peru - machu picchu_35
Peru - Rundrejse med dansk rejseleder

Toppen af Peru

4,9 (209 Anmeldelser)
17 dage fra 29.900 kr.

Toppen af Peru

Vores klassiker af et Peru-eventyr, der er blevet forfinet år efter år

Peru er et af de lande i Sydamerika, som har mest at byde på, og vi har udvalgt de steder, som vi synes er allermest spændende og samtidig helt unikke for Peru. Der findes ikke mange lande i verden, hvor man på én rejse oplever så mange steder, som man skal se, inden man dør. 

Vi går i inkaernes spor, kommer tæt på søløver, pingviner og et enormt dyreliv på Ballestasøerne, også kaldet mini-Galapagos. Vi møder de berømte og mystiske kilometerlange tegninger, som kun findes i Peru i ørkenen ved Nazca og kører en smuk tur langs den dramatiske Stillehavskyst.

Vi ser naturligvis også den hvide by, Arequipa, som er en af Sydamerikas smukkeste og bor på en skøn lodge, når vi skal opleve verdens anden dybeste kløft med kondorer, der har vingefang på op til 320 cm. 

Senere sejler vi mellem sivbådene og de flydende sivøer med urosindianerne på Titicacasøen, og vi kører ud på en vidunderlig heldags togrejse med Peru Rail henover Altiplano'en. Togrejse går gennem fantastiske bjerglandskaber med sneklædte vulkaner forbi undrende lamaer og alpacaer på vejen til kontinentets ældste by Cusco (Sydamerikas arkæologiske hovedstad), som alle forelsker sig i.

Prikken over i'et er naturligvis inkaernes mytiske og forladte by Machu Picchu på toppen af bjerget, lige under himlen. Vi bor i den lille by for foden af bjerget og har god tid til Machu Picchu, som er et af verdens 7 nye vidundere.

Glæd jer til en fantastisk rejse gennem enestående naturlandskaber til de absolut mest spændende seværdigheder, som er unikke for Peru og absolut i verdensklasse. Rytmen og rækkefølgen på turen er nøje afstemt, så vi undgår højdesyge, og vi bor på rigtig gode hoteller med charme og god beliggenhed.

Forlæng rundrejsen med ophold i Amazonjunglen eller på Galapagosøerne

Som en forlængelse til vores rundrejse Toppen af Peru tilbyder vi et 3-nætters ophold i den tropiske regnskov på en skøn lodge, hvor I kommer til at opleve en helt anden side af mangfoldige Peru. Se jungleforlængelsen eller et Galapagos krydstogt på et af vores fantastiske førsteklasses skibe M/V Galapagos Legend eller M/Y Coral I eller M/Y Coral II.

Små grupper 10-25 deltagere
Afrejse: København, Billund, Aalborg
Foredrag

Gratis foredrag om Peru

Tilmeld dig her
Med PeruRail henover Altiplano

Som det eneste rejsebureau i Danmark har vi på denne rundrejse inkluderet en togrejse med PeruRail henover højsletten, Altiplano'en. Vi kører 10,5 time i smukke Pullman-togvogne og nyder god mad og udsøgt service, mens vi skuer ud over sneklædte vulkaner, uendelige vidder og spændende dyreliv.

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Lima 1 nætter i Lima
1
Overnatning
Antigua Miraflores ★★★

Paracas 1 nætter i Paracas
1
Overnatning
Hotel San Agustin ★★★

Nazca 1 nætter i Nazca
1
Overnatning
Casa Andina Nazca ★★★

Puerto Inca 1 nætter i Puerto Inca
1
Overnatning

Arequipa 2 nætter i Arequipa
2
Overnatning

Colca Canyon 2 nætter i Colca Canyon
2
Overnatning
Casa Andina Colca ★★★

Puno (Titicaca-søen) 2 nætter i Puno (Titicaca-søen)
2
Overnatning
Casona Plaza Puno ★★★

Cusco 1 nætter i Cusco
1
Overnatning
Hotel Ruinas ★★★

Den hellige dal (Ollantaytambo) 1 nætter i Den hellige dal (Ollantaytambo)
1
Overnatning
Hacienda del Valle ★★★

Machu Picchu Pueblo (Aguas Calientes) 1 nætter i Machu Picchu Pueblo (Aguas Calientes)
1
Overnatning

