seychellerne - mahe_anse_diri_01
Seychellerne - Individuel rejse

Strandferie på Mahé

4,6 (28 Anmeldelser)
10 dage fra 15.745 kr.

Strandferie på Mahé

Magiske Mahé

På denne forholdsvis korte rejse har I fast base på en af Mahés skønne strande, og rejsen er derfor ideel for jer, der drømmer om at koble helt af og bruge minimal tid på transport. I kan vælge mellem en række dejlige hoteller i forskellige kategorier: gode 3-stjernede hoteller på Beau Vallon-stranden, som er øens hovedstrand, og et skønt 4-stjernet alternativ, der ligger for sig selv på øens nordlige spids. 

Når I er landet med flyet fra Danmark, dog med et stop i Europa eller en af de Arabiske Emirater, har I under en halv times kørsel til jeres hotel, og herefter er der fri adgang til stranden og Det Indiske Ocean. Glæd jer til at slappe af på en paradislignende strand, svømme i havet og måske at leje en bil og køre øen rundt for at tjekke de andre strande ud - der er 75 af slagsen! Midt på øen finder I et smukt, bjergrigt landskab og nationalparken med det ca. 900 meter høje Morne-bjerg i midten.

I flyver komfortabelt med Emirates, og derfor har I muligheden for at lave et stopover i Dubai som en god kontrast til det behagelige liv på stranden. I bestemmer selv, om I vil opholde jer i storbyen på vej ud eller på vej hjem, og vi tilbyder forskelige hoteller og udflugter i byen.

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Mahé 7 nætter i Mahé
7
Overnatning
Coral Strand ★★★
Opgradering
Carana Beach Hotel ★★★★
The Hilton Northolme ★★★★★

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.
Se dagsprogram Se hoteller på turen Se priser og datoer

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Mahé, Seychellerne

Jeres rejse begynder med en flyrejse til et sted i Europa eller De Forenede Arabiske Emirater, og derefter en flyvetur gennem natten til det tropiske paradis, som venter jer på Mahé, Seychellernes hovedø. Se om I kan få noget søvn på flyet, så I er friske, når eventyret begynder. Kan I lide storbyer, så har I mulighed for et stopover i Dubai, hvor I kan opleve shopping i verdensklasse, besøge verdens højeste skyskraber og meget andet. 

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3
Dag 2

Ankomst til Mahé og ud til jeres hotel ved stranden

I mærker varmen, så snart I forlader flyet i Victorias lille internationale lufthavn. Så snart formaliteterne er overstået og I har hentet jeres bagage, finder I frem til den chauffør, som skal køre jer ud til det hotel, I har valgt. 

Til denne rejse anbefaler vi jer et par gode 3-stjernede hoteller på den skønne Beau Vallon-strand, som er Mahés hovedstrand, og et 4-stjernet alternativ beliggende i fredelige omgivelser på øens nordspids. Efter kun omkring en halv times kørsel er I fremme, og herefter kan I klæde om til badetøj og svømme en tur i havet og gå en tur i vandkanten.

 • Inkl. i prisen
  Coral Strand

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Carana Beach Hotel

  ★★★★

  Vis hotel
seychellerne - mahe_port launay_01
seychellerne - seychellerne_haengekoeje_01
seychellerne - seychellerne_befolkning_kvinde_butik_01
seychellerne - seychellerne_fiskeri mand_01
Jeres rejse går til hovedøen Mahé, hvor I skal bo ved Beau Vallon-stranden - eller én af øens andre 75 prægtige strande.
Dag 3-8

Mahé, strandlivets glæder

Stranden kalder på jer hver dag med svømmeture og leg i bølgerne. Ind i mellem lader I jer sikkert tørre under solens varme stråler, hvorefter I måske trækker ind i skyggen for at tage en lur, læse en bog og sludre med jeres rejsefæller.

Måltiderne kan I godt glæde jer til. Seychellerne har lækre friske råvarer fra havet og masser af sprøde grøntsager og dejlige, søde frugter. Og så fornægter de franske rødder sig ikke. Landet var en fransk koloni fra 1756 til 1814, og det bragte – om ikke andet – så i hvert fald gode kulinariske traditioner til øerne.

Måske har I lyst til at tage en tur ind til Victoria, en af verdens mindste hovedstæder med en befolkning på ca. 25.000, svarende til ¾ dele af den samlede befolkning. Her kan I mærke den kreolske stemning, der afspejler den blanding af afrikansk, asiatisk og europæisk kultur, som er særegen for Seychellerne.  

 • Inkl. i prisen
  Coral Strand

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Carana Beach Hotel

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
seychellerne - mahe_anse mouche_01
Anse A La Mouche er en af de 75 strande, I kan besøge på en køretur øen rundt.
alt
Dag 9

Mahé og hjemrejse

Efter dejlige dage på stranden er det blevet tid til at vende hjem, men I kan godt nå en sidste dukkert i Det Indiske Ocean, inden I bliver kørt tilbage til lufthavnen for at påbegynde rejsen hjem mod Danmark. Hjemrejsen går via Dubai, og har I lyst, kan I tilkøbe stopover i denne spændende og anderledes storby. 

 • Morgenmad
Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3
Dag 10

Ankomst til Danmark

Seychellerne

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
29° C
28° C
28° C
29° C
30° C
30° C
30° C
Nedbør i mm.
379 mm
262 mm
167 mm
177 mm
124 mm
63 mm
80 mm
97 mm
121 mm
206 mm
215 mm
261 mm

Andre spændende rejser

MORGENMAD INKLUDERET
Maldiverne

LUX* South Ari Atoll ★★★★★

Individuel rejse
Med halvpension
Mauritius

La Pirogue Resort & Spa ★★★★+

Individuel rejse
Seychellerne

På sporet af paradis

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.565 anmeldelser)