23.495

Dette er en rejse til Perus overvældende UNESCO-verdensarv for jer, der søger ekstra udfordringer i form af en fire dages vandretur ad den sagnomspundne Inkasti fra Wayllambamba til selveste Machu Picchu. Herudover skal I opleve Cusco – universets centrum ifølge inkaerne – og den smukke, blanke Titicacasø med de verdensberømte sivøer, der også er verdensarv.

Rejsen begynder for alvor i Cusco, hvor I opsøger historien, både inkaernes og spaniernes, repræsenteret ved smukke bygningsværker og prangende pladser. Herefter snører I vandreskoene og pakker en lille rygsæk for sammen med en guide at opleve Andesbjergene og inkaernes fantastiske bygningsværker på helt tæt hold. Sammen når I helt op til Dead Woman’s Pass i 4.200 meters højde, hvor landskabet er goldt men smukt – andre steder går I gennem skyerne i frodig regnskov, og overalt hvor I kommer frem, ser I spor fra inkaernes tid.

I overnatter i camps, som jeres bærere hjælper med at etablere, og I nyder kokkens mad lavet primitivt over bålet. Efter tre dages vandring ankommer I til Solporten, hvorfra I har panoramaudsigt til solopgangen over Machu Picchu - et syn, der lagrer sig på nethinden for altid. Efter vandreturen rejser I til Puno og Titicacasøen, hvor I kan lure nogle strikke-tricks af Taquileøens flittige mænd, og har I lyst til endnu flere oplevelser, så tal med jeres rejsekonsulent om at forlænge rejsen.

Alle transporter, alt vedrørende vandring på Inkastien og det guidede besøg ved Machu Picchu er inkluderet i rejsens pris. I Cusco og ved Titicacasøen kan I vælge, om I vil opleve tingene på egen hånd, eller om I vil tilkøbe yderligere udflugter med guide.

Turen i overblik

Dagsprogram Peru

Dag 1. Danmark - Lima, Peru

I rejser fra Danmark til Lima i Peru, med et stop i Europa undevejs. Efter ankomst indkvarteres I bekvemt på et hotel lige uden for lufthavnen, så I er klar til at flyve videre til Cusco næste morgen.

Overnatning: Lima
Tilkøb oplevelser:

Dag 2. Lima - Cusco

Rejsen fortsætter med fly til Cusco, og når I er landet, venter en chauffør på at køre jer til hotellet i byens smukke centrum. I har nu masser af tid til at opleve denne fantastiske by, hvis seværdigheder er centreret omkring Plaza De Armas, der ligger en kort gåtur fra jeres hotel. I har også tid til at samle kræfter til rejsens store højdepunkt, vandring på Inkastien, senere på rejsen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Cusco
Tilkøb oplevelser:

Dag 3-4. Cusco på egen hånd eller med guide

Inkaerne anså Cusco for at være universets centrum, og UNESCO-verdensarven trænger sig da også på i denne smukke by, hvor I bl.a. kan opleve Koricancha, soltemplet, som var belagt med guld, da spanierne ankom i 1533. I kan også besøge katedralen, som var spaniernes vigtigste helligdom, og fortet og Sacsayhuamán-templet lidt uden for byen.

I kan opleve Cusco på egen hånd, eller I kan bestille en udflugt med engelsktalende guide, som kan fortælle hele den spændende historie.

Om aftenen på dag 4 vil der være et møde på et af byens centrale hoteller med den guide, som I skal følges med på Inkastien. Her vil I få nyttig information om, hvad I skal pakke til turen, om ruten og forskellige andre ting. Efter dette møde vil I glæde jer ekstra meget til de næste dages oplevelser.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Cusco
Tilkøb oplevelser:
Betagende Cusco

Cusco var inkaernes politiske og religiøse centrum og blev anset for at være universets centrum. Der er mange monumenter at besøge i byen, og de gamle inkabygninger er så solidt bygget, at de danner fundament for nutidens bygninger. Spanierne byggede smukke kolonistilsbygninger, som I kan beundre, bl.a. katedralen på byens centrale plads.

Dag 5. Cusco - Wayllambamba, Inkastien

Tidligt om morgenen bliver I hentet på hotellet og kører ca. 1½ time ud til udgangspunktet for jeres 4-dages vandretur ad Inkastien. I mødes med jeres guide, bærere og resten af vandregruppen og klarer formaliteterne ved kontrolposten. Der passes meget på miljøet her, og vandreturene styres af de lokale myndigheder, så stien ikke bliver overrendt.

