Det grønne Sri Lanka
Download katalog over rejsen

16 dage fra 19.975 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Sri Lanka Det grønne Sri Lanka

Individuel rejse 16 dage fra 19.975 kr.

4.3   (107 anmeldelser)
sri lanka - sri lanka_landskab_01

En rejse gennem Sri Lankas højland

Oplev de absolut smukkeste sider af Sri Lanka på denne rejse med privat bil og chauffør gennem enestående historie, kultur og natur. Rejsen begynder i den gamle kongeby Kandy, der ligger i det smukke højland, og her besøger I det enestående Temple of the Tooth, hvis relikvie er en stump af buddhaens tand.

sri lanka - sri lanka_te plantage_groen te_01
sri lanka - sri lanka_kandy_vandfald_01

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Privat bil og chauffør
 • Skræddersy rejsen med udflugter
 • Slut af med 6 dages strandferie
 • Tilkøb besøg hos elefantunger
 • Kom tæt på Sri Lankas smukkeste natur
sri lanka - udawalawe_nationalpark_02

En kulturaktiv rejse gennem Sri Lankas diversitet

Efter tiden i Kandy kommer landets spektakulære natur i højsædet, når I kører med tog til Ella

Herfra tager I på vandreture ved det spektakulære Ella Gap og Lipton’s Seat, hvorfra den berømte tebaron skuede ud over sine besiddelser. Som noget helt særligt på denne rejse kan I besøge elefanterne i Elephant Transit Home, der forberedes til et liv i det fri, og på safari med optimale chancer for at se store flokke af elefanter.

Efter disse oplevelser er I klar til badeferien i skønne Mawella Beach, en af Sri Lankas klassiske badebyer på landets sydkyst med vandaktiviteter, restauranter og cafeer og en dejlig bred sandstrand at boltre sig på. Mawella Beach ligger kun 3-4 km syd for byen Tangalle.

På rejsen har vi valgt at inkludere nogle udflugter i rejsens pris, mens andre af udflugterne blot er forslag til, hvad I evt. kan opleve. Det er helt op til jer selv, hvad I helst vil. Jeres private chauffør er ikke alene jeres egen chauffør, men også en person, der kender stederne godt, som I kommer forbi. Det er rigtigt smart i forhold til, hvor meget I ønsker at se undervejs på rejsen og ikke mindst, hvor længe I vil blive, når I gør holdt et sted.

Nogle udflugtsmål tilvælger I blot undervejs på rejsen, mens andre skal bookes hjemmefra, hvilket vi tydeligt gør opmærksom på under forslagene til udflugter.

Rejsens dagsprogram er skrevet dels med udgangspunkt i de oplevelser der er undervejs og dels med de udflugter, som enten er inkluderet eller kan tilkøbes.

 

Sri Lanka Det Groenne Sri Lanka Mawella Beach

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Kandy 3 nætter: Kandy 3 Hotel Thilanka Elephant Stables Radisson Hotel Kandy +
Ella 3 nætter: Ella 3 Serenite Ella Ekho Ella + 98 Acres Resort and Spa + Nine Skies Hotel +
Udawalawe 2 nætter: Udawalawe 2 Grand Udawalawe Kalus Hideaway Udawalawe
Mawella Beach 5 nætter: Mawella Beach 5 Halcyon Mawella Beach Hotel

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal I bo

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. I kan opgradere ét eller flere steder.

Pool at Dusk Opgradering
Kandy

Elephant Stables

Dette lækre boutiquehotel ligger et godt stykke oppe ad bjerget med fantastisk udsigt ud over Kandy og de grønne bjerge, der omgiver byen.

Se hotel
sri lanka - hotel thilanka_infinity pool Inkluderet i prisen
Kandy

Hotel Thilanka

Se hotel
sri lanka - radisson hotel kandy_pool_02 Opgradering
Kandy

Radisson Hotel Kandy

+
Se hotel
Outside Villas Inkluderet i prisen
Ella

Serenite Ella

Se hotel
Hero Med Færre Skygger Opgradering
Ella

98 Acres Resort and Spa

+
Se hotel
Bungalow (1) Opgradering
Ella

Nine Skies Hotel

+
Se hotel
sri lanka - grand udawalawe_06 Inkluderet i prisen
Udawalawe

Grand Udawalawe

Dette dejlige 4-stjernede hotel har hele 7 hektarer land at gøre godt med. Hotellet ligger kun 5 minutter fra indgangen til Udawalawe National Park.

