sri lanka - galle_fiskere_01

Rejser til Galle

Rejser • vejret • hoteller

4,4 (220 Anmeldelser)

Galle

Holland møder Portugal på Sri Lankas hjemmebane

Galle på sydvestkysten, er en by med en fin blanding af umiskendelig asiatisk og fin portugisisk og hollandsk arkitektur. Byens fort, som hollænderne byggede i 1663, er udråbt til UNESCO-verdensarv og har en helt særlig stemningsfuld atmosfære. På grund af dette fort var Galle i det 17. århundrede Sri Lankas vigtigste havneby og et vigtigt stoppested for skibe, der sejlede mellem Europa og Asien.

Turismen er de seneste år blevet en stor del af den lokale økonomi her i byen, men det gør ikke stedet mindre charmerende, og det lokale liv i og omkring fortet lever stadig.

Indenfor fortets mure finder I små specialbutikker og gode, hyggelige restauranter, hvor I kan nyde både det srilankanske køkken og internationale retter til en afveksling. Oplev byen til fods med smukke, gamle, velrestaurerede bygninger omkring jer og nyd en god kop te på en af byens cafeer undervejs.

sri lanka - Sri lanka_land Galle
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Galle


The Fort Printers ★★★+

Det kroatiske værtspar byder velkommen i denne skønne oase helt inde i Galles gamle bydel. Hotellet består af tre fredede huse bygget i 1800-tallet, som er nænsomt restaureret til et virkelig velfungerende sted med super god stil.

Værelserne ligger i tre bygninger, glæd jer til en hyggelig kolonistil med himmelseng og store badeværelser og til at spise morgenmad i den idylliske gårdhave,og hvor findes pool med tilhørende liggestole. I kan slå jer ned i en af stuerne og lave en god kop kaffe og tage kolde sodavand i fælleskøkkenet. Frokost og aftenmåltider kan indtages i den skønne restaurant, som også modtager mange gæster udefra.

13 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Taru Villas Lighthouse Street ★★★★

Denne smukke villa blev oprindeligt bygget i 1800-tallet af en hollandsk handelsmand og det ligger inden for murene midt i Gales historiske centrum. Huset er smukt møbleret med en blanding af antikviteter og nyere møbler - alt i afbalancerede farver og med bløde tekstiler.

Her er kun fire værelser og herudover et par elegante dagligstuer og spisestue. Nyd også den fine gårdhave og tagterrassen med udsigt til byens tage. Bor I på Taru Villas, får I det fulde udbytte af et par dage i historiske og hyggelige Galle. 

4 værelser
0 km By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Mango House ★★★

Et charmerende boutiquehotel i hjertet af historiske Galle. Hotellet har sin egen have og en række hyggelige fællesområder, hvor man virkelig fornemmer kolonitidens vingesus. Det samme gælder, når du træder ud på gaden, hvor du befinder dig midt i den UNESCO-udpegede gamle handelsby med referencer til England, Holland og Portugal, tilføjet masser af asiatisk charme. 

Hotellet råder over blot 6 værelser. Alle har de aircondition, TV og WiFi samt alle almindelige bekvemmeligheder. Det perfekte valg for dig, der gerne vil opleve essensen af den historiske by både dag og nat.

Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Loftsvifte

Rejser til Galle

Colombo

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
31° C
31° C
32° C
32° C
31° C
30° C
30° C
30° C
30° C
30° C
30° C
30° C
Nedbør i mm.
58 mm
73 mm
128 mm
246 mm
392 mm
185 mm
122 mm
120 mm
245 mm
365 mm
414 mm
175 mm

Billeder fra Galle

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)