Udgangspunktet ligger i 2.800 meters højde, og jeres tur med en kyndig guide begynder med vandring langs Urubambafloden. Med lungerne fulde af frisk luft begiver I jer lidt nedad i terrænet til et lille plateau i 2.700 meters højde, hvorfra I har en fabelagtig udsigt over Andeslandskabet og Patallacta-ruinerne, der giver en forsmag på uforglemmelige oplevelser senere på turen.

Vandringen fortsætter gennem frodig natur med gode muligheder for at se kæmpe-kolibrier (selvom de stadig er ganske små), og efter ca. 2 timers vandring ankommer I til den første camp ved Wayllabamba, en lille by i 3.000 meters højde omgivet af kartoffel- og majsmarker.

I er så heldige, at nogen er spænet i forvejen for at sætte campen op, så teltet er allerede klar, og der diskes formentlig også op med lidt snacks til at tage den lille sult. I strækker benene og lader jer opvarte med aftensmad og lejrbål, inden I går til ro i teltet.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Inkastien
Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

I følges med en gruppe på Inkastien, og bærere vil sørge for, telte og andre faciliteter er rejst, når I kommer frem til campen.

Dag 6. Inkastien, Wayllabamba - Pacaymayu, 11 km

I vågner, når solen står op, og nyder en kop te eller kaffe og den morgenmad, som kokken har lavet til jer. Der serveres også te brygget på cocablade, som skulle være godt mod højdesyge. Denne te er fuldt lovlig i Sydamerika.

Dagen byder på 11 kilometers vandring på ca. 8 timer med store op- og nedstigninger undervejs. Det er den mest anstrengende dag, hvor I passerer det såkaldte Dead Woman’s Pass, der ligger helt oppe i 4.200 meter – næsten 1.800 meter højere end selve Machu Picchu. Navnet Dead Woman’s Pass hentyder til, at passet set nede fra dalen ligner en kvinde, der ligger på ryggen – så I behøver altså ikke frygte for livet, når I går her.

I vandrer ad smalle stier gennem tæt vegetation, henover en bro og gennem tågeregnskov (cloud forest) – en uforlignelig smuk natur, inden I når passet, hvor naturen bliver gold, om end stadig bjergtagende smuk. På den anden side af passet går I nedad gennem dalen og nyder spektakulære scenerier over Andesbjergene og masser af spændende fugleliv.

Jeres camp ligger i Pacaymayu-dalen i 3.600 meters højde. I har nu fortjent at få vandrestøvlerne af og nyde kokkens mad og måske en kold øl, og nattesøvnen skal nok komme naturligt til jer, når I lægger jer ned i teltet.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Inkastien
Inkastien

Det er en oplevelse for livet at gå på Inkastien. I kommer ud i områder, som man kun kan komme til på gåben, og I ser panoramaer, I aldrig vil glemme. Det højeste punkt på Inkastien er ved Dead Woman’s Pass i 4.200 meters højde, og ruten går gennem både gold og frodig natur.

Dag 7. Inkastien, Pacaymayu - Wiñaywayna, 16 km

Når I lyner teltet op og kigger direkte ud i morgendisen over Andesbjergene, går alting op i en højere enhed. Efter morgenmad er I klar til dagens distance, som er 16 km. Undervejs passerer I fantastiske inkasteder, som er få forundt at se, fordi de ligger så utilgængeligt.

I går et par hundrede meter opad til Runkuracayruinerne, der ligger velordnet i en halvcirkel, nedad igen til Yanacochasøen og videre til Sayaqmarca, som udover spændende inkaruiner også byder på et bjergtagende panorama over Acobambadalen.

I går gennem en række inkafæstninger og når ad brostensbelagte trin frem til Wiñaywaya i 2.500 meter, et af de mest interessante inkasteder på ruten. Navnet hentyder til de smukke orkideer i røde, gule og lilla farver, der kan ses her året rundt. Her ligger den sidste camp klods op ad ruinerne, og I falder i søvn med dagens smukke panoramaer på nethinden.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Inkastien

Dag 8. Wiñaywayna - Machu Picchu, 6 km, videre til Cusco

I har tre timers vandring gennem regnskoven til et af de helt store øjeblikke i livet: Ankomsten til Solporten, hvorfra I har udsigt over Machu Picchu.

Solporten, der ligger i knap 2.500 meters højde, har formentlig fungeret som en kontrolpost for selve Machu Picchu, og herfra tager I de obligatoriske billeder, inden I stiger helt ned til Machu Picchu i 2.430 meter.

En kyndig guide tager jer med rundt i de fantastiske ruiner af kejserlige og religiøse bygninger og forklarer jer om dette verdens vidunder. I ser de kunstfærdigt udformede vandkanaler og fontæner, der sørgede for, at inkaerne havde rindende vand, inden I med ømme ben går ombord i bussen, der hører jer til Aguas Calientes. Herfra går toget mod Poroy, og I er fremme i Cusco først på aftenen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Cusco
Tilkøb oplevelser:
peru - inkastien_09
På Inkastien kommer I til bjergtagende steder og formidable udsigtspunkter.