Se hotel
Pool Opgradering
Udawalawe

Kalus Hideaway Udawalawe

Se hotel
Halcyon Mawella Beach Hotel Pool 03 Inkluderet i prisen
Mawella Beach

Halcyon Mawella Beach Hotel

Se hotel

Jeg anbefaler varmt rejsemålet Sri Lanka. Jeg har kun ros at sige om vores tur - tak til alle hos Stjernegaard for endnu en fantastisk rejse.

Pernille, Paris
4.4   (317 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Sri Lanka
sri lanka - sri lanka_tog_01

Dagsprogram

Dag 1

Danmark - Sri Lanka

I forlader Danmark i løbet af dagen og har en forholdsvis lang rejse foran jer - læn jer tilbage i flyet og nyd, at I har tid til rådighed. I skal skifte fly en enkelt gang på vej til Colombo, Sri Lankas hovedstad.

Sri Lanka Det Groenne Sri Lanka Mawella Beach
sri lanka - tefabrik_ella uva halpe_02 sri lanka - mirissa_paradise_beach_club_beach_01

Dag 2

Ankomst til Sri Lanka og videre til Kandy

I ankommer til Colombo, og her venter en chauffør på at køre jer til Kandy, der ligger ca. 3½ times kørsel fra Colombo.

Ruten går gennem små byer og forbi landlig idyl. Kandy er Sri Lankas hellige by og var hovedstad fra 1300-tallet og frem til 1815, hvor byen som den sidste i landet måtte overgive sig til de britiske koloniherrer. I kan tjekke ind på hotellet i løbet af eftermiddagen, og herefter kan I slappe af efter rejsen.

 • Morgenmad

Her skal i bo

sri lanka - hotel thilanka_infinity pool Inkluderet i prisen
Kandy

Hotel Thilanka

Pool at Dusk Opgradering
Kandy

Elephant Stables

sri lanka - radisson hotel kandy_pool_02 Opgradering
Kandy

Radisson Hotel Kandy

+
sri lanka - kandy_gade_plads_01
sri lanka - kandy_mand_butik_01 sri lanka - Kandy_marked_6

Som mange andre byer, der har været på britiske hænder, har Kandy et klokketårn centrum. Overalt i Sri Lanka møder du smilende og venlige lokale.

Dag 3

Kandy, vandretur i højlandet og aftenceremoni i Temple of the Tooth

Formiddagen byder på en ca. 3 timer lang vidunderlig vandretur i højlandet uden for Kandy.

Her går I blandt andet gennem tropisk regnskov og trækker den frisk luft helt ned i bunden af lungerne. Jeres guide kan undervejs udpege områdets dyr og farverige fugle.

I er tilbage på hotellet ved frokosttid og har tid til afslapning og måske en tur i poolen, inden I mødes med guiden igen sidst på eftermiddagen. Nu gælder det et besøg i et af byens og hele landets største seværdigheder, Temple of the Tooth – et smukt buddhistisk tempel, der, som navnet antyder, opbevarer en stump af Buddhas tand som et helligt relikvie.

Hver morgen og aften året rundt samles lokale, hvidklædte pilgrimme i templet for at bringe offergaver til Buddhaen i form af blomster og røgelse.

I følger i hælene på de lokale og oplever trommespil og får måske et glimt af det ædelstensbelagte skrin, hvor tanden opbevares.

Skrinet forlader kun templet én gang om året i forbindelse med en religiøs festival, hvor det bæres rundt i byen på elefantryg.

Bemærk: Guidet vandretur og aftenceremoni i Temple of the Tooth kræver tilkøb af udflugter.

