thailand - bangkok_chinatown_12

Rejser til Bangkok

Rejser • vejret • hoteller

Bangkok

En nat er ikke nok

Bangkok sover aldrig, og her er alt, hvad en asiatisk storby bør repræsentere af leben, gadekøkkener, shoppingcentre, skyskrabere, markeder og templer. Byen er på én og samme tid traditionel og helt igennem moderne, og det skaber en helt særlig dynamik, som kun er at finde i lige netop Bangkok.

Tuk-tuk’en er for Bangkok, hvad cyklen er for København, og det er derfor helt oplagt at sætte sig ind på bagsædet af det 3-hjulede køretøj og lade chaufføren vise vejen gennem byen. En sådan tur vil typisk tage jer forbi forgyldte buddhaer og det prægtige kongeslot, videre forbi Chinatown, hvor larm og mados sætter scenen, og videre til det historiske Thonburi-distrikt. Foretrækker man alligevel cyklen, er der også rig mulighed for at opleve mange af byens seværdigheder på en guidet cykeltur.

Bangkok har muligvis Asiens største madscene, og foruden de traditionelle restauranter, er der altså også utallige veje til at forkæle ganen med førsteklasses gastronomi. Thaierne er desuden glade for at dele ud af deres kulinariske ekspertise, så er man glad for mad – og for at lave mad – kan en dag på kokkeskole varmt anbefales.

Bangkok er mest solrig i løbet af den danske vinter fra november til april, og fra juli til oktober må der forventes en del regn.

thailand - thailand_land Bangkok

Hoteller i Bangkok


Pathumwan Princess Hotel ★★★★+

Dette lækre hotel ligger midt på Siam Square, Bangkoks fashionable shoppingområde. Området er spækket med gode restauranter og hyggelige cafeer, og fra hotellet er det muligt at gå direkte ind i et af Bangkoks mest kendte shoppingcentre, MBK. Byen mange andre shoppingcentre ligger i gåafstand fra hotellet. De 462 moderne værelser er alle store og lyse, og I får alle tænkelige faciliteter.

Desuden har Pathumwan Princess et meget stort udendørs område på 7. etage. Her er en swimmingpool med olympiske mål, liggestole og spabade.

Overalt er der træer, grønne planter og blomster, som alt sammen er med til at skabe et af Bangkoks bedste poolområder.

Det er også her, I finder hotellets italienske restaurant, hvor man spiser forrygende. Et skønt hotel i hjertet af hovedstaden - og Stjernegaards absolutte favorit i Bangkok.

462 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Grand China Hotel ★★★+

Populært hotel beliggende i hjertet af Bangkoks ældste og mest charmerende bydel Chinatown og i gåafstand fra Chao Phrayafloden. Mange af Bangkoks største seværdigheder ligger lige uden for døren. Alle 153 værelser er rummelige og godt indrettet i friske farver og udstyrede med alle moderne faciliteter.

Hotellet har en spændende kinesisk restaurant og bar på øverste etage, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen, mens den roterer rundt på 1 time. Endvidere har hotellet en lille dip-pool på taget. Der er fitness på hotellet samt en hyggelig café i gadeplan, hvorfra I kan følge dagligdagen i hektiske China Town. 

Et populært hotel for jer som ønsker at opleve det ”ægte og autentiske” Bangkok mens I nyder godt af et højt serviceniveau til en attraktiv værelsespris.

153 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Chatrium Hotel Riverside ★★★★

Det skønne 4-stjernede Chatrium Hotel Riverside har en virkelig god og central beliggenhed helt ned til Chao Phraya-floden og er et særdeles godt valg til kræsne gæster. I bydes velkommen i en smukt indrettet lobby, og ned mod floden ligger en skøn restaurant, hvor man spiser rigtigt godt, samtidig med at man holder øje med livet på floden.

Her er yderligere to restauranter at vælge mellem og tre barer/spisesteder, der serverer drinks, søde sager og snacks. Chatrium har naturligvis også en meget stor pool beliggende på 5.sal med udsigt over floden, et godt fitnesscenter og en spa. 

Hotellet har gratis shuttlebåd til Sky Train-stationen Saphan Taksin, hvorfra I kan køre til shoppingområderne omkring Siam Square og mange andre oplevelser.

Hotellets moderne indrettede værelser er særdeles rummelige - alle har soveområde og et lille køkken- og spiseområde samt egen balkon med udsigt til floden eller Bangkoks skyline. Familier kan med fordel bo i en suite med to soveværelser.

396 værelser
0 km By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Eget køkken
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

Anantara Riverside Bangkok Resort ★★★★★

Dette dejlige hotel ligger som en grøn oase helt ned til Chao Phraya-floden på den vestlige bred - lidt væk fra byens centrum. Hotellet tilbyder gratis bådservice til Taksin BTS-stationen på den anden side af floden, hvorfra man på en komfortabel måde kan komme rundt i det meste af Bangkok.

Ananatara kan prale af en stor tropisk have med en dejlig pool, hele 10 restauranter/barer og ikke mindst skønne værelser indrettet i thai- og moderne stil, alle med balkon og udsigt til byen, haven eller floden. På alle værelser ligger som noget helt særligt en smart phone til fri afbenyttelse (herunder gratis opkald til Danmark).

Resortet har egen restaurantbåd, der tilbyder sejlture på Chao Phraya River, mens man spiser en dejlig morgenmad eller middag. Herudover er der naturligvis en spa, fitnesscenter, Kids' Club og mange andre gode faciliteter. 

376 værelser
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Lebua at State Tower ★★★★

Dette hotel ligger i et af Bangkoks ikoniske højhuse, State Tower, som er let genkendelig med  guldkuplen på toppen.  Hotellet har fået mange priser undervejs, og det har en god beliggenhed på Silom Road. Der er byliv og lokale restauranter lige uden for døren og en kort gåtur fra Chao Phraya-floden og BTS Sky Train.

De meget rummelige værelser har plads til hele familien, og alle værelser har en flot udsigt over byen. På toppen af bygningen, 63. sal, ligger den legendariske restaurant Sirocco og Sky Bar med fabelagtig udsigt over byen. Her mødes byens jetset og turister fra hele verden.

  

136 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter

Rejser til Bangkok

Bangkok

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
33° C
34° C
35° C
35° C
33° C
33° C
33° C
32° C
32° C
32° C
31° C
Nedbør i mm.
9 mm
30 mm
29 mm
65 mm
220 mm
149 mm
155 mm
197 mm
344 mm
242 mm
48 mm
10 mm

Billeder fra Bangkok

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)