Dag 9. Cusco, fridag

I har formentligt mest lyst til at slappe af og restituere i dag. Nyd en kaffe på torvet og kig på livet, der går forbi. Skulle I mod forventning være fulde af energi, så vil vi alligevel anbefale jer at tage den med ro i dag. I har været meget fysisk aktive i højderne med tynd luft, og det tærer på kroppen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Cusco
Tilkøb oplevelser:

Dag 10. Cusco - Puno, med bus eller opgradér til luksuriøs togrejse

I skal med bussen til Puno - dagens køretur er på 10 timer, men I har nogle stop undervejs, bl.a. ved La Raya-passet og ved Pucara, endnu en spændende arkæologisk zone.

Som alternativ til busturen kan I gå ombord på PeruRail Titicaca Train, et fint gammelt Pullman-tog med elegante spisevogne og observationsvogne med panoramaudsigt. Mens toget kører gennem det spektakulære landskab, spiser I en tre-retters gourmetmenu og nyder en udsøgt service.

Togturen er en dyr men dejlig oplevelse for jer, der søger det unikke – det er her, at I skal overveje, om I vil spendere lidt ekstra til gengæld for en helt særlig oplevelse. Uanset om I vælger bus eller tog på strækningen, er I fremme i Puno ved 18-tiden. Byen ligger smukt i 3.800 meters højde på skrænterne ned til den 200 km lange Titicacasø

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Puno (Titicacasøen)
Tilkøb oplevelser:
Urosindianerne har levet på deres sivøer gennem mange århundreder. Deres både af siv inspirerede Thor Heyerdahl til at bygge sit berømte skib, Kon-tiki.

Dag 11. Puno, besøg evt. Titicacasøen

Det er oplagt at tilkøbe en udflugt ud på denne særprægede sø, hvor I kan besøge uros-indianerne, der lever traditionelt på deres sivøer. Taquileøen, som I besøger på sejlturen, er UNESCO-verdensarv, og her kan I bl.a. opleve, hvor dygtige mændene er til at strikke.

En anden mulighed, mens I opholder jer i Puno, er at besøge Sillustani, som tre forskellige kulturer gennem 2000 år, herunder inkaerne, har brugt som gravplads. Det særlige ved denne plads er, at mumierne blev anbragt i fosterstilling i høje tårne. Inkaerne forstod at bygge disse tårne med stor kunstfærdighed og med en håndværksmæssig snilde, som man kun kan beundre.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Puno (Titicacasøen)
Tilkøb oplevelser:

Dag 12. Puno - Lima og hjemrejse

I flyver tilbage til Lima og derfra videre mod Danmark via et stop i Europa.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 13. Ankomst til Danmark

peru - puno_sillustani_01
Besøg evt. Sillustani mens I er i Puno
Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Priser og datoer

13 dage: Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode  
22. aug 2019 - 15. dec 2019
kr. 23.495
kr. 27.010
 
16. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 23.905
kr. 26.980
 
01. jan 2020 - 31. jan 2020
kr. 23.975
kr. 27.190
 
01. mar 2020 - 23. jun 2020
kr. 24.570
kr. 28.365
 
24. jun 2020 - 21. aug 2020
kr. 25.415
kr. 29.210
 
22. aug 2020 - 15. dec 2020
kr. 24.570
kr. 28.365
 
16. dec 2020 - 31. dec 2020
kr. 25.225
kr. 28.830
 

Tilkøb til rejsen

Cusco - Gåtur rundt i Cusco

I oplever Cusco til fods, når I går gennem med historiske bydel med den elegante Plaza de Armas, der er omgivet af smukke koloniale bygninger, herunder den majestætiske katedral, som spanierne byggede af sten fra inkabygninger. Inde i kirken ser I bl.a. den berømte altertavle, der forestille Den Sidste Nadver, blot med den lille ændring, at Jesus og hans disciple spiser marsvin.

I besøger La Merced-klosteret, som er et godt eksempel på peruviansk/spansk arkitektur fra det 18. århundrede. Sidst men ikke mindst besøger I Koricancha, inkaernes soltempel, som oprindeligt var belagt med det pureste guld. Templet kom frem, efter at et jordskælv i 1950 fik klosteret, der var bygget oven på templet, til at styrte sammen.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) til museer og seværdigheder er ikke inkluderet i prisen

peru - cusco_plaza de armas_by_01
kr. 485 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 3 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Privat udflugt

Cusco - Mountain bike ned ad bakke i Cusco

I bliver kørt til Yuncaypata, hvor cykelturen ned ad bakke og lige ud med en erfaren guide begynder. I kører gennem smukke skove og besøger lokale samfund undervejs. Efter et hvil forsætter I gennem vildnisset og får på tidspunkt udsigt til Inkilltambo – et fængsel fra inkatiden.