 • Morgenmad

Her skal i bo

sri lanka - hotel thilanka_infinity pool Inkluderet i prisen
Kandy

Hotel Thilanka

Pool at Dusk Opgradering
Kandy

Elephant Stables

sri lanka - radisson hotel kandy_pool_02 Opgradering
Kandy

Radisson Hotel Kandy

+
sri lanka - kandy_tempel of the tooth_06
sri lanka - kandy_tempel of the tooth_03 sri lanka - kandy_tempel of the tooth_14

Temple of the Tooth i Kandy er et vigtigt pilgrimssted for verdens buddhister. Der er ceremoni hver morgen og hver aften, hvor pilgrimme tilbeder relikviet, en stump af Buddhas tand.

Dag 4

Kandy, tur rundt i byen med tuk-tuk, Botanisk Have og kunsthåndværk

I dag skal I på tur i Kandy.

Byen er Sri Lankas hellige by og var hovedstad fra 1300-tallet og frem til 1815, hvor byen som den sidste i landet måtte overgive sig til de britiske koloniherrer.

Turen foregår med tuk-tuk, og I bliver hentet på hotellet, hvorefter I fortsætter gennem byen og ud ad en stille landevej, hvor I får udsigt til temarker med sariklædte teplukkere, der er i gang med dagens høst. Et panorama over Knuckles-bjergene åbenbarer sig for jer – de hedder sådan, fordi de fire toppe på afstand ligner knoerne på en knyttet hånd. I stopper naturligvis flere steder for at tage billeder af de smukke udsigter.

Tuk-tuk-turen slutter ved Kandys botaniske have, som i sin tid kun var åben for den kongelige familie. I dag er den et yndet udflugtssted for især unge kærestepar. Det forholdsvis kølige klima her i højlandet er perfekt til en botanisk have, og den har da også en stor samling på over 300 arter af orkideer, imponerende høje palmer og interessante krydderier og planter, der også anvendes som lægemidler. Frodigheden i haven er så overvældende, at den har været filmkulisse i både en Indiana Jones-film og Junglebogen.

Vi kan varmt anbefale jer at indtage dagens frokost i cafeen, der ligger med udsigt til havens store grønne plæne, inden I går en tur på egen hånd i den Botaniske Have. Chaufføren venter på jer ved udgangen af haven og sørger for jeres transport retur til hotellet.

Om eftermiddagen har I rig mulighed for at opsøge nogle af byens mange arbejdende værksteder, f.eks. smykkekunstnere eller træskærere. Kandy var kongeby i sin tid, og derfor er der mange familier i byen, der gennem generationer har leveret fint kunsthåndværk til templer og paladser.

Herudover har man gennem tiden handlet med hele verden her fra Kandy, og handelsfolk kom hertil for at købe f.eks. ædelsten, krydderier, perler, og endda levende elefanter.

En sådan kan I ikke få med hjem i dag, men måske finder I et fint smykke, en maske udskåret et træ eller en anden souvenir i det center for kunsthåndværkere, som I besøger på vej tilbage fra Botanisk Have. Sidst på eftermiddagen er I tilbage på jeres hyggelige hotel og kan springe i poolen, og om aftenen kan I nyde god mad, som er kendetegnende for Sri Lanka, med friske råvarer og velsmagende krydderier.

Bemærk venligst, at entré til den botaniske have er ikke inkluderet.

 • Morgenmad

Her skal i bo

sri lanka - hotel thilanka_infinity pool Inkluderet i prisen
Kandy

Hotel Thilanka

Pool at Dusk Opgradering
Kandy

Elephant Stables

sri lanka - radisson hotel kandy_pool_02 Opgradering
Kandy

Radisson Hotel Kandy

+
sri lanka - kandy_botanisk have_befolkning_07

Dag 5

Kandy, formiddagen fri og senere med tog til Ella

I har formiddagen fri til at lave ting på egen hånd, alt efter hvad I har lyst til.

Herefter venter en ikonisk oplevelse, som måske vil lagre sig i hukommelsen altid. I skal med bumletog gennem vidunderlig smuk natur til den lille hyggelige by Ella.

