Sydafrikas sjæl
Download katalog over rejsen

14 dage fra 29.990 kr.

Bestil rejse
Skip to main content

Sydafrika Sydafrikas sjæl

Rundrejse med dansk rejseleder 14 dage fra 29.990 kr.

sydafrika - sydafrika_natur_elefant_01

En rundrejse fyldt med højdepunkter

Kom med på en rundrejse i eventyrlige Sydafrika, hvor vi samler på safarioplevelser i Pilanesberg National Park, dykker ned i højdepunkterne for Nelson Mandelas kamp for frihed i Johannesburg, forkæler vores indre livsnyder med vingårdsbesøg i Franschhoek og Stellenbosch samt tager på både strudsefarmbesøg og sejltur langs den billedskønne Route 62. Eventyret rundes af med et ophold i den smukke havneby ved verdens ende, Cape Town.

sydafrika - sydafrika_natur_loeve_03
sydafrika - stellenbosch_vingaard_udsigt_02

Hvorfor vælge denne rejse:

  • 3 dages malariafri safari i Pilanesberg
  • Gode chancer for at se The Big Five
  • Besøg i det smukke sydafrikanske vinlands vingårde i Franshhoek og Stellenbosch
  • Korte transporttider på maksimalt tre timer, som giver mere tid til oplevelser
  • Mulighed for forlængelse af rejsen med 3 dage på egen hånd i skønne Cape Town
sydafrika - sydafrika_natur_struds_03

En rejse med kultur, historie og smuk natur

Rundrejsen består af korte transporter af maksimalt tre timers varighed, hvilket betyder, at vi har mere tid til at komme ind under huden på Sydafrikas unikke blanding af kultur, dynamisk historie, naturmæssig variation og kulinarisk overflod til forbløffende lave priser.

Et besøg i Sydafrika er ikke blot en fysisk rejse. Det er også en øvelse i at forstå, hvordan alverdens naturlige skønhed kunne blive skueplads for et af verdens mest ulige og ufrie samfund. Og hvordan Sydafrika og sydafrikanerne den dag i dag stadig kæmper for at skabe en nation, hvor hudfarve ikke er en hindring for et godt liv.

På denne rejse forsøger vi at balancere alle aspekter af dette fantastiske land, og nedenfor kan du læse mere om de mange oplevelser, der følger med, når vi tager på rejse ind i Sydafrikas sjæl.

Vi begynder vores sydafrikanske eventyr med tre dages safari i Pilanesberg - en malariafri nationalpark i et udslukt vulkankrater med en konstant variation af savanne, bjerge, skov og søer, der langt overgår Krugerparkens. En meget høj koncentration af dyr sikrer rigtig gode chancer for at se de berømte Big Five: løve, elefant, bøffel, næsehorn og leopard. I pauserne mellem de fem indlagte safariture ud i parken begynder vores rejseleder den spændende fortælling om Sydafrikas historie.

Således klædt på drager vi på to dages møde med regeringsbyen Pretoria efterfulgt af et besøg i landets største sorte township, Soweto, i udkanten af Johannesburg og med besøg i Nelson Mandelas hjem – vi forsøger undervejs at forstå både tankegangen bag århundreders undertrykkelse og den senere frihedskamp.

Fra Johannesburg flyver vi til byen George, hvor vi begiver os ud på den smukke Route 62, der slanger sig gennem Western og Eastern Capes’ evigt skiftende landskaber. Vi kan se frem til tre dage med smuk natur og masser af livsnyderi, når vi undervejs besøger en strudsefarm og tager på en times sejltur på Breede-floden, inden vi ankommer til vinlandet uden for Cape Town, hvor vi skal prøvesmage dejlige vine på vingårde i både Franschhoek og Stellenbosch.

Fremme i Cape Town tager vi på byrundtur, som inkluderer en tur op på det ikoniske Table Mountain

Der bliver også mulighed for at besøge fængselsøen Robben Island, der i 18 år husede Nelson Mandela.

Vores hotel ligger centralt nær den berømte Alfred and Victoria Waterfront – et mekka af shopping, restaurationer, kunst og forlystelser midt i en arbejdende havn.

Sydafrikas Sjael

Rute og højdepunkter

Sted Nætter Højdepunkter
Pilanesberg National Park 3 Nætter: Pilanesberg National Park 3

Game drive morgen og eftermiddag blandt zebraer, geparder, vilde hunde og mange andre dyr. Gode chancer for at se The Big Five.

Johannesburg 1 Nætter: Johannesburg 1

Udflugt til det sorte township Soweto, hvor vi bl.a. besøger Mandelas hus. I Pretoria ser vi regeringsbygningen og Voortrekker-monumentet.

George 1 Nætter: George 1

Her starter eventyret på smukke Route 62. Vi besøger en privatejet strudsefarm ved byen Oudtshoorn, hvor vi kommer helt tæt på verdens største fugl.

Montagu 1 Nætter: Montagu 1

Vi tager på en sejltur på Breede-floden. Området er kendt for sin frugt- og vinproduktion, og vi får lækkerier med på sejlturen.

Stellenbosch 1 Nætter: Stellenbosch 1

Vi skal på opdagelse i vinlandet med besøg på vingårde i Franshhoek og Stellenbosch. Vi bliver klogere på Sydafrikas vinproduktion og skal naturligvis prøvesmage flere af områdets vine.

Cape Town 4 Nætter: Cape Town 4

Indkvartering tæt på V&A Waterfront, rundtur i Cape Town, op på Table Mountain og evt. båd ud til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 18 af sine i alt 27 år i fangeskab. Vi kører en smuk tur rundt om Kaphalvøen.

Cape Town 2 Nætter: Cape Town 2

MULIGHED FOR FORLÆNGELSE: Forlæng rejsen med tre dage på egen hånd i skønne Cape Town. Bliv boende på vores dejlige hotel eller opgrader til luksushotellet The Winchester Boutique Hotel.

Skal vi hjælpe med din drømmerejse?

Skriv eller ring til os og få et konkret tilbud på rejsen. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan altid:

  • Ringe til os og få mere information om rejsen
  • Forespørge på forlængelse af rejsen
  • Tilmelde dig vores rejseforedrag og få mere viden om rejsen
Tinne Dejgaard Madsen 218

Tinne Dejgaard Madsen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

En fantastisk rejse, der til fulde levede op til vore forventninger. Rigtig godt og varieret program med safari, besøg i Town Ships, besøg hos en lokal, Robben Island, Taffelbjerget og Kap Det Gode Håb - vi kunne blive ved.

Lis & Karl, Aalestrup
4.8   (100 anmeldelser)
Læs flere udtalelser her

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Sydafrika. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

sydafrika - sydafrika_natur_loeve_03
sydafrika - stellenbosch_vingaard_udsigt_02

Det siger vores gæster ...

Et udvalg af vores rejser til Sydafrika

sydafrika - sydafrika_natur_elefant_01

Sydafrikas sjæl Sydafrika Rundrejse med dansk rejseleder

Kom med ind i den sydafrikanske folkesjæl, når vi tager på malariafri safari ved Pilanesberg og går i fodsporene på Nelson Mandela og kampen for frihed. Mulighed for forlængelse i Cape Town.

15-25 deltagere
Afrejsedato
17. okt. 2024 kr. 29.990 Garanteret
23. feb. 2025 kr. 29.990
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)