Turen fortsætter til Rumiwasi og slutter i Enaco – San Sebastian, hvor en bil venter på at køre jer tilbage til Cusco.

peru - cusco_cykel_01
kr. 1.050 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 2 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel

Cusco - Privat udflugt til Chinchero, Maras og Ollantaytambo

I kører ud om morgenen gennem bjerge og dale mod Chinchero-højlandet, hvorfra I har en fantastisk udsigt over Urubambabjergenes tinder. I Chinchero-landsbyen besøger I et typisk quechua-samfund, der lever efter gamle traditioner og skikke. Landsbyen har hver dag et marked, hvor lokale bønder og vævere sælger deres fine varer.

I lægger vejen forbi nogle nærliggende inkaruiner og fortsætter ud i det vidtstrakte højland til saltminerne i Maras, hvor det lokale folk stadig udvinder salt. Herefter går turen til inkafortet i Ollantaytambo, der aldrig blev færdiggjort på grund af spaniernes erobring. Både fortet og byen i sig selv repræsenterer noget af den bedste inkaarkitektur med fine eksempler på deres utrolige håndværksmæssige kunnen.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) med begrænset adgang er inkluderet i prisen

peru - ollantaytambo_tempel_04
kr. 1015 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 9 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel

Cusco - Rafting Vilcanota – Urubambafloden

Der er afgang kl. 8.30 fra Cusco, og I kører ud gennem Den Hellige Dal til Pachar. Her får I jeres raftingudstyr udleveret og lytter til en sikkerhedsbriefing. Selve raftingen begynder på et sted med fladt vand, hvor I øver jer, inden I sammen med jeres erfarne raftingguide sejler ud på floden. I begyndelsen er floden rolig, og I har tid til at beundre udsigten til bjerge og endda arkæologiske sites.

I fortsætter til Ollantaytambo, hvor I har udsigt til de berømte inkaterrasser, og I sejler efterhånden gennem kategori 2 og 3 strømme.

I når frem til El Resbaladero (rutsjebanen), en stærk strøm kategoriseret som kategori 3 med bølger og mindre hvirvelstrømme.

Efter ca. 1½ times rafting går I i land og spiser på en traditionel restaurant ved flodbredden, der drives af det lokale samfund. Herefter går turen tilbage til Cusco med bil. 

Læs mere Læs mindre
peru - cusco_rafting_01
kr. 2.155 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Frokost
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Cusco - Rafting og mountain bike i Den Hellige Dal

I kører ud gennem Den Hellige Dal til Pachar. Her får I jeres raftingudstyr udleveret og lytter til en sikkerhedsbriefing.

Selve raftingen begynder på et sted med fladt vand, hvor I øver jer, inden I sammen med jeres erfarne raftingguide sejler ud på floden. I begyndelsen er floden rolig, og I har tid til at beundre udsigten til bjerge og endda arkæologiske sites.

I fortsætter til Ollantaytambo, hvor I har udsigt til de berømte inkaterrasser, og I sejler efterhånden gennem kategori 2 og 3 strømme.

I når frem til El Resbaladero (rutsjebanen), en stærk strøm kategoriseret som kategori 3 med bølger og mindre hvirvelstrømme.

Efter frokost får I udleveret gode mountain bike-cykler og begynder cykelturen fra Cachiccata til Chilca. I kører en rolig tur gennem et område i Den Hellige Dal, som kun få besøger, langs den gamle vej, man fulgte til Machu Picchu, før jernbanen blev bygget.

Læs mere Læs mindre
peru - urubamba flod_rafting_01
kr. 2.905 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 7 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Cusco - Rundt i Cusco og omegn

I begynder udflugten med at køre lidt uden for Cusco for at besøge det berømte Sacsayhuaman-fort og tempel, et meget helligt sted hvor inkaerne fejrede store solhvervsfester. Herfra er der også en smuk udsigt over Cusco, amfiteatret ved Kenko og Tambomachay med de to akvædukter, som den dag i dag sørger for rent vand til hele området.

I kører herefter ind til Cuscos historiske centrum, hvor I går gennem den smukke Plaza de Armas og ser de fine bygninger, som de spanske koloniherrer byggede, herunder den majestætiske katedral, som spanierne byggede af sten fra inkabygninger.

Inde i kirken ser I bl.a. den berømte altertavle, der forestiller Den Sidste Nadver, blot med den lille ændring, at Jesus og hans disciple spiser marsvin.

