sri lanka - Hikkaduwa_strand_skildpadde_koralrev_03

Rejser til
Hikkaduwa Beach

Rejser • vejret • hoteller

4,4 (220 Anmeldelser)

Hikkaduwa Beach

Sand, sol og skildpadder

Hikkaduwa Beach byder på dejlige strandhoteller og mulighed for flere udflugter. Tag f.eks. til Hikkaduwa Sea Turtle Hatchery and Rescue Center hvor I kan lære om havskildpadder, og om hvordan centeret arbejder for at bevare og forøge bestanden af de havskildpadder, der går i land for at yngle her.

Et besøg i Galle vil I heller ikke fortryde. Her kan I gå en tur inden for det gamle hollandske forts mure, spise en god frokost eller middag på byens mange gode restauranter og ose i de små specialbutikker og gallerier byen har at byde på.

Har I mod på flere naturoplevelser, kan I tage på sejltur i det nærliggende vådområde omkring Madu River. På et par timers flodsafari glider I gennem smuk mangroveskov, mens I spotter mange forskellige arter af smukke fugle og andet spændende dyreliv. Det er også muligt at komme i land på nogle af øerne, f.eks. på en ø, hvor en familie gennem flere generationer har dyrket den kostbare ægte kanel. 

Vi gør opmærksom på, at kyststrækningerne i hele landet kan have stærke vinde, som påvirker bølge- og strømforholdene ved strandene – også i højsæsonen. Det er derfor ikke altid muligt at bade fra stranden. Hotellerne er flinke til at markere med rødt flag, hvis badning frarådes. I så fald kan man ty til poolen, når man trænger til en forfriskende dukkert.

sri lanka - Sri lanka_land Hikkaduwa Beach
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller på Hikkaduwa Beach


Hikka Tranz by Cinnamon ★★★★

Hikka Tranz er en del af den kvalitetsbevidste og succesfulde Cinnamon-kæde. Dette skønne hotel ligger på en pynt helt ud til stranden med uhindret udsigt over Det Indiske Ocean. De rummelige værelser er indrettet i farver, der skulle afspejle den srilankanske kultur, og alle har egen balkon eller terrasse med udsigt over havet. 

Ud til stranden er anlagt et flot område med en stor pool og børnepool med god plads til hele familien. Hotellets spa, The Azmaara Spa, ligger på 5. sal og er indrettet i balinesisk stil. Her tilbydes en række forskellige behandlinger og massager. Ved tour desken i receptionen kan I bestille udflugter, hvis I stadig mangler oplevelser.

Der er flere muligheder på restaurantsiden, bl.a. en buffetrestaurant, et steakhouse og naturligvis en seafood restaurant. Bemærk, at stærk vind og strøm kan forekomme ved kysten - også i højsæsonen. Flag på stranden markerer, om badning er tilladt.

150 værelser
0 m Strand
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Coral Sands Hotel ★★★

Her har I et dejligt hotel i det 3-stjernede segment med beliggenhed helt ud til stranden ved Hikkaduwa. Hotellet er ejet af den samme familie, som stiftede det i 1970'erne som en campingplads, men i dag er det vokset til et dejligt hotel med 82 værelser, alle med udsigt over Det Indiske Ocean. 

Værelserne er fordelt på stueetagen og 1. sal. Standardværelserne har delvis havudsigt, mens Deluxe-værelserne har uhindret udsigt over havet. Måltiderne indtages på den overdækkede terrasse eller under åben himmel på græsplænen. Hotellet tilbyder en del aktiviteter, bl.a. surfskole, hvalsafari og sejlture i mangroveområdet. Bemærk, at stærk vind og strøm kan forekomme ved kysten - også i højsæsonen. Flag på stranden markerer, om badning er tilladt.

82 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Fitnesscenter

Citrus Hikkaduwa ★★★

Ud til stranden ligger Citrus Hikkaduwa, et godt hotel med en dejlig stor pool, hvorfra der er smuk udsigt over havet. Værelserne ligger i en større hovedbygning, og foran den ligger poolen og lave bygninger med restaurant og bar. 

Gode og pænt indrettede værelser - vælg Superior eller Deluxe, hvis I ønsker egen balkon. I kan nyde måltiderne på Lemon Fish Restaurant og drinks på Summer Salt Bar.

Hotellet har egen spa, Citrus Senses Spa, der tilbyder et bredt udvalg af afslappende massager og behandlinger.

124 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Spa

Riff Hikkaduwa ★★★★★

Riff Hikkaduwa Hotel er et dejlig 5-stjernet hotel med direkte udsigt til Laccadive-havet. Fra hotellet er der 1 km til den afslappende Hikkaduwa-strand, som byder på rig mulighed for snorkling, surfing og svømning i det turkisblå hav. Fra hotellet er der 20 minutters gågang til Kumarakanda templet, som er et helligt buddhistisk temple. 

Selve hotellet har en pool med udsigt til havet samt en saltvandspool. Deruodver har hotellet en hyggelig have med liggestole og loungemøbler, et bibliotek, et welnessområde med forskellige behandlinger og massager. Hotellet har faciliteter som en poolbar, bar, restaurant, underholdning og forskellige aktiviteter. 

Selve værelserne er rummelige og indrettet i lyse og beige farver. Derudover har værelserne et stort badeværelse samt en altan eller balkon med udsigt til enten hav eller have. Alle værelserne er udstyret med et tv samt adgang til hotellets sauna og spaområdet. 

0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks i reception
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Loftsvifte
Eget bad og toilet
24-timer reception

Rejser til Hikkaduwa Beach

Mirissa (sydvest)

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
29° C
30° C
30° C
31° C
30° C
30° C
30° C
30° C
29° C
30° C
29° C
29° C
Nedbør i mm.
60 mm
50 mm
65 mm
90 mm
85 mm
60 mm
50 mm
60 mm
65 mm
160 mm
180 mm
120 mm

Billeder fra Hikkaduwa Beach

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)