Efter morgenmaden tjekker I ud fra jeres hotel og kører derefter først med jeres private chauffør til byen Nuwara Eliya. Det er en tur på omkring tre timer, og det kan lyde langt, men det er en ubeskrivelig smuk tur med masser at kigge på undervejs, så tiden går hurtigt. Efter ankomsten til Nuwara Eliya er der tid til at købe lidt mad og drikke til togturen, spise noget frokost og se jer lidt omkring. Nuwara Eliya kaldes også ”Lille England” på grund af dens karakteristiske engelske landsbystil. Byen ligger smukt omkranset af dale og bjerge og med temarker, så langt øjet rækker.

Herefter kører jeres chauffør jer otte km til stationen Nanu Oya, hvor I hopper på toget. I har nu en eventyrlig togtur på tre timer foran jer gennem det grønne højland. Toget tøffer forbi rullende temarker, rislede vandfald, lokale landbrug og gennem små byer. På stationerne kan I iagttage, hvordan de lokale familier stiger af og på med alle deres pakkenelliker, madpakker i flere etager, te på termoflaske, og hvad der elles skal til.

Efter tre timers slow travel er I fremme i Ella, hvor jeres chauffør venter på at køre jer det sidste stykke til jeres hotel. Han har haft bagagen med i bilen, så den skal I ikke spekulere på. I indlogeres med smuk udsigt til bjergene.

Træk den friske bjergluft dybt ned i lungerne og slap af med en kold drink eller en kop te på hotellets terrasse eller på jeres egen balkon.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Outside Villas Inkluderet i prisen
Ella

Serenite Ella

sri lanka - ekho ella_01 Opgradering
Ella

Ekho Ella

+
Hero Med Færre Skygger Opgradering
Ella

98 Acres Resort and Spa

+
Bungalow (1) Opgradering
Ella

Nine Skies Hotel

+
sri lanka - sri lanka_tog_01

Strækningen mellem Kandy og Ella tilbagelægges delvist med tog. Nyd turen gennem det smukke højland.

Dag 6

Ella, på vandring til Ella Rock

En guidet vandretur i den sprøde morgenluft til Ella Rock er første punkt på dagsordenen.

I følger togskinnerne og går langs marker, hvor der dyrkes grøntsager, te, gummi og andre afgrøder, indtil I er fremme ved det smukke udsigtspunkt. Her nyder I en kop te og en roti (en slags pandekage) fra den lokale salgsbod, mens I nyder landskabet – på en klar dag kan I se helt ud til kysten.

Resten af dagen kan I gå en tur i den hyggelige by og slappe af på hotellet.

Bemærk: Guidet vandretur kræver tilkøb af udflugt.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Outside Villas Inkluderet i prisen
Ella

Serenite Ella

sri lanka - ekho ella_01 Opgradering
Ella

Ekho Ella

+
Hero Med Færre Skygger Opgradering
Ella

98 Acres Resort and Spa

+
Bungalow (1) Opgradering
Ella

Nine Skies Hotel

+

Tilkøb udflugter

sri lanka - ellas rock_ella_03
sri lanka - thomas lipton seat sri lanka - ellas rock_ella_04

Denne rejse er til jer, der sætter pris på vandreture i den smukke natur. Tag med på en guidet vandretur til den berømte Ella Rock.

Dag 7

Ella, vandring ved Lipton’s Seat

Endnu en tur ud i højlandets smukke natur er på programmet i dag.

I starter dagen med at tage den lokale bus til den nærliggende landsby Dambetenna og herfra en tuk-tuk for at nå ud til det såkaldte Lipton’s Seat. Det var tebaronen Thomas Liptons yndlingssted, hvorfra han skuede ud over sine besiddelser og udtænkte nye planer for sit verdensomspændende teimperium. I nyder udsigten og en kop te fra stedets lille salgsbod, før I vandrer ca. 5 km gennem temarkerne tilbage til Dambetenna.

Resten af dagen kan I nyde naturen omkring Ella. Gå f.eks. ud til den fine Nine Arches Bridge eller til Little Adam’s Peak.