I besøger også Koricancha, inkaernes soltempel, som oprindeligt var belagt med det pureste guld. Templet kom frem efter et jordskælv i 1950 fik klosteret, der var bygget oven på templet, til at styrte sammen.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) til museer og seværdigheder er ikke inkluderet i prisen.

Læs mere Læs mindre
peru - cusco_marked_by_befolkning_01
kr. 295 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 5,5 time
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Cusco - Chinchero, Maras og Ollantaytambo

I kører ud om morgenen gennem bjerge og dale mod Chinchero-højlandet, hvorfra I har en fantastisk udsigt over Urubambabjergenes tinder. I Chinchero-landsbyen besøger I et typisk quechua-samfund, der lever efter gamle traditioner og skikke. Landsbyen har hver dag et marked, hvor lokale bønder og vævere sælger deres fine varer.

I lægger vejen forbi nogle nærliggende inkaruiner og fortsætter ud i det vidtstrakte højland til saltminerne i Maras, hvor det lokale folk stadig udvinder salt.

Herefter går turen til inkafortet i Ollantaytambo, der aldrig blev færdiggjort på grund af spaniernes erobring. Både fortet og byen i sig selv repræsenterer noget af den bedste inkaarkitektur med fine eksempler på deres utrolige håndværksmæssige kunnen.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) med begrænset adgang samt drikkepenge til lokal guide og måltider ikke er inkluderet i prisen.

Læs mere Læs mindre
peru - ollantaytambo_inkaruin_01
kr. 1015 pr. person
kr. 640 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Ca. 9 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel

Cusco - Turistbillet til museer og seværdigheder (BGT)

Denne billet giver adgang til bl.a. følgende museer og seværdigheder:

 • Kunstmuseet i Cusco
 • Santa Katalina-klosteret i Cusco
 • Museet for moderne kunst i Cusco
 • Koricancha-soltemplet i Cusco
 • Det lokalhistoriske museum i Cusco
 • Sacsayhuaman-templet og fortet uden for Cusco
 • Puca Pucara uden for Cusco
 • Templet i Ollantaytambo, Den Hellige dal
 • Ruinerne ved Pisac, Den Hellige Dal
 • Ruinerne ved Moray, Den Hellige Dal
 • Ruinene ved Chinchero, Den Hellige Dal
peru - cuzco_santo domingo kirke_02
kr. 495 pr. person

Cusco - Vinicunca – udflugt til Rainbow Mountain

I bliver hentet på jeres hotel i Cusco tidligt – allerede kl. 05.00, hvor køreturen gennem smukke landskaber og dale til Checaupe og Pitumarca begynder. I Ocefina begynder opstigningen til Vinicunca, og I vandrer ca. 3-4 timer gennem meget smukt landskab med flere bjergsøer med start i 4.200 meters højde og slut i 5.200 meter.

Fra toppen af Vinicunca har I en fabelagtig udsigt til det mangefarvede regnbuebjerg og til Ausangatebjerget, det højeste omkring Cusco på hele 6.372 meter. Herefter I går nedad igen gennem den smukke natur. I er tilbage i Cusco omkring kl. 19.00. Udflugten inkluderer frokost-madpakke.

peru - rainbow mountains_01
kr. 1.940 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • 14 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Frokost
 • Kræver almindelig god fysik

Opgradering til Belmond Hiram Bingham Train t/r

Rejs med stil på strækningen Cusco-Machu Picchu i det smukke Hiram Bingham-tog, der opereres af den meget kvalitetsbevidste og højtrangerede Belmond-kæde. Toget er elegant indrettet som de berømte Pullman-tog fra 1920'erne med både lounge-, bar- og spisevogn. Herudover har toget en observationsvogn, hvorfra man har uhindret udsigt til den smukke natur, som toget passerer igennem.

Der serveres en velkomstdrink, gourmet brunch på udrejsen og en udsøgt middag på hjemrejsen, hvis man vælger at køre begge strækninger med dette tog. Drikkevarer, herunder udvalgte vine, er inkluderet. Herudover er der underholdning med peruviansk og international livemusik. Under udflugten til Machu Picchu serveres Afternoon Tea på Belmond Sanctuary Lodge, der ligger lige ved indgangen til Machu Picchu.

peru - belmond hiram bingham train_02
Tillæg 4.560 pr. person
 • Gourmet brunch med drikkevarer inkluderet
 • Afternoon tea på Belmond Sanctuary Lodge inkluderet
 • Middag med drikkevarer inkluderet
 • Eksklusiv togrejse

PeruRail Titicaca Train

Opgradér fra bustur til togtur på strækningen Puno – Cusco eller Cusco – Puno. Der er plads til 132 passagerer på toget, som afgår om morgenen (fra Puno eller Cusco) og ankommer (til Cusco eller Puno) sidst på eftermiddagen.