Cusco 2 nætter i Cusco
2
Overnatning
Hotel Ruinas ★★★

BEMÆRK: Forlæng evt. rejsen til Galapagos eller i Amazonjunglen - se mere under forlængelser
Se dagsprogram Se hoteller på turen Se priser og datoer

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Lima
Ankomst til Lima ”Kongernes by” og velkomstmøde.
Dag 2.
Lima - Paracas
Bytur i Lima med bl.a. San Francisco-kirken. Videre til Pisco og Paracas, en søvnig fiskerlandsby.
Dag 3.
Ballestasøerne - Nazca
Sejltur til ”mini-Galápagos” med et imponerende dyreliv, kolonier af søløver, leguaner, suler, og pelikaner. Huaca China-oasens enorme sandmiler, vingård og piscosmagning.
Dag 4.
Nazca - Puerto Inca
Spændende keramikværksted og mulighed for flyvetur over Nazcalinjerne, som ses bedst fra luften. Nazcafolket udførte disse kæmpestore og mystiske linjer i perioden år 200-700 f.Kr., og deres funktion diskuteres den dag i dag. Mulighed for flyvetur (tilkøb) over Nazcalinjerne, og for de som ikke ønsker at flyve, besøg ved en gravplads fra før inkatiden. Inkaruiner ved kysten i Puerto Inca.
Dag 5.
Langs Stillehavskysten til Arequipa
Smuk køretur langs Stillehavet og dramatisk landskab til Arequipa, kaldet den hvide by og en af Sydamerikas smukkeste kolonistilsbyer på UNESCOs liste over verdensarv. Gourmetmiddag om aftenen.
Dag 6.
Arequipa
Det fantastiske Santa Catalina-kloster og byrundtur med Plaza de Armas, caféer, katedralen og markedet. Tur med udsigt til vulkanerne og tid på egen hånd.
Dag 7.
Arequipa - Colcadalen
Smuk køretur i bjergene helt op til 5000 meters højde og overnatning på skøn lodge i Chivay.
Dag 8.
Colcakløften
Tidlig morgentur for at se kondorer med vingefang på op til 320 cm. Smuk udsigt til verdens anden dybeste kløft på 1200 meters dybde. Vandretur og afslapning i skønne varme kilder.
Dag 9.
Colcadalen - Puno
Fantastisk køretur til Puno, som er porten til Titicacasøen. Besøg på Sillustanis berømte gravpladser, indianerfamilie og folkelivet i Puno.
Dag 10.
Titicacasøen
Besøg ved de flydende sivøer, som udgør uros-indianernes hjem. Sejltur på Titicacasøen og besøg på øen Taquile med Aymarakollektivet.
Dag 11.
Puno - Cusco via Altiplano
Smuk dagsrejse med tog, Peru Rails smukke Pullman-vogne, henover højsletten Altiplano med dramatiske landskaber til Cusco - i sandhed en oplevelse for livet ombord på et dejligt tog, hvor vi også indtager en virkelig god frokost. Om aftenen orienteringsgåtur i fantastiske Cusco.
Dag 12.
Cusco - Ollantaytambo
Heldagstur gennem et af turens absolutte højdepunkter, Den Hellige Dal til Urubamba. Imponerende ruiner i Pisac, bæredygtigt indianerprojekt, dejlig frokost på hacienda og skøn natur.
Dag 13.
Ollantaytambo – Machu Picchu Pueblo
Inkabyen og ruinerne Ollantaytambo. Spektakulær togrejse gennem dalen til Machu Picchu Pueblo (Aguas Calientes), porten til selve Machu Picchu. Mulighed for en dagsvandring ad Inkastien fra 104 km stenen til Solporten (et tilkøb til rejsen).
Dag 14.
Machu Picchu - Cusco
Vi ser Machu Picchu i det tidlige morgenlys og tager os god tid til at nyde dette arkæologiske naturområde - et af verdens mest sagnomspundne steder. Retur til Cusco.
Dag 15.
Cusco
Solens Tempel, Qoricancha og tid på egen hånd i den smukke by. Mulighed for at besøge fæstningsværket Sacsaywamán eller det lokale marked.
Dag 16.
Cusco - Lima - hjemrejse
Fly til Lima og videre hjemad.
Dag 17.
Ankomst til Danmark

Andre spændende rundrejser

Mexico

På sporet af mayaer og aztekere

Rundrejse med dansk rejseleder
Myanmar

Gyldne oplevelser

Rundrejse med dansk rejseleder
Guatemala & Honduras

I mayaernes fodspor

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)