Om aftenen kan I spise middag på en af de mange hyggelige restauranter i hovedgaden, der præges af særlig packpacker-stemning.

Bemærk: Guidet vandretur kræver tilkøb af udflugt.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Outside Villas Inkluderet i prisen
Ella

Serenite Ella

sri lanka - ekho ella_01 Opgradering
Ella

Ekho Ella

+
Hero Med Færre Skygger Opgradering
Ella

98 Acres Resort and Spa

+
Bungalow (1) Opgradering
Ella

Nine Skies Hotel

+
sri lanka - liptons seat

Dag 8

Ella – Udawalawe, besøg på tefabrik

Nu, hvor I er omgivet af temarker, skal I naturligvis besøge en tefabrik, hvor I kan følge processen fra jord til bord.

Briterne, som i sin tid satte dyrkningen af te i system, lod en del materiel stå, da de forlod det daværende Ceylon i 1948, og teen produceres i de fleste tilfælde på selvsamme materiel. Rundvisningen på tefabrikken slutter med smagsprøver på de forskellige sorter.

Herefter skal I videre mod rejsens næste stop i Udawalawe. På vej ud af Ella stopper I ved det berømte Rawana Falls, et smukt vandfald delt i et øvre og nedre fald. Til stedet knytter sig en spændende historie fra den hinduistiske mytologi om en srilankansk konge, der kidnappede Sita, der var guden Ramas brud, og gemte hende af vejen i hulerne bag ved vandfaldet.

Suidst på dagen tjekker vi ind på vores 4-stjernede hotel i Udawalawe, som ligger idyllisk omgivet af naturlige vandveje.

 • Halvpension

Her skal i bo

sri lanka - grand udawalawe_06 Inkluderet i prisen
Udawalawe

Grand Udawalawe

Pool Opgradering
Udawalawe

Kalus Hideaway Udawalawe

Tinne Dejgaard Madsen 218

Tinne Dejgaard Madsen

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

sri lanka - grand udawalawe_06 sri lanka - tefabrik_ella uva halpe_01

Dag 9

Udawalawe, besøg hos elefantunger, i lokal landsby og på safari i nationalparken

I begynder dagen med et besøg i Elephant Transit Home, hvor I møder en flok elefantunger, der af den ene eller anden grund ikke kan klare sig selv.

De bliver derfor trænet til et frit liv, og når de er klar, sættes de ud i Udawalawe-nationalparken. I betragter elefanterne på afstand, da de ikke må vænne sig til kontakt med mennesker.

Frokosten er inkluderet i dag, men I skal selv gøre en indsats, idet I besøger et privat hjem, hvor I rører i gryderne sammen med familien, der bo der. Det ender op med et dejligt lokalt måltid og et spændende indblik i srilankansk hverdag.

Om eftermiddagen kører I ud i den store Udawalawe National Park på udkig efter de store elefantflokke, der holder til her. Sri Lanka er hjemsted for de største elefantflokke i Sydøstasien, så det er nærmest umuligt ikke at se dem i nationalparken.

Herudover vil I formentlig se mange farvestrålende fugle på jeres køretur rundt i parken.

Bemærk: Besøg hos elefanter, besøg i landsby og safari gamedrive kræver tilkøb af udflugter.

 • Halvpension

Her skal i bo

sri lanka - grand udawalawe_06 Inkluderet i prisen
Udawalawe

Grand Udawalawe

Pool Opgradering
Udawalawe

Kalus Hideaway Udawalawe

Dag 10

Udawalawe - Tangalle

Turen går nu ud til badeferien i strandbyen Mawella Beach i det sydlige Sri Lanka, hvor der venter fem dage med sol og sommer. 