Toget har en åben observationsvogn, hvorfra I kan nyde den spektakulære udsigt, og i andre togvogne kan I lytte til peruviansk musik og se traditionelle danse fra højlandet.

Måltidet indtages i en af de to fine spisevogne, der er udsmykket som de karakteristiske Pullman-tog fra 1920’erne.

Frokosten består af en god tre-retters menu og inkluderer et glas vin, ikke-alkoholiske drikke og te eller kaffe. Ca. 1,5 time før ankomsten til Cusco serveres også te eller kaffe.

Ruten går gennem La Raya-passet, hvor toget stopper, så I kan nyde udsigten til Vilcanota-gletsjerne.

Puno – Cusco: mandag, torsdag og lørdag

Cusco – Puno: onsdag, fredag og søndag

Læs mere Læs mindre
peru - peru rail_03
Tillæg 1.435 pr. person
 • 3-retter frokost med drikkevarer inkluderet
 • Eksklusiv togrejse
 • Udsigt til Vilcanota-gletsjerne

Den Hellige Dal - Privat udflugt til Den Hellige Dal

I kører ud i inkaernes Hellige Dal langs Urubambafloden og stopper i Awana Cancha for at se lamaer, alpacaer og vicuñaer. I Pisac ser I kolonial arkitektur såvel som gammel inkaarkitektur og besøger det lokale marked med kunsthåndværk.

I ser soltemplet, Inty Huatana, hvorfra der er en smuk udsigt over dalen. Herefter går turen til Ollantaytambo, hvor I besøger inkafortet, der aldrig blev færdiggjort på grund af spaniernes erobring. Både fortet og byen i sig selv repræsenterer noget af den bedste inkaarkitektur med fine eksempler på deres utrolige håndværksmæssige kunnen.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) til museer og seværdigheder er ikke inkluderet i prisen

peru - den hellige dag_01
kr. 985 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 9 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel

Den Hellige Dal - Udflugt i Den Hellige Dal

Dagen begynder med et besøg på det traditionelle marked i Pisac, hvor omegnens folk kommer ind i deres farverige klædedragter for at købe og sælge lokale produkter. Over byen kan I se en række landbrugsterrasser, kanaler og templer fra inkaernes tid.

I besøger også ruinerne i Pisac, inden I kører videre til inkafortet i Ollantaytambo. Dette fort blev aldrig færdigbygget på grund af spaniernes erobring, men både fortet og byen repræsenterer noget af den bedste inkaarkitektur med fine eksempler på deres utrolige håndværksmæssige kunnen. På vej tilbage til Cusco er der stop i landsbyen Chinchero.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) til museer og seværdigheder er ikke inkluderet i prisen

peru - den hellige dag_02
kr. 180 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 10 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Gruppeudflugt

Lima - Peruviansk kokkeskole og frokost

Det peruvianske køkken stormer frem på den kulinariske himmel, og her er muligheden for at lære et par tricks og samtidig spise en dejlig frokost.

Udflugten begynder om formiddagen med en tur på Surqillo-markedet, hvor guiden introducerer jer til landets råvarer, der kommer fra både kysten, bjergene og junglen.

Herefter kører I til restauranten Señorio de Sulco, hvor I lurer tricks af kokken, mens han/hun fremtryller typiske peruvianske retter, som Ceviche, landets nationalret bestående af råmarineret fisk, Causa, en ret baseret på kartofter, der oprindeligt stammer fra Peru, og Aji de Gallina, en lækker ret med kylling, peber og flødesauce.

I bydes naturligvis også på en Pisco Sour, den velsmagende nationalcocktail, bestående af den lokale Pisco-alkohol, limejuice, sirup og æggehvide. I nyder den frokost, som kokken har frembragt, og køres herefter tilbage til hotellet.

Læs mere Læs mindre
peru - lima madmarked_02
kr. 1190 pr. person
 • Halvdagsudflugt
 • Inkl. frokost
 • Engelsktalende guide
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Lima - Besøg på Limas guldmuseum

Et guidet besøg på Limas berømte Guldmuseum, der viser fantastisk kunst fra forskellige præcolumbianske folk, herunder udsmykninger brugt til mumier og masker i guld med indsatser af forskellige ædelstene.

Samlingen dækker 3000 års peruviansk historie. Museet har også en meget fornem udstilling af våben fra hele verden.

peru - lima_guld museum_01
kr. 625 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 3 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré

Lima - Byrundtur i Lima

I kører gennem de to beboelsesområder San Isidro og Miraflores, der repræsenterer det moderne Lima, og ud til Kærlighedsparken, der ligger med storslået udsigt over Stillehavet. Her ser I den berømte skulptur El Beso (kysset) af Victor Delfín, en af Perus største kunstnere.

Limas koloniale centrum, som er UNESCO-verdensarv, oplever I omkring Plaza de Armas, byens fornemste plads, der er omkranset af præsidentpaladset, ærkebiskoppaladset og katedralen. Tæt herpå besøger I San Francisco-klosteret, hvor I ser den største samling af religiøs kunst i Sydamerika.

Besøget inkluderer en rundvisning i katakomberne under klosteret, der fungerede som Limas kirkegård frem til begyndelsen af 1800-tallet.

peru - lima_paza de armas_01
kr. 220 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 3,5 time
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Lima - Byrundtur i Lima inkl. Larco-museet

I kører gennem de to beboelsesområder San Isidro og Miraflores, der repræsenterer det moderne Lima, og ud til Kærlighedsparken, der ligger med storslået udsigt over Stillehavet. Her ser I den berømte skulptur El Beso (kysset) af Victor Delfín, en af Perus største kunstnere.

Limas koloniale centrum, som er UNESCO-verdensarv, oplever I omkring Plaza de Armas, byens fornemste plads, der er omkranset af præsidentpaladset, ærkebiskoppaladset og katedralen. Tæt herpå besøger I San Francisco-klosteret, hvor I ser den største samling af religiøs kunst i Sydamerika. 

Besøget inkluderer en rundvisning i katakomberne under klosteret, der fungerede som Limas kirkegård frem til begyndelsen af 1800-tallet.

Herudover besøger I Larco-museet, der udstiller 3000 års peruviansk kunst, herunder en fantastisk samling af guld- og sølvskatte fra den præcolumbianske tid samt en berømt samling af erotisk arkæologisk kunst.

Læs mere Læs mindre
peru - lima_larco musaeet_02
kr. 785 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 4,5 time
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré

Lima - Palomino Islands

Denne øgruppe består af en række småøer i havet ud for Lima.

I sejler fra Callao forbi San Lorenzo, El Fronton med et gammelt fængsel og Cavilzas-øgruppen med grotter og naturlige huler. Rundt om og på øerne lever store flokke af forskellige havfugle, fisk og ikke mindst søløver. Medbring badetøj, hvis I har lyst til at hoppe i vandet og svømme sammen med søløverne (dog vejrafhængigt).

Der serveres snacks og kolde og varme drikkevarer undervejs (inkluderet i prisen).

Entré på ca. US$ 7 pr. person betales på dagen.

colombia - palomino_strand_01
kr. 940 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 4 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. snacks og drikkevarer
 • Gruppeudflugt

Puno - Begravelsespladsen ved Sillustani

Et spændende besøg ved Sillustani, der ligger ved bredden af Umayosøen, og som tre forskellige kulturer i mere end 2000 år afsluttende med inkaerne har brugt som begravelsesplads. Det usædvanlige ved Sillustani er dels stedet i sig selv, dels begravelsesritualet. Mumierne blev anbragt i fosterstilling i høje tårne på den naturlige platform i naturen.

Disse tårne var i de tidlige kulturer mere primitive, men blev med inkaerne kunstværker i sig selv. I ser inkaernes byggestil med fint udhuggede sten, der er så præcist sat sammen uden brug af mørtel, at det er umuligt at stikke en kniv ind mellem stenene. Inkaerne kendte ikke til brug af jern, hvilket kun gør tilhugningen af stenene endnu mere imponerende. Sillustani er i sandhed et magisk sted, som også indbyder til stilhed og eftertænksomhed.

peru - puno_sillustani_01
kr. 445 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 3 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Puno - Sejltur på Titicacasøen

Den store, spejlblanke Titicacasø er næsten 200 km lang, den højst beliggende navigerbare sø i verden, og den største sø i Sydamerika.

I sejler ud for at besøge urosindianerne, der bor på flydende sivøer, og som lever af at sælge deres smukke kunsthåndværk. På Taquileøen besøger I aymarabefolkningen, der lever i relativ isolation fra omverdenen og holder deres egne traditioner i hævd. De klæder sig i smukke folkedragter, hvoraf man kan aflæse deres sociale status og deres fag. Øen er UNESCO-verdensarv og den mandlige del af befolkningen er i øvrigt kendt for at være meget dygtige til at strikke.

I sejler tilbage til Puno i en rød-orange solnedgang. Udflugten inkluderer frokost på en af øerne.

peru - titicaca soeen_uros island_baad_02
kr. 775 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 8 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. frokost
 • Gruppeudflugt

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Opgradering af hoteller

I kan opgradere hoteller et eller flere steder på ruten til kategorien Ekstra godt eller Deluxe/Boutiquehotel.