I sættes af ved strandhotellet, der ligger en 3-4 km syd for byen Tangalle og kan se frem til nogle dage med total afslapning på stranden. Her er selvfølgelig også muligheder for at tilkøbe udflugter, hvis jeres lyst til oplevelser endnu ikke er tilfredsstillet. Det sydlige Sri Lanka er blandt andet kendt som det ideelle udgangspunkt for hvalsafarier, idet blåhvaler på træk svømmer forbi i havet udenfor Sydsrilankas kyster.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Halcyon Mawella Beach Hotel Pool 03 Inkluderet i prisen
Mawella Beach

Halcyon Mawella Beach Hotel

Tilkøb udflugter

sri lanka - sri lanka_mirissa_strand_baad_01
Halcyon Mawella Beach Hotel Pool 03 Halcoyn Mawella Luftpix

I har god tid ved den skønne strand i Mawella Beach. Vil I prøve noget andet end stranden er der gode muligheder for at spotte en hval på en hvalsafari syd for Sri Lanka. I bor på Halcoyn Mawella Beach Hotel lige på stranden.

Dag 11-15

Badeferie ved Mawella Beach

Spark skoene af, begrav de bare fødder i sandet og nyd livet på stranden.

Trænger I til afveksling, kan vi varmt anbefale jer at besøge den gamle koloniby Galle, der har et meget fint fort bygget af hollænderne i 1663 og udråbt af UNESCO som verdensarv.

Byen var i det 17. århundrede Sri Lankas vigtigste havneby og et vigtigt stoppested for skibe, der sejlede mellem Europa og Asien. Gå en tur på fortets ringmur og indenfor bymuren, hvor I finder mange fine eksempler på kolonistilsarkitektur og masser af hyggelige cafeer, restauranter og butikker.

Vi kan også anbefale en sejltur ud på havet, hvor I kan komme på hvalsafari. Flere forskellige hvalarter svømmer i Det Indiske Ocean omkring Sri Lankas sydspids, og det er altid en fascinerende oplevelse at se disse havets kæmper i deres eget element.

Der er rigtigt gode chancer for, at de dygtige bådførere finder hvaler på sejlturen, og når dyrene dukker op, betragter vi dem naturligvis i respektfuld afstand.

Med mindre altså, at hvalen ønsker at komme tæt på os. Det forekommer nemlig også. På dag 15 går det hjemad igen, men først sidst på dagen, så I har god tid på stranden i løbet af dagen. 

 • Morgenmad

Her skal i bo

Halcyon Mawella Beach Hotel Pool 03 Inkluderet i prisen
Mawella Beach

Halcyon Mawella Beach Hotel

Tilkøb udflugter

sri lanka - mirissa hvalsafari_03

På visse tider af året er der rigtigt gode chancer for at se en hval i Det Indiske Ocean omkring Sri Lankas sydspids.

Dag 16

Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark efter en behagelig flyvetur fra Sri Lanka.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent

Line Milland Aminsam

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Vi inviterer til foredrag

Mangler du inspiration til din næste rejse? Vi holder mange spændende foredrag, hvor dedikerede medarbejdere fortæller om vores mange eventyrlige destinationer og hvordan du bedst oplever dem.

Foredragene er gratis og foregår året rundt i København samt to gange årligt i Aarhus.

Gå til alle foredrag
sri lanka - minneriya nationalpark_leopard_02
sri lanka - sri lanka_mirissa strand_01

Oplev Sri Lanka på 2 minutter

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! Sri Lanka Sigiriya 15

Unikke Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Udforsk smukke Sri Lanka med privat bil og chauffør, når I oplever Sigiriya Rock, Ella, junglesafari i Gal Oya Valley og skøn strandferie i Bentota.

Sigiriya (2 nætter) Gal Oya Valley (3) Ella (2) Galle (2) Bentota Beach (4)
sri lanka - minneriya nationalpark_leopard_02

Det klassiske Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Oplev Sri Lanka med privat bil og chauffør. Masser af UNESCO-verdensarv, kør i tog gennem temarkerne i det smukke højland, tag på safari og slut af med badeferie.

Sigiriya (2 nætter) Kandy (2) Ella (2) Yala (2) Mirissa (5)
sri lanka - sri lanka_tog_01

Det grønne Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Sri Lanka med egen bil og privat chauffør. Bo i camp i nationalparken, kør i tog gennem temarkerne og oplev Kandy og strandlivet. 

Kandy (3 nætter) Ella (3) Udawalawe (2) Mawella Beach (5)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)