Ring til os 4526 0000 og hør om mulighederne.

Børn og opgradering
 • Rejser du med børn, så kontakt os for børnepriser
 • Mulighed for at opgradere fra turistbus Cusco - Puno til Titicacatoget - spørg din rejsekonsulent
Inkastien
 • Trekking på Inkastien er ikke mulig i februar hvor der falder meget regn i bjergene. Samtidig vedligeholder myndighederne området
 • Vi gør venligst opmærksom på at der opkræves et forhøjet depositum ved bestilling af vandretur på Inkastien, og dette kan IKKE refunderes
 • Du max kan tage 7 kg med på Inka-stien i egen båren bagage/rygsæk, men vi anbefaler 5 kg
Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly t/r København / Billund / Aalborg - Lima med Air France eller KLM på økonomiklasse med mellemlanding i Paris eller Amsterdam
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Indenrigsflyvninger i Peru fra Lima til Cuscu og fra Juliaca til Lima

  Følgende transporter i Peru
 • Lima lufthavn - Lima hotel med hotellets shuttlebus
 • Lima hotel - Lima lufthavn med hotellets shuttlebus
 • Cuscu lufthavn - Cusco hotel (privat med lokal engelsktalende guide)
 • Cusco hotel - Cuscu busstation (privat uden guide)
 • Turistbus Cusco-Puno ca. kl. 07.00-17.00 med 3 stop undervejs inkl. frokost
 • Puno busstation - Puno Hotel (privat uden guide)
 • Puno hotel til Juliaca lufthavn (privat uden guide)

  8 nætter på følgende hoteller i standardværelse inkl. morgenmad
 • 1 nat på Wyndham Airport Hotel i Lima
 • 5 nætter på Casa Esmeralda i Cusco
 • 2 nætter på La Hacienda Plaza de Armas i Puno

  Følgende udflugter/pakker
 • 4 dage/3 nætter på vandring på Inkastien
 • Inkl. teltudstyr til camping, liggeunderlag, fuld pension, togrejse, alle andre transporter og engelsktalende lokalguide. Turen gennemføres med andre turister (mulighed for privat guide, forhør ved bestilling)
 • Assistance fra lokal repræsentant i Peru

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000.
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Drikkepenge og drikkevarer
 • Drikkepenge på vandreturen ca. US$ 140 pr. passager som fordeles mellem bærer, guide og kok. (Vejledende niveau i 2018)
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
peru - machu picchu_40

Vejret i Peru

 • Lima
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 27° C 26° C 25° C 22° C 20° C 19° C 19° C 19° C 20° C 22° C 24° C
19° C 20° C 20° C 18° C 16° C 16° C 15° C 15° C 15° C 16° C 17° C 18° C
1 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 1 mm 1 mm 2 mm 1 mm 0 mm 0 mm 0 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Cusco
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
20° C 21° C 21° C 22° C 21° C 21° C 21° C 21° C 22° C 22° C 23° C 22° C
7° C 7° C 7° C 4° C 2° C 1° C 0° C 1° C 4° C 6° C 6° C 7° C
163 mm 150 mm 109 mm 51 mm 15 mm 5 mm 5 mm 10 mm 25 mm 66 mm 76 mm 137 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Sydamerika_FIT
  Sydamerika - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 44 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • peru - cusco_marked_by_befolkning_01
 • peru - cusco_by_gade_01
 • peru - cusco_plaza de armas_by_01
 • peru - cusco_marked_kvinde_04
 • peru - inkastien_09
 • peru - inkastien_01
 • peru - inkastien_11
 • peru - inkastien_05
 • peru - inkastien_08
 • peru - puno_tog_01
 • peru - titicaca_uros indianer_12
 • peru - titicaca soeen_uros island_baad_02

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  COLOMBIA

  Colombias højdepunkter

  18 dage fra kr. 27.490

  • Bogotá og Cartagena, fortryllende kolonistil og spændende kunst
  • Oplevelser i kaffelandet 
  • God tid i Tayrona National Park
  • Tilkøb udflugter med engelsktalende guide
 • Se rejsen

  ECUADOR

  Ecuador, Amazonjunglen og Galapagos

  16 dage fra kr. 35.710

  • Quito, Amazonas og Galapagos
  • Oplev Charles Darwins laboratorium
  • UNESCO-verdensarv
  • Tilkøb udflugter med engelsktalende guide
 • Se rejsen

  MYANMAR

  Blandt Myanmars minoriteter

  13 dage fra kr. 20.525

  • Oplevelser blandt minoriteter
  • Vandreture på sletter og langs rismarker 
  • Livet på pæle i Inlesøen
  • Mulighed for 5 nt. strandferie